:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,129
Активни 244
Страници 2,031
За един ден 1,302,066

Бременната Годзила ражда в Манхатън

Матю Бродерик е единственият й защитник
неделя 20,00

бТВ



бТВ ще разсейва скуката от летните жеги с повторението на филма "Годзила". Филмът с участието на Матю Бродерик, Жан Рено и Мария Питио е поредната екранизация за безспорно най-известното и стъписващо чудовище в историята на киното. Годзила се появява за пръв път на големия екран в Япония през 70-те. В новото му превъплъщение авторите на филма, създатели и на касовия екшън "Денят на Независимостта" са пренесли действието на Източното крайбрежие на САЩ и огромното влечуго атакува Ню Йорк. Чрез фантастични специални ефекти, кръжащи вертолети в нощното небе, сриващи се сгради, дъждовни улици и бягащи в паника хора, екипът пресъздава един малък апокалипсис в най-известният световен мегаполис.

Сега Годзила е бременна и решава да построи своето гнездо в сърцето на Манхатън. Градът обаче се оказва твърде тесен за нея. Ник Татопулус (Матю Бродерик) е молекулярен биолог, който се опитва да помогне на всички, заели се с премахването на влечугото. Според Татопулус Годзила е преминала през няколко океана, за да се чифтоса с друг от нейния вид. Чудовището според него е надарено и с човешка чувствителност, затова той се превръща в единственият й защитник. Въпреки че специални военни сили стрелят по нея, Годзила изглежда недосегаема: тя не може да бъде ударена от бойна ракета, защото е студенокръвна и не привлича топлинно насочените бойни глави.

Жан Рено е в ролята на френски агент от тайните служби. Той е изпратен да предотврати всякакви следи, водещи към грешка по време на ядрени опити, направени от Франция и които може би са причината за радиация, създала такава мутация като Годзила.

Ако не за друго, филмът си струва да се види още веднъж заради впечатляващите визуални ефекти.
797
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД