:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,100
Активни 247
Страници 2,002
За един ден 1,302,066

СПОРТЕН УИКЕНД

събота



10,55 Канал 1 Световно първенство по биатлон (спринт 7,5 км, жени)

14,50 ТВ България Световно първенство по биатлон (спринт, мъже)

16,10 Канал 1 Европейско първенство по фигурно пързаляне (жени, волна програма)

17,00 Диема + "Евертън" - "Манчестър Ю."

17,00 Диема 2 "Уулвърхямптън" - "Арсенал"

22,20 Диема 2 "Реал Мадрид" - "Малага"



неделя



16,00 Диема + "Манчестър С." - "Бирмингам"

18,05 Диема + "Челси" - "Чарлтън"

20,00 Диема 2 "Осасуна" - "Барселона"

Акценти от седмицата

Сандра Бълок е компютърен спец в "Мрежата"



събота 20,00

Би Ти Ви

Частната телевизия е приготвила изненада за компютърните фенове тази събота. Завладяващия трилър "Мрежата" ще излъчи Би Ти Ви в края на седмицата.

Анджела Бенет (в ролята Сандра Бълок, позната от "Скорост" и "Докато спеше") е типичният хакер - тя не излиза от дома си дори за да си купи храна. Нейният живот протича пред монитора, а мишката и клавиатурата са нейните най-добри приятели. Тя е компютърен анализатор на свободна практика и е доволна от живота си, макар че той е доста самотен. Докато се рови из Интернет, случайно попада на поверителна информация, разпространена под формата на вирус в мрежата, и така моментално се превръща в мишена на най-влиятелни личности от подземния свят. Ала Анджела все още не е подготвена за кошмара, който ще се стовари върху привидно спокойния й свят. Когато отива на дългоочакваната почивка в Мексико и се запознава с чаровния Джак Девлин (Джеръми Нортън), тя за малко не е убита заради дискетата, на която е успяла да запише поверителната информация. Неприятностите не свършват дотук - непознат я напада и открадва документите й за самоличност. С ужас открива, че някой рови из личните й файлове, дава й ново име, самоличност и неверен полицейски доклад. Тя е без пари и никой почти не я познава, за да й помогне. Анджела трябва да се сблъска с външния свят, за да се пребори с хората, които са объркали живота й.





БНТ честити рождения ден на Татяна Лолова със "Свекърва"



Неделя 13,50

Канал 1



С комедията "Свекърва" БНТ отбелязва рождения ден на актрисата Татяна Лолова. Постановката е по едноименната комедия на Антон Страшимиров, писана преди близо 100 години за откриването на Народния театър в София.

Отношенията между снаха и свекърва в едно семейство прерастват в конфликт между поколенията. Сблъсъкът между патриархалния морал на свекървата и стремежа на младите да се приспособят към новия градски начин на живот разкриват бит и нрави от началото на миналия век.

Режисьор е Павел Павлов, на Татяна Лолова партнират Пламен Сираков, Росица Варадинова, Константин Цанев, Домна Ганева, Юрий Ангелов и др.



Култов фантастичен сериал пуска Нова ТВ



Сряда-петък, 18,30

Нова телевизия



Новият фантастичен сериал "Клонинг" тръгва по НТВ от сряда. Всеки един от 222-та епизода на филма ще е всеки делничен ден от 18,30 на мястото на "Сънсет бийч".

Замислете се какво бихте направили, ако един ден срещнете човек, който е ваше точно генетично копие, но с 20 години по-млад! Музиката към теленовелата е все от световни величия: Стинг, Елтън Джон, Шакира, Андреа Бочели, Дайдо, Сара Брайтман, Майкъл Болтън, "Груув Армада", Глория Естефан.

Теленовелата е създадена по романа на Глория Перес и филмиран от Жайме Монжардин.



Ричард Атънбъроу се взира в живота на Чаплин



Петък 23,00

Диема 2



Биографичният филм "Чаплин" е с участието на Робърт Дауни-джуниър, Антъни Хопкинс, Дан Акройд, Джералдин Чаплин. След 50 години кариера в киното носителят на "Оскар" за друг биографичен филм - "Ганди", Ричард Атънбъроу създава една епична кинолента. Развлекателен, драматичен и откровен, филмът представя жизнения път на момчето, родено в лондонските бордеи, открило своето щастие в Холивуд и създало един от най-известните филмови герои - Скитникът. Пред не твърде радостната перспектива на последните години от живота на Чарлз Спенсър Чаплин Атънбъроу насочва погледа си назад към фасадата на рекламата, скандалите и легендите, за да представи вълнуващата лична история на една изключителна обществена фигура.
707
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД