:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Новият международник Москалев свири на ловчанлии на "Герена"

Здравков ще пази в Бургас

Националът дебютира за "Литекс" в мача за купата, Ристосков ще е рефер
Националът Здравко Здравков ще дебютира за "Литекс" днес в първия 1/4-финал за купата срещу "Нафтекс". Вратарят замина с групата за Бургас, след като документите му пристигнаха в БФС от Турция в понеделник вечер. С неговото присъствие ловчанлии свързват и надеждите си да не допуснат гол срещу "Левски" при гостуването на "Герена" в неделя.

Заради трудния шампионатен мач в София треньорът на "Литекс" Любо Петрович обмисля да даде почивка днес на Златомир Загорчич или Живко Желев, като мястото в защитата ще заеме Костадин Джамбазов. Вместо наказания Мурад Хидиуед пък титуляр ще е Анатоли Тодоров. За срещата с "Нафтекс" отпаднаха контузеният македонец Роберт Попов и младежките национали Михаил Венков и Георги Какалов.

"Една от целите ни е купата и ще се опитаме да решим спора с "Нафтекс" още в Бургас. Ще се хвърлим здраво в мача, въпреки срещата в неделя. Момчетата постепенно навлизат във форма", обяви Любо Петрович.

Отборът на "Нафтекс" пък излезе на лагер в х-л "България". От групата отпаднаха сръбският вратар Иван Чворович, Антон Спасов и Ивелин Янев, както и наказаният Пламен Тимнев. За сметка на това след изтърпяна санкция се връща Малин Орачев. От бургаския клуб призоваха вчера феновете си за мощна подкрепа, тъй като купата се превърна в единствената възможност за място в евротурнирите.

За рефер на двубоя бе назначен Христо Ристосков. Съдийската комисия определи също кой ще свири гостуването на "Литекс" срещу "Левски". Това ще е Галин Москалев. Той същевременно получи честа да стане международен рефер и ще заеме мястото на Момчил Врайков. Последният се провали у нас с приказките си на мача "Локо" (Сф) - "Литекс" и бе изваден от наряди за неопределено време. Причината да отпадне от ранглистата на УЕФА обаче е слабото му ниво на английски език.
328
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД