:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 560
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

ЦСКА запази лидерството

"Ямболгаз" събра 800 лв. за благотворителност
ЦСКА остана лидер и след 17-ия кръг на мъжкия баскетболен шампионат. Тимът би мъчно с 95:99 "Спартак Евроинс" и има 32 т. С толкова след 102:64 над "Рилски спортист" е и шампионът "ЛУКойл Академик", но ЦСКА има по-добро точково съотношение (+283 срещу +280).

Въпреки шумния анонс през седмицата домакинът - "Спартак Еврроинс", не бе в сложил за мача с ЦСКА в зала "Триадица" касички за набиране на средства за лечение на спортния журналист Петър Хаджийски. Вчера треньорът на тима Георги Младенов не вдигаше мобилния си телефон, за да каже колко са събраните пари от билети.

В Ямбол пък в касичките и от билети по 1 лв. "Ямболгаз" събра около 800 лв. за акцията, съобщи изп. директор на клуба Петър Петров. Тимът обаче падна нещастно от "Черно море" с 91:93, след като 6 сек. преди края резултатът бе равен.

В 4-ия мач от кръга "Левски" би "Спартак" (Пл) с 84:63 и е 3-и с 30 т. Следват "Черно море" 25, "Спартак Евроинс" 24, "Ямболгаз" 22, "Спартак" (Пл) 21 и "Р. спортист" 18.
8
712
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
26 Януари 2004 05:34
BRAVO MORQCI SAMO TAKA PAK DOKAZAHME 4E PRODALJAVAME DA IMAME NAI DOBRATA 6KOLA I MNOGO OT OTBORITE IMAT KAKVO DA U4AT PO VAPROSA A NE SAMO DA NI KUPUVAT IGRA4ITE USPEHI I ZANAPREDE
26 Януари 2004 05:38
VIE OT JORKATA BLAGOTVORITELNOST LI 4AKATE GOLQM SMQH GOTIN VIC KAKTO VINAGI TOI SI E SILEN SAMO NA DUMI
KATO KAZAH DUMI SE6TAM SE PREDI GODINI TITI BE6E KAZAL 4E SLED 5 GODINI KOITO OPREDELENO MINAHA 6TE E TRENIOR V NBA APAK AZ TYKA NE6TO HI4 NE GO VIJDAM
26 Януари 2004 10:22
Мисля си, че тази година на Лукойл ще им бъде много трудно да спрат ЦСКА и да защитят титлата си.
26 Януари 2004 10:29
ЦСКА не е и не е бил лидер в това първенство. В сайта на федерацията ЦСКА са втори след Академик, което означава, че правилото не е променено: при равен брой точки между два или повече отбори се гледат само мачовете помежду им, а не всички срещи.
*
Спартак МВР загубиха един спечелен мач не без помощта на съдиите. ЦСКА за пореден път играха зад границата на позволеното, но пак нямаше съдии, които да го видят. Всеки опит на играчите на Спартак МВР да играят по подобен начин се наказваше моментално и основните им играчи бързо натрупаха фалове. Много съдииски грешки и обратни отсъждания и към двата отбора.
*
С това съдииство се прави лоша услуга на един иначе добър отбор, като ЦСКА. Това ще си проличи на всяка международна среща, естествено, ако не са купили съдиите.
*
Левски и Спартак-Плевен направиха мач в тренировъчно темпо. Бойко Младенов напусна с някаква контузия. Дано не е нещо сериозно.
26 Януари 2004 12:39
Ами това си е съдийската мафия. Нарочат червените прасета за силни и им помагат с всички сили! Отново най-силно за чорбарите играха съдиите!
26 Януари 2004 12:40
Това с класирането наистина е така. Класиране:

1. Академик______ 32 точки
2. ЦСКА_________ 32 точки
3. Левски________ 30 точки
4. Черно море____ 25 точки
5. Спартак МВР___ 24 точки
6. Ямболгаз______ 22 точки
7. Спартак-Плевен 21 точки
8. Рилски спортист 18 точки
26 Януари 2004 12:41
Срещата Левски - Спартак-Плевен ме разочарова - нямаше интрига, Спартак-Плевен просто не вкарваха, нито от далечно, нито от средно, нито от близко разстояние. Успяваха само под коша и примерно половината стрелби на Дяковски. Не може отбор като Спартак-Плевен да се надява само на този много млад съзтезател. Той има една много специфична стрелба с подскок вместо с отскок, която не знам дали ще пробие в А група. Чувал съм за един легендарен играч от НБА, който е играел по същия начин, но това е било преди много, много години, примерно през петдесетте години. Левски логично вкара повече играчи, за обиграване на състава и без да показва нещо особено, постепенно си вдигаше разликата до края на мача. Това не беше трудно при ръстовото им превъзходство.
26 Януари 2004 12:41
Спартак Евроинс МВР - ЦСКА - Спартак водеха с няколко точки дълго време в началото на мача, после това беше ЦСКА, накрая Спартак успя пак да поведе, ЦСКА бяха в срив, треньора на Спартак Георги Младенов взе едно много глупаво прекъсване, ЦСКА се окопитиха и изравниха резултата. Накрая всичко беше въпрос на шанс и съдии. Спечелиха ЦСКА. За пореден път много добра игра на Мак Тък. Фактически той единствен от ЦСКА успява да играе и в защита и нападение в рамките на правилата, без помощта на съдиите. Пак той остана единствен резултатен в нападение, когато останалите се гипсираха в края на мача.

Редактирано от - Pesimista-bg на 26/1/2004 г/ 13:29:31

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД