:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Том Ханкс внезапно се превръща в Робинзон Крузо

"Корабокрушенецът" донесе третата номинация "Оскар" за актьора
неделя 20,00

бТВ



Приключенският филм на носителя на "Оскар" Робърт Земекис "Корабокрушенецът" ще излъчи телевизията на Мърдок в неделната вечер. Тук Том Ханкс е в ролята на Чък Ноланд - служител на Федекс, чийто личен и професионален живот се управлява единствено от хода на часовника. Неговата забързана кариера понякога го отвежда в последния момент на далечни места, а от това най-много страда приятелката му Кели (Хелън Хънт).

Маниакалният живот на Чък се променя твърде неочаквано - самолетът, в който пътува катастрофира и само той успява да се спаси на отдалечен и пуст остров. Лишен от всякакви удобства на ежедневието в модерния свят, за да оцелее Чък трябва да си набави вода и храна, да си осигури подслон и запали огън. Ала скоро се оказва, че най-вече му тежи липсата на компанията. Тогава той си измисля такава - Уилсън -който всъщност е... волейболна топка, която Чък е успял по случайност да спаси от пратката в самолета на Федекс. Върху нея той рисува очи и уста и това му помага да я възприема като човек. Чък успява да извади от океана още няколко кутии, всяка от които се оказва жизнено важна за преодоляване на убийствената му самота.

Така след 4 години на острова Чък предприема едно рисковано и смело бягство към цивилизацията, без която не може. Той се връща обратно към стария си живот на средностатистически американец напълно променен.

За ролята на Чък Ноланд Том Ханкс получи номинация за "Оскар", наградата на асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд "Златен глобус" и наградата на Нюйоркската критика.
1330
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД