:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Костовисти учредиха нова синя фракция в Пловдив

Гърневски и още 14 активисти на СДС поискаха оставката на цялото партийно ръководство
Оставка на НИС на СДС и на Надежда Михайлова поискаха в специално обръщение учредителите на новия пловдивски политически клуб "Разум". Той бе създаден в събота от членове и симпатизанти на СДС, подкрепящи Иван Костов. Сред тях са бившият пловдивски кмет Спас Гърневски, изключен от СДС, защото се яви като независим кандидат-кмет, предишният областен управител Андон Андонов и десетина активисти. Преди година в Пловдив се учреди клуб "Сенатор" на бивши сини депутати, които неофициално застават зад Надежда Михайлова.

В обръщението си "Разум" поиска отлагане на насрочената за 21 февруари национална конференция на СДС и провеждането й през април. Дотогава СДС трябвало да се управлява от временно ръководство. Според членовете на "Разум" има "опит за узурпиране на политическата власт в СДС чрез манипулирана апаратна конференция". От формацията настояват кандидатите за лидерския пост в СДС да представят на местните структури своите идеи за бъдещето на синята партия.

На извънредно заседание миналата седмица градското ръководство на СДС в Пловдив е разгледало подписката на 29-имата сини депутати, които поискаха оттеглянето на Надежда Михайлова. Отдолу стоят подписите на Иван Костов, Муравей Радев, Димитър Абаджиев, Асен Агов и Йордан Соколов. Градският лидер на СДС-Пловдив д-р Васил Паница също минава за симпатизант на бившия премиер. Той е разпратил подписката до всички клубове. До 13 февруари те трябва да се запознаят с документа. Това е и крайният срок за избиране на делегати за извънредната конференция.
5
674
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
26 Януари 2004 05:32
Мъка, ох, мъка!...Как поне един площаден скакалец не остана - за хербарий поне?...А бяха толкова много...и толкова силни...и завинаги...мамицата им нещастна!
26 Януари 2004 07:12
"Разум" - тия ме разбиха.. откъде го измислихте това име бе?
Селски нещастници, жалки необразовани Костови гъзолизци. Надяват се да им подхвърли някой друг кокал, но ще си останат само с надеждите.
Как може такава велика тъпотия да съществува в света?? Това си е направо философски въпрос.
Кому са нужни такива хора? Те са като инфекция за обществото..
ако наистина съществуваше Бог, той не би могъл да допусне съществуването на такива низши същества. От друга страна, еволюцията е синоним на усъвършенстване. Нима такава зган може да се приеме като продукт на хиляди години еволюция?? - това просто е невъзможно! Единственото обяснение което виждам е че те са просто резултат на един генетичен дефект. Може би звучи радикално, но най-добрият изход, в интерес на човечеството, е те да бъдат стерилизирани.
26 Януари 2004 08:49
Е те тва е оксиморон - Гърневски и разум. Много по-удачно би било новият клуб да са нарича "Търбух" или "Гуша".
26 Януари 2004 10:55
Оксимороните са още "Костов е демократ", "СДС е политическа сила".
26 Януари 2004 11:47
Поправчица - не Костовисти, а Българисти!!! Вън предателите от властта!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД