:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проверяват колите с чужди номера

Полицията е провела специална операция за проверка на автомобилите с чужди номера, съобщи вчера главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов, но отказа повече информация.

"Сега" научи, че акцията е проведена от 9 до 13 февруари, след като са констатирани загуби за държавния бюджет. Проверявани са всички коли, за които не е платено мито, но се движат по пътищата, просрочен е срокът и не са им сложени български табели. На всички собственици са били изпратени писмени полицейски разпореждания да се явят в съответните митници и да платят. До 4 март от митниците са изпратили справка, според която в своите служби в цялата страна, в които се оформя внос на автомобили, са проверени 94. Само 46 от собствениците са се явили досега. Останалите ще бъдат издирени от полицията. В софийската митница от 10 призовани не е дошъл никой, а в пловдивската, която обслужва и Пазарджик, Стара Загора и Смолян, от 18 само 1. Въпреки това по време на акцията в бюджета са постъпили общо 57 359 лева от платените мита. Проверките ще продължат, твърдят от МВР.

Много от босове на групировки се движат пред последните 2 години със скъпи лимузини и джипове с чужди номера, главно германски и швейцарски. Засега няма информация дали някой от тях да е сред призованите нарушители.
3
768
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
05 Март 2004 22:16
Направо да ги конфискуват!
06 Март 2004 09:08
kakvo ste konfiskyvat be kelech mama ti gladna zavisliva....taia nestastna reketiorska darjava kakvi sa tia zverski mita da ne bi nesto da sme proizvoditeli a nasraxte se aktsizi mita dds mamka vi obirdjiiska
06 Март 2004 12:37
KONFISKACIA
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД