:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Израелската армия напуска частично Рафа

Снимка: Ройтерс
Израел започна частично да се изтегля от бежанския лагер Рафа в южната част на Ивицата Газа вчера след продължилата три дни операция за издирване на тунели за контрабанда на оръжие от Египет, предаде Ройтерс. При акцията, определяна като най-кървавата от години, бяха убити 41 палестинци.

Повечето израелските танкове са напуснали квартала Тал ал-Султан, където бе съсредоточена операцията. Израелски войници се изтеглят и от участъка, разположен близо до границата с Египет.

Военни източници потвърдиха, че израелските части се предислоцират след операцията в лагера, но добавиха, че акцията ще продължи. В лагера остава малка част за неопределено време.
15
583
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
15
 Видими 
21 Май 2004 21:44

напускат го сринат и сравнен с земята....еврейски садизъм.
21 Май 2004 22:05

Справка на убитите палестинци от израелските терористи през последните 24 часа:

деца под 1 тод. възраст: 23
Деца под 5 год. възрас : 68
жени и майки : 18
мъже : 21
общо : 130
унищожени коли на бърза помощ : 11
унищожени коли на палестинския чървен : 3
сринати домове и жилища : 38

израелската окупация на палестинските територии е от 57 години и е причина на тероризма и насилието а камекадзета и избиването на израелците е само от 15 год. и е резултат от гнузната израелска окупация на палестинските територии....убитите палестинци от израелски тирористи през последните 57 години / годините на окупацията/ е 1.5 мил. палестинци..68% от тях са деца под 5 го. възраст. .. това е израелската " цивилизация" това е част от израелския държавен тироризъм които продължава от 57 години на сам.

21 Май 2004 22:35
радио, радио, радиоооооооо!!!!
Ти си ал-джазира в реално време, Римауи!!
Вчера мисля че темата доста се поизчерпа....
22 Май 2004 01:40
Radioto da prodaljava da sviri dokato vsichki razberat kakvi prestapnitsi sa Izrael. teroristite bledneiat pred tiah.
22 Май 2004 08:51
римауи , не съм ционист, но 1, 5млн дай пояснение по темата
22 Май 2004 12:45
д-р римауи на главата колко пати си падал.
22 Май 2004 13:27
Израильтяне застрелили ребенка
14:16 / 22.5
В Рафахе в субботу утром израильские силы застрелили трехлетнюю палестинскую девочку, сообщает РИА "Новости".
Ребенок погиб в ходе продолжающейся операции "Радуга в облаке" по борьбе с контрабандой оружия и поиском террористов, которую осуществляют израильские силы на территории сектора Газа


Еврейски модел "борба с тероризма"...
22 Май 2004 16:37

Борбата с тероризма означава борбата с израел..гнездото на световният тероризъм.
23 Май 2004 02:07
Арабският тероризъм ще престане само когато на власт в Израел дойде сериозно и отговорно правителство, което няма ту да вкарва, ту да изкарва войската от определени територий, а ще проведе системна политика на заселване на същите с евреи, съчетано с подпомагане и насърчаване репатриацията на арабите при техните братя и сестри в арабските страни.

כ ה נ א צ ד ק
23 Май 2004 20:41
Да си жив и здрав " Докторе", но твоето изказване е досущ като това на нацистите от преди 50 години, които изкаха да разчистят всички терени от еврейте в цяла Европа. Разликата е само тая, че евреите живееха в страните на Европа като малцинства, но богати и преуспяващи, за разлика от бедните палестинци, които трябва да се примирят с това , че разрушават домовете им и да напуснат родната си земя. Незнам защо вестник "Сега" не парира такива човеконенавистни постинги. Не мисля, че ако ненавиждаш палестинците в такава степен можеш да имаш добри чувства към Българите.
23 Май 2004 22:02
Иванов,
Какви ти чувстава, та не си ли чел тук изказвания на разни еврейчета в които се обръщат към останалите в 2-ро лице мн.ч. ("Вие българите..." ?
--------
(снимка: натиснете тук)
23 Май 2004 22:27
Moje i da mrqza evreito....no palestincite i kato obshto rezacite gi NENAVIJDAM.....BRAVO NA ISREAL.....BIQT ZA DA NE BADAT BITI
24 Май 2004 00:01
Nali se seshtash, 4e i evreite sa rezani? Demek, bravo i na palestincite, 4e biyat evrei? A burgeroyadite i te sa rezani, vizh po-dolu. Demek bravo na talibanite i pro4ie. Biyat rezani.

През 1985 - 85% от новородените американчета от мъжки пол са били обрязани. В момента се обрязват около 30% от новородените от мъжки пол.
Цялата работа започва през 20те-30те години на миналия век, когато моралистите започват много да вилнеят из щатите. Започва се кампания против алкохола, като в последствие е забранен (сухия режим), против хазарта, против секса преди брака и т.н. Едно от нещата, което моралистите се опитват да наложат е обрязването на новородените момчета, като "единственно средство за лекуване на мастурбацията"
Това бързо се разпростиря сред средите на моралистите и те започват да обрязват децата си. През 1940г. вече около 40% от американските новородени се обрязват. Но процента спира до там. След втората световна война, доктори произхождащи от семейства на моралисти и такива от еврейски семейства започват нова кампания. Те провеждат идеята че обрязването било по-здравословно и по-хигиенично и тази заблуда започва бързо да се разпостранява. Процента на обрязаните новородени расте от година на година. През средата на 70те, лекарски екипи решават да проведът задълбочени изследвание за ползите и вредите от обрязването. Резултатите показват, че обрязването нито е по-хигиенично, ното по-здравословно, но и напротив то е вредно. Въпреки тези нови факти, процента на обрязаните расте като през 1985 - 1986 е в своя пик - 85% от новородените са обрязани. В някои американски болници дори не питат родителите дали да обрязват сина им или не, а направо след раждането взимат новороденото и го обрязват. Това кара някои лекари да се обединят и да почнат кампания против обрязването. Заформят се дълги спорове с лекари привърженици на обрязването, които продължата повече от десетилетие. В началото на 90те почти всички видни лекари в америка стигат до мнението, че обрязването води до по-голями вреди, отколкото необрязването. Така в края на миналия и началото на този век се забелязва постоянна тенденция на спад. Резултатите показват че от 1930 до сега официално са умрели 260 новородени от мъжки пол в следствие на обрязването и неофициално около 1600 (много деца са били обрязани в семеен кръг или причинат на смърта е променена), а стотици хиляди са получили усложнения или други последствия в следствие на обрязването.
24 Май 2004 03:13
Уважаеми г-н Иванов, не виждам нищо нацистко в мнението ми.Просто смятам, че за доброто и на двата народа- и еврейския и арабския би било най-добре да живеят разделено един от друг.Както може би ви е известно, арабите разполагат с 22(двадесет и две) държави, а евреите само с една.Което е особено важно, не евреите живеят на арабска земя, а част от арабите на еврейска.Почти всички евреи от арабските страни(над милион и половина), отдавна са се репатрирали там където им е мястото-в Израел.Крайно време е от своя страна и арабите живеещи в градове като Ерусалим, Газа, Хайфа, Рамала, Яфо и други селища из Светата земя, да ги освободят от присъствието си и се завърнат в Кайро, Мека, Багдат, Аден и прочие.
Любезни Дрънкащи Пичо, целия свят, или поне християнската му част, отчита летоброенето си от едно обрязване-това на ИЕШУ, т.е.Исус.На 1 януари, според християнската традиция е празника Обрезание Господне.В момента тече две хиляди и четвъртата година от исусовото обрязване.Не знам какви съображения влагат в обрязването американците неевреи-при евреите смисълът е един-символизира връзката с Бог, извършва се не веднага след раждането, а чак на осмия ден.
24 Май 2004 12:01

Доживяхме и свръх иврескката наглост. Палестинците според новите нацисти
/евреите/ трябва да напускат родината си в където живеят от хиляди години,
и не само да я напускат според новите нацисти ..а и дабъдат избити!!! .по тази логика трябва да изгониме американците от сащ защото там преди 200 години бяха само индиянците..и да връщаме американската земя на тези индиянци!!!!
Тук има и междунар. закони , има и ООН където да сега издала 109 резолюции
обсеждайки израел като окупатор на палестинските земии....убитите палестинци от 1947 година до сега/ от нападението на еврейските терористи/
са 1, 5 мил. човек..68% от тях са деца и жени....такава евреиска проява на нациско - тероризъм историята още не познава....стотици хиляди бебета бяха клани пред очите на майките си...и стотици майки и момичета бяха изнасилени пред очите на братята и сестрите си ..всичко това се прави от еврейските терористи от 57 години на сам и още продължава до ден днешен...битеините води на палестинци бяха отровени редовно...плодородните дърва бяха унищожени и се унищожават всяки ден...5.5 мил. палестинци бяха прогонени от домовете си на сила от 1947 год. до сега....и само прес последните 10 дена бяха сринати 1433 от домовете на мирните палестинци в сектор газа...и това още продължава до този час....
истизанията в затвор абугариб в ирак е ежидневна практика спрямо палестинците в израелски затвори......това ипреди да има камикадзета много години...този палестински народ когато хвърля камък в лицето на мръсното лице на израелския окупатор ..наричат този палестинец : терорист!!!!! ...а този окупатор отговаря на детският камък с ракети и танкови снаряди и то на окупираните от него палестинските територии.....израел иска палестниските територии без палестинци...израел претижава 400 атомни глави и говори нагло
и садистко за мир!!!!! Шарон убивал по неговите командване/за пример/ в ливан през 1982 година 3000 човека ....80% от тях бяха деца и жени ..и до сега м8нар. белгииски съд го търси в това обвинение... мофаз е търсен от лондонския съд за избиване на 500 палестинци в лагера Женин в палестина..
това са ръководителите на новата нациско-терористическа държава наречена
израел. ..израелскит тероризъм е преди камикадзето ...самата държава създадена с тероризма и живее от него и с него..и съществува чрез него...от 57 години до сега.


..
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД