:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Взимат книжката на затворнически шеф, карал пиян?

Зам.-началникът на пловдивския затвор Валентин Цанов, който в края на миналата седмица бе заловен да кара с 2.6 промила алкохол, може да остане без шофьорска книжка и да бъде глобен от 500 до 1000 лв., съобщиха магистрати. Делото срещу затворническия шеф ще се гледа на 31 март. Цанов е освободен от наказателна отговорност и ще бъде съден по чл. 78а, от НК, който предвижда парична глоба и лишаване от правоуправление. Той бе хванат да кара пил личната си кола.



Наемат 100 роми в общини и областни управи



Консорциум КЕЪР започна да набира роми за служители в общини и областни управи. Това става по проекта "Интеграция на ромското население", разработен по задание на Националния съвет по етническите и демографските въпроси. Една от конкретните задачи на проекта е да бъдат подготвени 100 млади роми за работа в администрацията. Вече се набират кандидати за обучение, които впоследствие да съдействат за намирането на работа на други младежи от ромски произход.



Пожар обгори виладжия край Казанлък



Собственик на вилен имот край Казанлък обгоря при внезапно възникнал пожар там малко след полунощ на 2 март. 69-годишният мъж е настанен в болницата с обгаряния по ръцете и главата, но без пряка опасност за живота му. Пожарът е причинен от неправилно ползване на отоплителен уред, унищожени са 160 квадратни метра покривна конструкция, мебелировката и складиран в близост дървен материал.
609
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД