:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Букурещ подготвя народа да чака лоши вести от Брюксел

Евросъюзът отлага приема на България и Румъния

Тандемът ще бъде поставен под ново, по-строго наблюдение
Еврокомисията ще въведе нова по-строга система на наблюдение над Румъния и България, която може да забави приемането и на двете страни в ЕС, съобщи вчера електронното издание EUobserver.

Предупреждението е било отправено миналия месец по време на посещението в Брюксел на румънския премиер Адриан Нъстасе. ЕС има механизми за наблюдение, но сега за първи път Брюксел предвижда толкова строг контрол над бъдещи членове, отбеляза изданието. Източници в ЕС казали, че това ще бъде "присъединяване под въпрос", което може да бъде отложено с година, ако България и Румъния не изпълняват ангажиментите, поети по време на преговорите.

Правителството на Нъстасе подготвя румънците за отлагане на присъединяването към ЕС, писа вчера букурещкият вестник "Евениментул зилей". Кабинетът изглежда се е примирил с този сценарий. За да не бъдат новините травматизиращи за предизборната кампания на управляващата Социалдемократическа партия, те бяха съобщени първоначално като работна хипотеза от едно лице, което за много румънци изглежда заслужаващ доверие капиталист и проевропеец - Йон Цирияк. Приближен на властта от всякакъв цвят, господин Цирияк твърди, че Румъния не трябва да бърза към членството си в ЕС, защото не е достатъчно добре подготвена, и че 2010 г. би била по-разумна дата.

Новото наблюдение ще се прилага след като двете държави приключат присъединителните преговори - България през юни, а Румъния в края на тази година. Така през оставащите две години ще бъдат успокоени страните, които смятат, че двете кандидатки не са достатъчно готови да влязат през 2007 г., посочи EUobserver. Това може да доведе до "разсрочено" приемане на тандема, за което призоваха напоследък членове на Европарламента.
33
928
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
33
 Видими 
21 Май 2004 22:22
Po-realno zvuchi 2020. Zalko za manipoliraniat bulgarski narod. Nikoi ne se zabluzdava che ste vlezem v EU po-rano on 2020, osven samozabravilite se bulgarski politici.
21 Май 2004 22:44
Което иде да напомни че и нашата министърка по европейските въпроси, а и външният министър, изказват от месеци тезата че евентуално можело да сме се забавили. Не защото сме лоши (или въх, в никакъв случай защото правителството е лошо), а заради румънците, заради новоприетите членки, заради ирак, заради оон, заради птичките и пчеличките, заради дъжда и други природни феномени, в никакъв случай неподлежащи на правителствен контрол.
22 Май 2004 01:53
Ама да му се не знае, защо заедно с мамалигарите?
Аз имам едно делово предложение: Да изселим нашите си мангали при техните братовчеди отвъд Дунава. След което си кандидатстваме сами и влизаме още от догодина ...
22 Май 2004 02:12
Омръзна ми разни списания и вестници да пишат по този начин и да ни унижават и се подиграват, вместо да събудят в Европа съчувствие и помощ за да се увеличи производството и променят условията на живот у нас.Използуват ни само като лабораторни мишлета да си правят опити с нас дали ще уцелеем.При това ние не сме виновни , че света беше разделен и имаше желязна завеса причинена от подпалвачите на Втората световна война, които сега само ни поучават и ни унижават от позицията си на по-богати.Исторически такава ни бе съдбата!Унищожихме селското стопанство с ликвидационните съвети, промишлеността с приватизацията.Химия, машиностроене, електроника, военна промишленост-всичко това вече е минало. Извадиха зъбите и на войската ни, и я приеха в НАТО като слугиня , а не като партньор.Искат да затворим АЕЦ Козлодуй.Изпълняваме всичко и така и не добиваме авторитет на партньор , а оставаме слугиня, и ни се подиграват.Поуката е:да си правим изводи партньори ли сме или слугини, да се организираме сами и да отстояваме с достойнство, твърдост и самочувствие националните си интереси, а те ще ни приемат, защото сме им необходими!
22 Май 2004 12:27
Не знам дали ще го доживея влизането в ЕС. Но влизането в НАТО - пътя към ЕС го преживях.
22 Май 2004 13:49
ot 6 godini giveia v evropa i naistina sniatam 4e ne sme gotovi da vlezem .evropa , a i naroda mu ne ni iska , a i kato znam kakvi gi vyr6im tuk trypki me pobivat . pri vlizaneto ni v ES 6te se vdignat zenite , 6te se uveli4i bezrabotizata , a nii dostaty4no stradame v momenta ot tezi faktori . iavno varvarskoto i orientalskoto koeto si go ima v gena ni o6te dylgo 6te ni dyrpa nazad
22 Май 2004 18:56
xm...mqstoto edva li vi e i v EC , po skoro trqbva da e v nqkoi orient sujz ili neshto podobno, ima li pone edna prichina da se narichate evropeichi , kato vsushtnost ste varvari i po rojdenie i po razbiraniq, i po mantalitet...a i zamislete se kakvo li shte dadete na grajdanite ot obidenena evropa-chalga , novini na tyrski ili shuro badjanashtina...sami sme si vinovni za tova, samite nie ne se uvajavame , a iskame drugite da go pravqt!
22 Май 2004 20:08
Това е толкова естествено , че повече не може. Европа няма нужда от американски подлоги. Нашето правителство и безразличието на медиите, чиято роля само да констатират и никога да не вземат отношение доказаха, че нас не трябва да ни допускат до Европа. И може би това ще е по добре за нас, защото никой не може да предвиди отрицателните последици, още по бързото изпразване на България. България не е конкурентно способна като резултат от последователната тъпоумна политика на предишното и сегашното правителства. При това нефтената криза ще ни довърши окончателно. Нали ни приеха в НАТО, нали си потрошихме ракетките, нали си съсипахме армията и предоставихме военни бази на Чичо Сам. Е останалото е рев на обидена проститутка.
22 Май 2004 21:28
Hora, ne se habete. Niama drugi glupaci, koito da bqdat taka manipulirani ot mediite kato bqlgarite. Tazi glupost che EU niama da prieme BG nachaloto na 2007 e TOTALNA PROSTOTIA. Opitaha da pusnat sqshtata muha i tuk v Chehia predi 2 godini, no nikoi ne obqrna vnimanie. Ne si mislete, che BG e mnogo po-nazad ot Polsha i niakoi drugi elementi, koito biaha prieti na 1 mai! Vsichko zavisi ot vas - bqlgarite v BG da se pochuvstvate i da se DQRJITE kato evorpeici i da go pokajete na EU tova. Za EU e vajno da se razshiriava!!!
22 Май 2004 23:29
Ne moga da razbera samo, kakva e tazi mania da se vliza v ES - kamoli da se byrza - abe, hora, ne vijdate li che e po-dobre da ste chast ot edna silna Balkanska dyrjava, otkolkoto da ste jiteli na edna ot nai-bednite strani na evrosyiuza. Da ne mislite che shte vi se opravi standarta na jivot?!? Ili predpochitate da plashtate "evropeiski" danyci i taksi i da si poluchavate bylgarskite zaplatki... Proslovutoto chlenstvo v ES e edinstveno porednia predizboren trik, za da si dadete glaschetata na izborite. A polse?!
Posle naciata niama da stane nito po-umna, nito po-bogata, nito po-evropeiska.
Za jalost nacia niama, niama i da ima - to si e kazano - "vseki narod zaslujava upravnicite si!"
23 Май 2004 00:18
Napulno sum suglasen s *. I triabva da vi kaja, 4e ne pravitelstvoto, a to4no takiva komuniagi kato Иванов i AN12 pre4at po vsiakakuv na4in Bulgaria da vleze v EU. Az su6to jiveia v edna zapadno evropeiska durjava i imam mnogo kolegi i priateli ot novite durjavi 4lenki. Edinstvenoto, po-koeto te ni prevuzhojdat, e tova, 4e v tehnite strani niama ve4e komunisti, ili ako ima nikoi ne im obru6ta vnimanie; niama nostalgia a prezrenie kum Suvetskia saiuz; niama hora, koito da smiatat, 4e EU i USA si misliat samo kak da navrediat na niakakva i bez tova bedna izto4noevropeiska durjava.

Prez mart biah na edna konferencia v Jeneva po povod raz6iriavaneto na evropeiskia saiuz. Edin mastit profesor iznasia6e lekcia i, kogato stigna do BG i Romania, kaza: "Vsi4ki znaem, 4e Bulgaria zasega se spravia mnogo po-dobre ot Romania i sme ubedeni, 4e tia moje da vleze v EU prez 2007. Edinstvenoto, koeto ne moga da razbera e za6to samite bulgari se opitvat neprekusnato da ni ubediat, 4e bilo o6te rano i ne bili gotovi za 4lenstvo..."
Mislia, 4e malko pove4e nacionalno samo4uvstvie i malko po-malko nostalgia po USSR niama da ni navrediat.
23 Май 2004 03:47
Драги ми "Вълчо", не е много лесно да се оттърве човек от комунистическите си халюцинации. Китай е най - голямата комунистическа страна и всяко западно правителство, че и американското са си затворили напълно очите щом могат да си правят бизнеса. При това Китай има най- високия икономически прираст в света. Ако беше малко по- просветен щеше да знаеш, че има десетки страни в света, които не са чували за комунизъм, а населението им тъне в материялна и духовна мизерия. Ако знаеш поне нещичко за Аржентина ще си готов да се извиниш за показаното си невежество. Не се обиждам все пак, глупостта, както е писал великия Еразъм изгаря от желание да се прояви навсякъде където и падне. с най- добри чувства.
23 Май 2004 09:19
Какво ме засяга Аржентина.Тук е важно, кой предаде Българските интереси и заграби частната собственост и докара Българите до просешка тояга и в момента саботира стремежа и, да достигне по-високи стандарти.Защо имаше разлика между Германската икономика в ГДР и ГФР.Защо едните правиха Трабанти , а другите Мерцедеси и за това ли са виновни Арежентинците.В момента със вложените милиарди от "ГФР" пак не могат да се справят с комунистическата простотия в източните провинции.Какво да кажем ние с гайдите и комунистическите лейки, които нищо не са разбрали тук.
Ето и тук, предположението, че ако допуснем тъпите комунисти да вземат пак власта, могат да не ни допуснат до Европейския саюз, се представя в заглавието, като сигурен и решен вече факт.
23 Май 2004 09:49
Obiknovenite hora v Evropa gi e strah ot novo prietite strani, a syhsto i ot bydeshteto prisyediniavane na BG i Rumania, zashtoto tova oznachava zaplaha za rabotnite im mesta (nezavisimo ot eventualnite zabrani za pravo na rabota v parvite godini)
Obache firmite dovolno potrivat ryce- prisyediniavaneto na bedni strani sas dobre kvalificirani hora (naj-jaryk primer- BG) e dobre doshlo za tiah.
Golemi visoko tehnologichni firmi kato SAP naprimer planirat sega da naraviav v BG naj-kolosalnoto si podrazdelenie v Evropa.
Shtoto, ako v BG edin programist struva na firmata sredno 500-1500 EUR (tova e kolko mu plashta firmata, neto toj vzema po-malko), to vav Germania "starta" na edin takyv programist e 3300 EUR, tavana e... tavan niama vsysthnost.

Taka, osven tova nesmkite programisti sa da kazhem ne mnogo kadyrni, vseki sluchaj, ne sa po-dobre ot Balrskite.

Ami vizhdame zashto firmite iskat strani kato BG v evrosaiza. I te shte specheliat.
Nezavisimo kakvo kazvat horata tuk (koi gi ebava) ili politicite u nas (tiah pyk syvsem
23 Май 2004 14:17
как няма да отлага. Всичко при нас е на хартия само и скалъпени показатели. не виждамн как и след 50 години ще ни приемат в ЕС. там такива като нас не им трябват. докато не се промени коренно мисленето на българина и не стане обществено отговорен - няма начин. все още , който се докопа до властта с космическа скорост гледа да оправи себе си и поколенията си за векове наред, а нарова -кучета го яли - като да ме пуснали тук какво ме интересува. да сте видели или чули да има наказан или уволнен дори и най-низшестоящ държавен чиновник- НЯМА- нестят ги само- рокади правят - защото човек с човека се срещал, защо да си развялям отношенията. това мислене докато не се промени- няма как да влезем в ЕС. нашите управници представят едно, да ама комисарите от ЕС си изпращат хора тук и техните доклади сочат друго - защото си гледат работата, а не вярват на скалъпени статистики.
23 Май 2004 15:13
Nedai si Boje da vlezem.Prosto vijdam ciganite s "Moskvichite"i s prasetata v remarketata, tragnali za Evropa.
23 Май 2004 17:16
Другарю Иванов,
Ако ти беше малко по-просветен:
1) щеше да си внимавал повече в часовете по български език, отколкото в събранията на Комсомола, и нямаше да пишеш с правописни грешки;
2) щеше да знаеш простите истини, които ти казва Охльо Бохльо;
3) нямаше да правиш безумни политико-икономически сравнения между България и страни, които нито имат подобно гео-политическо разположение, нито са сходни с България по система на управление, икономически и демографски показатели;
4) щеше да знаеш, че китайският икономически ръст се дължи на въведената през 70те години пазарна икономическа система и привлечените чужди инвестиции и че, въпреки този ръст, средният китаец сега е много по-беден от средния българин, защото комунистическият политически режим налива парите там, където ги наливаше България до 1990г;
5) щеше да знаеш, че перонисткият режим и военната хунта в Аржентина са попречили не по-малко от комунизма в Източна Европа на развитието на демокрацията и икономиката в страната.

И още нещо: след като ти очевидно не желаеш да живееш в Европа, а някъде на изток (или може би на юг) от нея, защо просто не се преселиш в някоя от "мизерните" страни и не ги просветиш в материалните и духовни ценности на комунизма? Току виж си заформил нов СССР...
23 Май 2004 18:59
Драги ми "Вълчо" вярно е че ние българите се уважаваме много по- малко отколкото всички други. Не ти ли минава през ума обаче, че едни и същи неща могат да се виждат от различен ъгъл в зависимост от общата и политическата култура на индивида. Не можеш да разбереш истината за себе си ( за страната си) ако не познаваш историята и " дереджето" на другите. Не съм цитирал случайно Аржентина, а това което си позволявам да пиша е след запознаване с множество авторитетни источници. Мога да те засипя с информация от такива на френски, английски и руски, на авторитети, за които не можеш да кажеш, че са глупаци и на такива, които нямат нищо общо нито с комунизма, нито с нашата окаяна България. Имам под ръка 15-20 сайта, само да искаш. Ето например на другаря Щиглиц.
http://www-1.gsb.columbia.edu/faculty/jstiglitz/ Само не ми препоръчвай истините на Охлю Бохлю, те бяха и моите преди 20 години. Що се отнася до моя български, смея да мисля , че не е толкова лош, но когато човек не си проверява написаното грешки не са изключени. Хайде да си жив и здрав, дали си другар или господин, това не е най- важното, има неща много по- важни ако все още не си го разбрал.
23 Май 2004 19:38
Az vi garantiram chlenstvo v EU prez 2007!!! Spoko ve hora!Koi vi e kazal che BG trjabva da dostigne standarta v EU za da stanem chlenki?Istina e che Romania e goljama spanka po patja...
Neprekasnato se izkazvat njakakvi mnenija po vaprsa dali shte vlezneme ili ne v EU prez 2007...tova e prosto edno ot tjah...SPOKOINO
Oshte vednaj BG shte e v EU naj-kasno na 1 January 2008...no vapreki tova 2007 e naj-verojatnata data...

Sled priemaneto na 10 novi drjavi EU shte trajbva di gi "smeli" njakak si.Tova e dosta goljama hapka.Siguren sam che EU shte razbere che edinichnoto priemane e po-dobro otkolkoto an block.
Eto kakvo az mislja:
Bulgaria - 2007 (ako neshto nepredvideno stane moje i 2008 no NE po-kasno!!!)
Romania - 2008/2009 (2007 e sashto verojatna...predpolagam che EU ste "nakje" Romania zaradi bavnite reformi i shte im otloji chlenstvoto s 1 godina)
Harvatija - 2010 - te sa dosta napred imat problem samo zaradi sadejstvieto s tribunala za voenno prestaplenijata v Haga - zatova sa IN prez 2010!!!
Serbia i Cherna gora sled okolo godina dve shte sa 2 nezavisimi drjavi.
Makedonia, Albanija i Cherna gora prez 2015/2016
Serbia i Bosna prez 2016/2017
Turzija rano ili kasno ste e v EU...v tova njama samnenie za men 2020 e mnogo dobra data...Vie vijdate samo laskavata stana na turzija no nikoi ne e hodil v Izto4na turzija...ima i vazmojnost nikoga da ne stane chlenka zaradi franzia kojato e tvardo protiv...no v takav sluchi shte i bade otredena spezialna funkzja...neshto kato polu chlen s perspektiva za chlenstvo se njakoga...

A tova che horata v EU bili protiv chlestvoto ni...mi estestveno che shte sa protiv, no v badeshte i te shte imat polza - po-goljam pazar i prochie...da ne govorim che EU staree trjabva im mlada krav...te taka misljat - "po-dobre Iztochno evropejzi otkolkoto arabi i afrikazi!!!"Malko rasistki no e istina...inache v Danija moje da ne ostanat Dachani...Pone da sa beli horata...хората...
23 Май 2004 20:04
Браво Иванов!
Охльо Бохльо и Кумчо не са в "час", остави ги.
"...че ако допуснем тъпите комунисти да вземат пак власта..."
ХА-ХА-ХА!
Комунистите не управляват. А БИВШИТЕ комуняги. Те са във ВСИЧКИ партийки, така че си закъснял с "недопускането".
-----
Първо трябва да се забрани "поговорката" на раята- покорна главица, сабя не я сече и всички да разберат глупоста й. Да си налягат парцалите, а не да се оплакват, че тоя или оня им e виновен!

Редактирано от - X-TEEN на 23/5/2004 г/ 20:06:01

23 Май 2004 20:30
Хайде бе "ВЪЛЧО" иди на тоя сайт да си отвориш малко очите. http://www.ecosociete.org/t41.html "Мондиализация на бедността"
Ако проумееш някои основни истини от нашето съвремие, и по специално от икономическите ще съм щастлив , че съм помогнал на един съотечесственик. Нали знаеш какво е заключил нашия най- велик поет и революционер. Притежаването на компютър е огромна придобивка, но ако четеш само нашите вестничета, все ще споделяш вижданията на Охлю Бохлю.
23 Май 2004 20:58
На вниманието на "Вълчо" ето една интересна фигура Jeremy Rifkin, както и неговия сайт. http://faculty.washington.edu/~krumme/rea dings/rifkin.html
Много е дълъг пътя от нивото на твоите мисли до тези на съвременните икономически и политически асове.
24 Май 2004 10:43
Ще кажа само, че нихилистите които "псуват" България са тези, които я дърпат назад. В цял свят няма да намерите толкова подлоги които да викат в хор с европейци или американци "вие сте варваи, вие сте недостойни". Тези боклуци пренасят комплексите си върху целия български народ за да си решават психичните проблеми. Ако има слухове, че няма да ни приемат през 2007, то е защото Европа се уплаши от огромната вълна на нови членове и едва ли причината е в нас. Ние трябва да си гоним нашия интерес и ще бъдем добре вътре или вън от ЕС.
24 Май 2004 11:03
Точно такива като Иванов вярват и на написаното за АЕЦ Беляне, защото е написано в Канадски вестник.Само че на комунистическия вълк, каквато е била козината преди 20 години такава е и сега, а нрава си го показва и в момента.Това, че вярва на вестници и статии, защото някой "авторитет", на някой с "добри нрави"му е платил, за да публикува нещо с което да оборва очевидни факти и да си вярва сам, то точно това е "високо образован член на комунистическа партия".Точно такива те търсят, за да вярват на теориите на фалшивите им авторитети, за да ги поставят после в мавзолеи.Хора които мислят със собствените си глави, са техните най-големи врагове.Трябва да се мисли, така, както са партйните насоки и инстукции, иначе...За това ли издават тия книжки с инстукции, затова ли се провеждаха ПУГ и обучаваха кадри за промиване на мозаци!!!Вижда се, че не е било на празно.
24 Май 2004 14:10
Za6to vsi4ki u nas se natiskat da vljazat v EU, dokato vsi4ki strani v EU iskat da izljazat ot nego. Diva i 6tastliva Balgaria se nabuta v NATO, kogato to4no "Evropeiskite" strani mu obarnaha grab. I nikoi ne govori za zenata kojato 6te platim i kolko zle 6te ni stane, i kolko zle im stana na vsi4ki "obetovani" EU strani na 01.01.02 ili na 01.05.04. I za6to nikoi i ne se pita koi strani ostanaha dobrovolno izvan EU i za6to. EU njama da ni opravi, balgarino otvori si o4ite i spri da sanuva6 i me4tae6. Problemite ni pravjat hora, trudnostite ni pravjat zadruzni. Evropeizite mogat samo da ni zavizdat, za6toto moze hladilnika im da e palen, no ka6tata i du6ata im e prazna i samotna, a dezata im zivejat v dozivoten zatvor, za6toto tam na ulizata igrae6ti deza njama. Kolko 6te zertvame i kolko 6te spe4elim? Ne si struva......
24 Май 2004 20:39
Някой беше казал, че най -добрата търговия би била тази в която хората се купуваха според истинската им стойност и се продаваха според това което мислят за себе си. Драги ми "Бохльо" ( пък какъв мъдър ник си си измислил) ако някой те вкара в такъв бизнес ще направи голяма печалба. Нищо не ти дава основание да ме кръщаваш комунист, какво да те прави човек като не можеш да прочетеш това което съм предложил, пък остани си такъв, нима охлювът е нещастен, че не разбира от симфонична музика. Няма по- сляп от този, който не иска да види и по- глух от този , който не иска да чуе. Това и в Библията го пише, не вярвам да си стигнал чак до там. Казвам ти го без ни най- малка злоба, даже съм готов да те почерпя с едно питие, само не знам от къде се обаждаш. Със здраве.
25 Май 2004 04:07
Пичове(и др.)Не съм нито мъдар или начетен или ня''къв си там.Знам само че не се чувствам добре нито в къщи, нито на работа, нито на улицата или където и да е.
Не мисля че нещо ще се промени с или без Евросъ...(поне следващите 20 г.)Та не ми пука ще ни приемат ли или не.Но ми пука когато знам, че хора като вас могат да направят нещо добро заедно, а вместо това се плюят в ефир.
Имам въпрос:култура и толерантност имат ли нещо общо?Желаете да сте в Евросъюза.А там какво мислиат за толерантността и културата...
Или за парите и простодушието на нек''ви бедни БЪЛГАРИ.
Те искат нашия пазар и нашите квалифицирани кадри.Искат изгодата която могат да имат от нас.Търсете и вие изгодата от тях независимо дали сме с тях или не.
Ами ако ни приемат щели да ми се качат данъците-ха-ха.КОСТЕНУРКА СТРИЖЕ ЛИ СЕ?Като нямам какво ще вземат?Ако имам ще го дам ли? Преди години се говореше.че в Испания укриването на данъци било национален спорт.Какво би попречило и ние да станем спортисти(смятам имаме заложби;-))).
Говорят за хармония между държавите - да се "хармонизираме" с тях дали е хармония? Добре, ще платим и тази цена.Какво ще получим?Ще помогнат ли на медиците в Либия...Ще видим дали си заслужава да затворим и АЕЦ-а и всички други "неудобства" на които подлагаме и ще подложим децата си. Не знам дали искам да съм европеец или ориенталец.Мисля, че мога да бъда и двете.
Знам само, че искам ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СМЕ ЗАЕДНО.

25 Май 2004 11:46
Ами това е напълно логично. след като Западна Европа плати на това ГОВЕДО! царя да досъсипе нашата икономика, сега да не са луди да ни приемат и да ни дават работа и пари? Нали сте чули колко са безработните в германия ? - около 5 мил. и растат! Просто в момента интересите на запада и на българските комуняги съвпадат едно към едно! запада не иска конкуренция, а комунягите( царя) търсеха кой да им плати избирателната кампания. за справка - 17г. когато германия даде един вагон със злато на свинята - ленин да съсипе русия! Сега същия сценарий се повтори и у нас.
Разберете Братя! - Основна причина за лудницата в България са единствено и Само комунягите!!! независимо под какви партии се прикриват. Дали са "червени" или "сини"- (ръководени от руския агент Костов) или са "жълти" начело с Дъртата маймуна! комунягите са си комуняги! Единствения начин да се отървем от тях е да се обединим и да ги смажем! Иначе лека и пръст на България и на всички нас!
25 Май 2004 15:13
Imam edin vapros...zashto vsi4ki temi i aktualni vaprosi triabva da se svejdat do spora komunizam i kapitalizam? Ili po skoro shte zapo4na da se obrashtam kato M. L. King: "Imam edna me4ta"......da zabravim nai-posle vsi4ki skrupoli...osvobodete se be hora...otdavna ima mnogo po vajni neshta ot tozi ve4en spor...zvu4i demode niakak si...stiga....naistina e vreme da se komentirat neshtata adekvatno i bez predrazsadaci. Pro4etoh dosta interesni vazgledi...s niakoi sam saglasen s niakoi ne, no uvajavam pravoto na vseki zashtoto vav vsiako tvardenie ima po edna istina......neka da zamenim glagola "pliuia" sas "sporia". Vse pak za NASHETO BADESHTE GOVORIM PO-DIAVOLITE!!!
26 Май 2004 15:13
Kakvo se chudim kato i ministara ni na evrointegraciata e dashteria na edna stara komunisticheska familia.Te si misliat che kato se preboiadisaha i razchitaiki na na kasata politicheska pamet na balgarite, zapadnite sili sa zabravili koi sa v deistvitelnost.A pak ako dogodina nashite pensioneri dokarat komunistite direktno na vlast moje i do 2030 da ne ni priemat v ES.Pak dotogava Balgaria moje i da niama zashtoto shte ostanat samo te!!![/Arial ]
26 Май 2004 15:16
Kakvo se chudim kato i ministara ni na evrointegraciata e dashteria na edna stara komunisticheska familia.Te si misliat che kato se preboiadisaha i razchitaiki na na kasata politicheska pamet na balgarite, zapadnite sili sa zabravili koi sa v deistvitelnost.A pak ako dogodina nashite pensioneri dokarat komunistite direktno na vlast moje i do 2030 da ne ni priemat v ES.Pak dotogava Balgaria moje i da niama zashtoto shte ostanat samo te11111!!![/ Arial]
30 Май 2004 18:48
Абе хора, всичко е по просто! Много е бедно населението и толкоз.
Да не забравяне, че Румънските икономически показатели са с около 5-10% по-добри нашите, колкото и да не ни се иска да е така. Просто ние (България) нямаме никакви претенции, искаме САМО да бъдем приети ЕС, та за това сме по-напред в преговорния процес от братята румънци. И въпреки това ИМА проблем и той се нарича БЕДНОСТ.
01 Юни 2004 06:57
Spored men niakude kum 2040 chte sme na nivoto na durjavite ot EU. Dakache da ne se burza. Bai Ganio moje da se ostane oshte izvestno vreme v vlaka. Durjava v koito za zaplata normalna zaplata se priema 300 leva ili 150 evro niama miasto sred durjavi s standart na jivot v puti po-goliam. Polititsite v durjavata iavno misliat che horata jiveait v unreal world.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД