:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОНТРАСТИ

Между черното и бялото

В края на зимния сезон властват графичните десени
Черното никога и в нито един сезон не излиза от мода. Същото може да се каже и за бялото. Класика си остава и комбинацията между тези два цвята. В края на зимния сезон обаче контрастното съчетание е особено актуално, но допълнено с нещо ново. А именно - графичен десен.

Всичко, което има геометрична форма и е в черно и бяло, е модно. И то не просто като акцент. Целият тоалет е подчинен на играта между двете крайни багри. В някои случаи фантазията на дизайнерите лети далеч напред във времето, а резултатът е някакъв странен футуристичен тоалет, който би могъл да се носи единствено при по-специални случаи. Други залагат на форми, които създават оптическа илюзия. Трети използват черното и бялото съвсем пестеливо и максимално се доближават до традиционното. Въпрос на избор е какво ще предпочетете.

Що се отнася до силуета на дрехата, то тук вариантите са много. Носят се както малки прави рокли в духа на 60-те години, така и ежедневни костюми в две части. Материите са жакард, стреч, шифон, студена вълна, мохер, сатен, жарсе... на практика почти всичко.

Сред най-ефектните предложения са правите черни рокли от стреч, обточени с широки бели кантове. Налагат се също така миниполите на волани или плисета с ефектен десен на оптически променящи се квадрати в комбинация с късо поло на ромбове, широки райета или едър пепит. За по-романтичните има и богати поли от шифон на точки, съчетани със сако с малка яка. Не липсват и класическите комбинации от елегантна асиметрична рокля от шифон и вталено бяло сако от студена вълна.
823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД