:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 361
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сърбите почнаха да ремонтират своята част от ГКПП Калотина

Сърбия започва този месец ремонт и разширение на пътя от своята страна на ГКПП Калотина-Димитровград, съобщи БТА.

Средствата за ремонта, който ще се състои в асфалтиране на шосето до Ниш и разширяването му с един метър, са 18,6 млн. евро и са отпуснати от Световната банка. Разширението трябва да приключи през октомври тази година. Строител е македонската "Маврово".

България също предвижда да разшири и модернизира основните ГКПП-та и да намали престоите по границата. Тази година трябва да се реконструират пунктовете, през които се очаква да преминава основният поток от превозни средства заради олимпиадата в Гърция. Преди повече от 3 месеца кабинетът възложи на вицепремиера Николай Василев, който отговаря за инфраструктурата, в специален доклад да анализира мерките, които трябва да се предприемат от 6 министерства. Докладът бе изготвен и внесен в Министерския съвет преди 2 седмици.
4
658
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
03 Март 2004 00:08
На друго място в този брой има съобщение, че г-н Примиер-министъра е погледна към "Кулата". Хубаво. Но да беше погледнал каква мръсотия, каква жалка картина е на "Калотино"!! Впечатление ли? О, Боже! Да не говорим за мързелилвите и подкупни държавни служители на граничния пункт!!

Пълна Гадост! - Последни "впечатления" имам от средата на м. Януари т.г.!

Подписвам се под казаното: Айсблок.
03 Март 2004 07:47
Подкрепям идеята за стягане на ГКПП-тата. Ама ако има чалъм да се стегне и митническия персонал, защото не ме кефи като дойде моментът да чакам 12 ( дванадесет) часа на Калотина. Впечатления - януари месец т.г. И аз като Eisblock...
03 Март 2004 14:06
Една голяма метла трябва да мине по всички ГКПП, като се започне от смяна на персонала с качествен и цивилизован та се стигне до външността и на пътищата, и на гишетата, и на тоалетните...... Защото сега като влизаш в България не се чувстваш в Европа, а в Африка. Но и там са по-любезни.

А тия големи планове вече доста време ги четем и слушаме, кога най-после ще бъдат приведени в действие? Ето, и Сърбия вече е започнала ремонт от тяхната страна, а ние, дето сме се запътили към ЕС, какво още чакаме?
03 Март 2004 20:21
Shte chakame da si oprawqt tqhnata da dopidat da oprawqt nashata li????
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД