:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 187
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС към БСП: Извадете министрите си от кабинета и ще преговаряме за вота

Снимка: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Националният съвет на СДС даде ултиматум на социалистите да извадят министрите си от кабинета, ако искат сините да преговарят с тях по вота им на недоверие. Сините посочиха поименно министрите Георги Петканов и Димитър Калчев и зам.-министърката на земеделието Меглена Плугчиева.

"Оспорваме сериозността на искания вот и на намеренията на БСП", каза Надежда Михайлова и допълни, че все още не били ясни мотивите на социалистите. Все пак НИС и ръководството на синята група щели да изработят стратегия по искания вот.

"СДС първо заявиха, че ще искат нашите мотиви за вота. А те ще бъдат внесени в четвъртък и това е база за разговори, които предлагаме, и няма нужда да оттегляме един или друг, върху който нямаме влияние", коментира лидерът на БСП Сергей Станишев. Нито Калчев, който не е член на БСП, още по-малко пък Петканов, който е член на ръководството на НДСВ, били министри на соцпартията. "Ние предлагаме да си ходи целият кабинет вкупом и СДС трябва да покаже с поведението си иска ли този кабинет да управлява България с всичките му министри или не", каза Станишев.

ОДС пък отказват срещи с БСП за вота, защото също като сините смятат, че червените са в управлението.



СТРУКТУРА

Новата партия на Иван Костов ще има хоризонтална, а не като СДС пирамидална структура. Ще бъдат изградени само общински организации, които ще контактуват пряко с централното ръководство. Това заявиха вчера в Русе участниците в Инициативния форум на новата формация депутатите Теодора Константинова и Димитър Абаджиев. ОДС вероятно ще остане абревиатура на партията.
13
726
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
02 Март 2004 23:05
АМИ АКО КОМУНЯГИТЕ ПОИСКАТ СЕДЕСАРИТЕ ДЕТО ПРЕЖИВЯВАТ ДОБРЕ В АДМИНИСТРАЦИАТА НА НВ ЦАРЯ СЪЩО ДА НАПУСНАТ??? КАКВО ЩЕ СТАНЕ???
03 Март 2004 01:12
Gospoda na wsichki e yasno, che nyama partia koyato da zashtitawa interesite na balgarskia narod. Ako i edni i drugi iskaha tzarya da si otide otdawna da sa go storili. No yawno na wsichki im e izgodno. I zashto SDS i ODS ne kazajat kolko tehni biwshi chlenowe, predi towa biwshi komunisti, stanaha tzaristi.
03 Март 2004 05:57
Ало регистър, ти последователност от тригери ли си, или друга структура с памет. Май не си с памет, щот нещо си я закъсал. Объркал си се. Сега е 2004.......... Монархия в БГ няма. Дойдоха партизаните и изгониха величествата. Внимавай, че пак идва 9. IX..............
03 Март 2004 06:10
А светлото пиво за да залъже народа кога дойде а , може би 681 ???
Знаеш ли навремето на герба имаше цифри кога се е създала Българската държава 681 и от другата страна пишеше 1944 значи края на държавата !
Ако това искаш няма да стане Светло пиво , защото аз съм тъмно пиво и шашаво ! Питай Атила той ще ти каже ! Е трябва да се върнеш доста векове назад когато бирата се правеше от мед !
03 Март 2004 07:25
Незнайко, не искам БКП-та и активни борци. Не ме разбирай погрешно.. ...
А знаеш ли какво е общото между НДСВ, БКП и ДПС .... ........... На всичките да им ... нещо по адрес на ..... знаеш си...........
03 Март 2004 08:05
Samo tova li e razlikata vi ot komuniagite?
03 Март 2004 09:05
А бе, Пиво, че те други не останаха бе? Сдс-та мнооогоо. Ти от кое си сега?Ще свършат майките и оттам нататък ще трябва да минеш на ръчно
03 Март 2004 11:16
ЗА КОЕ СДС СТАВА ВЪПРОС?!?
За "гаражното", за "сигалното" .... ?
Ахааа... - за "хоризонталното" значи!
Много точно име- отговаря на практиките му, хоризонталните де!
03 Март 2004 13:29
ЕЙ 10 ПРОЦЕНТНА БИРИЧКА ------- БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗПИСВА С ВСИЧКИ БУКВИ А БГ. ЩЕ ПИСШЕШ--- КОГАТО ПРАЩАШ ТЕЛЕГРАМА НА МАЙКА СИ!!!
1500 ГОДИНИ МОНАРИЯ НЕ СЕ ЗАЛИЧАВАТ С 45 -КОМУНЯШКО
АНАДЪНМО????
03 Март 2004 13:49
1500 години монархия!
REGISTER, не е лошо да поотвориш отново читанките. Дотогава се въздържай от писане че се излагаш!
03 Март 2004 14:00
а ти да си чувал нещо за magnabulgaria
04 Март 2004 00:01
Vsyshnost, dobre go e kazala Nadeto!
Lizemerieto na BSP triabva da se izlaga na pokaz!
Komunisti ministri uchastvat v pravitelstvoto a te iskat da go svaliat!
Debelooochie.....!
04 Март 2004 01:26
МИ те-"комунистите", може тъкмо за това да участват в Правителството- за да го свалят?!? "Комунистическа КОНСПИРАЦИЯ", бе! Не си ли чувал за "Троянски кон" и "Не вярвай на данайците, дори и когато ти носят дарове!"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД