:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Баскетболистите на ЦСКА заминаха за Пазарджик 2 дни преди купата

Трета рокада в "Черно море"

Дарин Великов е новият треньор на варненци поне до 13 март
Трета треньорска рокада направи ръководството на баскетболния "Черно море" от началото на сезона. Дарин Великов е новият наставник на тима. От есента на горещия и слабо платен пост се изредиха Юрий Шишков и Миролюб Живкович. Сърбинът Живкович напусна онзи ден вечерта, като преди това потуши бунт на играчите. Те не искаха да тренират, защото не са получавали заплати от два месеца и половина. Вчера вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев съобщи за назначението на Великов, който се завръща на поста след 2 г.

Възможно е обаче наставникът на юношеския национален тим да не се задържи дълго на новото си работно място. "Ако до 13 март не се намери спонсор, който да осигури средства за участието на варненци в шампионата, тимът ще се разпадне", предвиди Варчев.

Докато "Черно море" решава тежките си финансови проблеми, 4-те тима, които се класираха за финалния турнир за Купата на България, се стягат за мачовете. Баскетболистите на ЦСКА отпътуваха вчера сутринта за Пазарджик и направиха две тренировки в официалната зала. Те бяха изпреварени само от "Левски", кой е в града от понеделник.

"Ямболгаз" пък е в Турция за три контроли с местни тимове. Първите два мача бяха срещу "Бамвит" и се играха в град Бандерма, на брега на Мраморно море. Българите загубиха съответно със 78:79 и с 68:75. В първия мач най-резултатни бяха Николай Балев и Димитър Хорозов, които отбелязаха по 18 т., а във втората бе дадено повече игрово време на младите баскетболисти и най-много вкара Адриян Илчев - 12 т.
346
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД