:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Журналисти от БНТ се жалват от Би Ти Ви



Журналисти от БНТ се оплакаха на СЕМ от поведението на колегите си в Би Ти Ви. Подчинените на Кирил Гоцев обяснили на надзорниците, че в държавната медия няма криза. Те недоволствали, че конкурентите им цял месец всеки ден включвали в предаванията си информации за спорния договор с "Видео интернешънъл" и произтеклите от него събития. Това според хората в БНТ било нелоялно. От БНТ предупредили надзорниците, че имат свои канали и начини да разберат какви са нуждите на публиката.



Иманяри подкопаха основите на дунавската дига



Иманяри са подкопали около десетина метра в основите на дунавската дига в района на село Арчар. Набезите били в района на античните селища в местностите Бабуя и Алият. Булдозерите изкопали ями с дълбочина от 1,5 до 3 метра и дължина от 12 до 15 метра в основите на дунавската дига, предаде БТА. Дигата предпазва от високи води на Дунав 6500 дка обработваема земя и защитава населението от Арчар, Симеонов и Ботево. Възможно е сега тя да поддаде и да предизвика наводнения.



Полицай блъсна старица



Полицай от граничен сектор-Кюстендил е блъснал със служебна кола 78-годишна жена. На 1 март около 10.35 ч. на ул. "Неофит Рилски", при входа на пощата в града Кюстендил, при движение на заден ход граничният полицай ударил старицата. Тя е откарана със счупен ляв крак за лечение в кюстендилската болница без опасност за живота й. От полицията не съобщиха името на служителя на РГС и употребил ли е алкохол. Назначена е служебна проверка, уведомена е и Военна прокуратура.
618
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД