:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 319
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изборът на селекционер насрочен за 15 юли

Тогава ще бъде обявен и новият отговорник на националните отбори
Изпълкомът на БФС ще се събере на 15 юли за да определи новия национален селекционер. Това съобщи вчера пресаташето на футболната ни централа Атанас Караиванов. Основната среща на сбирката ще бъде избор на ново ръководство на националния отбор. Това на практика означава, че освен селекционер ще бъде избран и отговорник за националните тимове. В момента тези функции се изпълняват от Иван Вуцов и Борислав Михайлов. На заседанието вероятно ще бъде и бившият селекционер Пламен Марков, който ще направи отчет за представянето на нашите на Евро'04.

В същото време един от членовете на Изпълкома - Веселин Балевски, заяви, че твърдо стои зад кандидатурата на Христо Стоичков за селекционер на държавния тим. Досега се твърдеше, че бившият защитник на "Левски" ще подкрепи наставника на младежите Петър Миладинов.

"Стоичков има най-много достойнства и трябва да бъде оставен да работи - каза Балевски. - Договорът на новия селекционер трябва да бъде най-малко за 2, а защо не и за 4 години".
278
855
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
278
 Видими 
10 Юли 2004 08:21
Вуцов, Б.Михайлов, Балевски ..... брачедите окупирали футбола пък искат ИЦО да им води отбора.Не става.
Да сложат Гонзо за треньор на национала бе?......и без това е безработен , никъде не го искат и очевидно приключи активната лакетна кариера.

......................................... ........
От Чикаго та до Невски:
10 Юли 2004 08:49
ОТ ЧИКАГО ТА ДО НЕВСКИ
ХУЙ В ГЪЗА ТИ бореГЕЙСКИ!
10 Юли 2004 08:57
Бора Милутинович.
10 Юли 2004 09:05
па ТЕмиЛЕ го връщат на лески - ма то на говедата им стана навик
10 Юли 2004 09:05
Джордж, решиха ли го вече за Милутинович или това е само твоето предложение?


.......................................... ...........

От Чикаго та до Невски:
10 Юли 2004 09:23
това е моето предложение, човека с които се захвана - спечелиха.

А е ясно че главочите в БФС няма да си сложат таралеж в гащите с ИЦО.
Той е заплаха за безбройните мениджъри и Батето и неговата кака от Троян.
Георги Марков - Николай и останалата пастмина също няма да сложат бате Митко Пенев начело на националния. Ами ако отново спечели визи за Световно и докаже че е ( а ТОЙ Е ) голям треньор? Няма ли това да докаже , че през 98 сбърканяците са сбъркали като са го махнали от нац.тима?
Едва ли ще заложат и на Петьо Хубчев. Още МУ е рано-раничко.
За това ще изберът компромисен вариант с треньор от чужбина.
10 Юли 2004 09:26
На 10 юли 1994 г. лудите българи станаха световна сила

Споровете са неизбежни, когато стане въпрос за най-великия мач в историята на българския футбол. Флоренция, "Парк де Пренс"? Може би унижението, което нанесохме на германците в София, обръщайки ги от 0:2 до 3:2? Със сигурност зарядът на всяка една от тези срещи е огромен. Светът обаче ни призна за велика футболна сила на 10 юли 1994 г., когато на "Джайнтс Стейдиъм" победихме 2:1 Германия в 1/4 финал от световното първенство. Именно в Ню Йорк Пеневата чета се превърна в мит. Защото не можеш да си голям отбор, а да нямаш големи успехи, нали?
За мнозина Германия е вече футболно чучело, чието минало не плаши никого. Точно преди 10 г. обаче бундестимът беше световен шампион, в чиито редици играеха гениални футболисти като Матеус, Фьолер, Хеслер, Бреме, Клинсман. Нашите обаче не им отстъпваха по нищо. Стоичков, Лечков, Балъков, Михайлов, Трифон Иванов повярваха и превърнаха съня в реалност.
България обаче живееше в нереален свят. Нацията просто полудя от радост. Улиците се напълниха с щастливи хора, които не можеха да възприемат случилото си. Те просто знаеха, че изживяват велик момент, за който ще разправят и на внуците си. Цената на успеха бе разбрана на другия ден, когато българите изтрезняха.
10 години по-късно лудостта оживява. Достатъчно е само да си спомним онези 3 минути в Ню Йорк. Стената, която гледа ужасена топката, и сърдития Христо Стоичков. Центрирането на Златко Янков и летящия плонж на Данчо Лечков. Тези два мига родиха мита за лудите българи. И никой не може да ни ги отнеме, защото става въпрос за нещо повече от футбол. Нещо, което трудно ще обясним на внуците си.
10 Юли 2004 09:39
BatJoro,

"Meanwhile, the Spanish press have claimed that the Merseysiders are very much in the race to sign wantaway Valencia striker Mista.

The hit-man, who has one year left on his deal at the Mestalla, has broken off contract talks with the club leading Valencia to suspect he has been approached by a third party.

Liverpool, along with Barcelona and Ateltico Madrid, have been mooted as his most likely suitors, but the opportunity to be reunited with Benitez - who took him to Valencia from Tenerife - could prove tempting for the 25-year-old.

Mista has confirmed he has now definitely ended talks with Valencia and will not be signing a new contract with The Che."
10 Юли 2004 09:46
Този сезон снимката
догодина чакайте играча
(снимка: натиснете тук)
10 Юли 2004 09:51
А той що не щеда преподвписва? Да неса се сдърпали с клаудия?

Гледа ли контролата на наште вчера?
10 Юли 2004 10:14
Ами испанските Лъчо Таневци му размътват главата.(горната )

Коя контрола? на ЦСКА?

Слушах я по ГОНГ.
А вечерта имах госки-роднини и играх ролята на кинооператор:
- пусках забавни филмчета :
1. сватбата,
1.1 Забиране на булката
1.1.а.Първи път се замислям - да я зема ли или не?
1.2.Подписването
1.2.а.Втори път се замислям - да я зема ли или не?
1.2.в.Всичко свърши.
1.2.г. Булката ме настъпи
1.3.И попа ни венча а аз толкова разчитах поне той да е трезвен.
1.4.Вече всички са пияни...
2.дъщерята
а) взимане от АГ-то
б)първо повиване
в)първо напикаване
г)второ насиране
д)първи думи
е)няма ли да млъкне!
ж)на тате ученичката
з)на мама красавицата
------и така до 24часа-----
10 Юли 2004 10:18
Локомотив (Пд) е на път да остане без звездата си Мартин Камбуров за мачовете с Брюж от Шампионската лига, твърди в-к "Меридиан мач".

Руски клуб е направил изключително изгодна оферта за голмайстора на "А" група, като заключителните преговори ще се водят по време на лагера на "черно-белите" в Холандия.

Много е вероятно още там да се финализират нещата и пловдивчани да се завърнат у нас без свиленградчанина. Засега единственият проблем е изключително високата цена на българския футболист - 2 милиона евро.

Според запознати става дума за лидера в шампионата Торпедо (М), който се провали в опитите си да вземе друг наш футболист - Велизар Димитров.

Светослав Бърканичков пък, който бе един от най-атрактивните играчи в състава на Локомотив, напусна лагера на пловдивчани край Банско и замина за Полша.

Той ще изкара проби първо в състава на вицешампиона Легия (Варшава) и ако не бъде харесан от треньора Кубицки, ще си опита късмета във Висла.
10 Юли 2004 10:19
09.07.2004 - Победа в първата контрола от лятната подготовка
победа постигнаха армейците в първата си контрола от лятната подготовка на базата в Панчарево. Футболистите на ЦСКА победиха Черноморец (Бургас) с 4:1.

Двубоят бе изгледан от мажоритарният собственик на клуба Васил Божков в компанията на председателя на надзорния съвет Стефан Орманджиев и изпълнителния директор на ПФК ЦСКА Лазар Василев. Националът Владимир Манчев, който е в почивка до понеделник, също изгледа победата на своя бивш отбор.

Старши треньорът Ферарио Спасов заложи на следната стартова единайсеторка:

12. Ивайло Иванов, 17. Радослав Забавник, 29. Ибрахима Гай, 3. Йордан Върбанов, 4. Маркос Чарас, 11. Роберт Цаха, 23. Емил Гъргоров, 19. Евгени Йорданов, 30. Йордан Тодоров, 33. Мансур Аянда, и 21. Стойко Сакалиев.

През второто полувреме в игра влязоха: 31. Евгени Хмарук, 13. Петко Илиев, 10. Амиран Муджири, 24. Костадин Хазуров.

Още в 8-мата минута резултата бе открит в полза на армейците. Емил Гъргоров изпълни пряк свободен удар от границата на наказателното поле и промуши топката в ъгъла на вратата пазена от Динко Георгиев – 1:0 за ЦСКА.

Словашкият национал Радослав Забавник игра десен бег, чехът Роберт Цаха показа класата си като ляв бег. В Средата на терена Мансур Аянда раздаваше пасове по конец и радваше с добрата си игра насъбралите се около 800 фенове на Базата в Панчарево за първата контрола на армейците.

Именно сенегалецът Аянда показа че не случайно играе в ЦСКА, вкарвайки феноменален гол от около 30 метра в 28-мата минута на двубоя. Мансур Аянда пое една топка с гръб към врата, завъртя се и покачи на 2:0 пред смаяните погледи на фенове и ръководство.


През втората част на мача Ферарио Спасов пусна Амиран Муджири, Костадин Хазуров и Петко Илиев.

В 68-мата минута комбинация между Емил Гъргоров и Стойко Сакалиев завърши с трети гол във вратата на Черноморец. Гъргоров намери като по конец Сакалиев на далечната греда, който с елегантен удар с глава прати топката зад гърба на Георгиев за 3:0.

Реакцията на гостите от Бургас доведе до едно попадение в 75-тата минута на Детелин Ченешков, който се възползва от едно центриране и надхитри Хмарук – 3:1.

Костадин Хазуров сложи точка на спора с гола си в 87-мата минута на двубоя. Хазуров излезе очи в очи с вратаря на бургазлии и стреля ниско под неговия плонж за крайното 4:1 в полза на ЦСКА.

Редактирано от - BatJoro на 10/7/2004 г/ 10:22:07

10 Юли 2004 10:21
тея се готвят да стават шампиони
Мидълзбро привлече бившия нападател на Челси Джими Флойд Хаселбанк, а това бе третата нова придобивка на тима от английската Висша лига в последните 4 дни.

32-годишният Хаселбанк пристигна без трансферна сума в Боро, след като бе освободен от Челси в края на последната година от контракта си със "сините".

Той игра в продължение на 4 сезона на "Стамфърд Бридж", като отбеляза 87 гола в 177 мача.

Хаселбанк подписа 2-годишен договор с Мидълзбро само 24 часа, след като от тима обявиха привличането и на нападателя на Лийдс Марк Видука.

Преди това към отбора се присъедини и холандския защитник Михаел Райцигер.
10 Юли 2004 10:23
Добро утро, Бадемчето ми се видя в добра форма, Цаха прилича на футболист, Аянда ми хареса, рита с двата крака и е техничен, Забавник беше заБАВЕН и неориентиран, дано да може повече...
10 Юли 2004 10:25
Петър Хубчев ще бъде утвърден за национален селекционер на 15 юли, твърди в-к "24 часа", позовавайки се на отлично информиран източник от БФС.

Според информацията, президентът на съюза Иван Славков дал благословията си за назначаването на бившия защитник.

"Пламен Марков си има помощник, който да поема нещата", заявил Батето.
За помощник на Хубчев вероятно ще бъде привлечен селекционерът на младежите Петър Миладинов, а за негов наследник се спряга Димитър Алексиев.

Христо Стоичков също ще влезе в щаба, но ще продължи да работи и в Барселона. Димитър Пенев пък ще бъде новият отговорник за националните отбори на мястото на Иван Вуцов, който твърдо напуска.
10 Юли 2004 10:25
Вече съм казвал - това момче Петко Илиев има сериозни качества. Ако е истина, че е играл, евала на Ферарио.
10 Юли 2004 10:28
BatJoro

А мача го даваха по Ринга вечерта Аз поне останах доста изненадан от тоя факт От тоз Аянда може и да излезе нещо, но май доста бързичко му свършва въздуха. Забавник и Цаха нямаха почти никаква работа, така че не мога да ги коментирам. Гъргоров ми се струва с много голямо желание за игра, което е добре. Хазуров и Сакалиев имат някакви проблясъци като тандем, но все още доста мижави, главно когато е замесен и Гъргоров. А Хмарук обосрался в май единствената ситуация в която трябваше да се намеси. Иначе второто с 4-3-3 изглеждахме по добре отколкото първото 4-4-2 с Чарас и Тодоров като крила
10 Юли 2004 10:28
с тея габарити е нормално да е заБАВЕН
10 Юли 2004 10:30
А, да, Петко Илиев и на мене ми хареса
10 Юли 2004 10:32
ooo, ма ние и мач сме играли вчера? бравос, бравос.
10 Юли 2004 10:38
Манджуков напуска Смолян заради Батков
05:01 10.07.2004г.
Меридиан Мач


София. Оръжейният бос Петър Манджуков се оттеглил от Родопа (Смолян) заради шефа на Левски Тодор Батков. Близката до адвоката „Виаджо еър" е основен рекламодател на екзотичния тим и неговата дума в Смолян се чува наравно с тази на Манджукови. Последният сблъсък е бил покрай избора на нов треньор, което щяло да предопредели и към чия зона на интереси ще гравитира Родопа. Съпрезидентът Ивайло Манджуков е лобирал за Радослав Здравков, докато Тодор Батков е предложил новоизбрания старши-треньор Ангел Станков. Твърде вероятно е след това решение преотстъпените футболисти от ЦСКА да бъдат прибрани в София. От вчера състезателите на Родопа под ръководството на новия старши-треньор Ангел Станков и неговия помощник Ангел Славков са на 14-дневен лагер в гр. Девин. От групата освен Радослав Митревски, който е командирован от цска в Марек, отпадна и десният бек Ангел Динев, заминал на проби във финландския отбор Яро. С контузии са Ивайло Петров, Стефан Учиков, които ще тренират на о лекчен режим. По време на лагера в Девин с уговорени две контроли с Хебър (Пз) и Поморие.


| Футбол България |



Говедцата отрано ги подковават в Смолян. Тая година, изнанди нема да има.
А Манджуков да идва в ЦСКА
10 Юли 2004 10:41
Аилтон иска да играе за Германия
Нападателят на Шалке Аилтон обяви, че не е изключено да заиграе в националния отбор на Германия. 30-годишният голаджия, който стана голмайстор на Бундеслигата с Вердер миналия сезон, досега не е играл за Бразилия.
- Всичко зависи от това кой ще поеме Германия - каза Аилтон. - Ако Феликс Магат стане треньор, няма да играя. За да ме потърсят обаче, трябва да продължа да вкарвам голове и да играя добре.
За Германия вече са играли бразилецът Паоло Ринк, южноафриканецът Шон Дънди и швейцарецът Оливер Нювил. Аилтон е от 6 години в Германия и има немски паспорт. Преди време той изяви желание да играе за Катар, но от ФИФА забраниха.

10 Юли 2004 10:46
ТЕмиЛЕ остава в ЛеФски
01:26 10.07.2004г.
"24 часа"


София. Нигериецът Омониго Темиле ще остане в, .Левски" и през следващия сезон. Това е решението на ръководството на „Динамо" (Киев), където 20-годшшшят полузащитник изкара двуседмични проби. Темиле вчера се прибра в София и уведоми изпълнителния директор на „Левски" Константин Баждеков, че украинците са поискали няколко дни, за да решат дали да го привлекат. „Разговарях с Темиле и според него в „Динамо" са останали доволни от представянето му. Проблем с финансите около този трансфер няма. Ако той не стане, причината няма да е в цената", уточни Константин Баждеков. Според информациите от Киев обаче треньорът Олексий Михайличенко не останал очарован от играта на Темиле. В сделката се набърка и мениджърът Михаел Правиц, който подкокоросва Омониго да остане още един сезон на „Герена", след което да премине в „Динамо" като свободен агент и с по-висока заплата.


| Футбол България | Футбол Свят



милион и половина, а? евро? а химикалка намерихте ли бе подуенци?
10 Юли 2004 10:48
някой знаели кага ша го повторят по ринга нашия мач
10 Юли 2004 10:51
Кой мач бе??? Ринга да не са давали контролата вчера?
*
Викат Хубчев на пожар
04:20 10.07.2004г.
"7 дни спорт"


София. Петър Хубчев ще бъде поканен да поеме националния отбор в понеделник, ако дотогава Бора Милутинович не отговори положително на поканата.



Селския ми - не става за треньор. Иначе е читав човек.
10 Юли 2004 10:53
да бе някой спомена че са го давали и аз затуй питам кога ша го повтарят
10 Юли 2004 11:11
Михаел Правиц: От Левски лъжат за Темиле
Никой в София не посрещна Омониго, а той отиваше да погребe баща си



Натиснете тук


10 Юли 2004 11:34
Катиле, много си срал, ето ти тоалетна хартия (снимка: натиснете тук)
10 Юли 2004 11:37
РАААААЙЙЙЙЙЙЙКОООООООООООО!
10 Юли 2004 12:30
я да пробваме подписчето?


трима души - А, Б и В.

две цели числа - x и y, за които 2=<х=<у и х+у=<100 /=< естествено значи "по-малко или равно"/

на А казват произведението на числата - х*у.
на Б казват сбора им - х+у.
на В нищо не казват

Питат ги кои са числата.
А казва: Не мога да ги позная.
Б казва: Аз знаех, че няма да можеш, но аз също не мога.
А: Вече знам кои са числата.
Б: Аз също.
В: Аз също.

Представете си, че сте В - кои са тези числа
10 Юли 2004 12:32
А, работи бе... Е, сега ще ви тормозя със всеки постинг...

Подсказка ninety не е едно от тия две числа


трима души - А, Б и В.

две цели числа - x и y, за които 2=<х=<у и х+у=<100 /=< естествено значи "по-малко или равно"/

на А казват произведението на числата - х*у.
на Б казват сбора им - х+у.
на В нищо не казват

Питат ги кои са числата.
А казва: Не мога да ги позная.
Б казва: Аз знаех, че няма да можеш, но аз също не мога.
А: Вече знам кои са числата.
Б: Аз също.
В: Аз също.

Представете си, че сте В - кои са тези числа
10 Юли 2004 12:52
ето така се прави
heavy metal frvr!



трима души - А, Б и В.

две цели числа - x и y, за които 2=<х=<у и х+у=<100 /=< естествено значи "по-малко или равно"/

на А казват произведението на числата - х*у.
на Б казват сбора им - х+у.
на В нищо не казват

Питат ги кои са числата.
А казва: Не мога да ги позная.
Б казва: Аз знаех, че няма да можеш, но аз също не мога.
А: Вече знам кои са числата.
Б: Аз също.
В: Аз също.

Представете си, че сте В - кои са тези числа


Редактирано от - Божилов на 10/7/2004 г/ 12:53:30

10 Юли 2004 13:02
Божилоф, голяма педеруга си
По 2-3 пъти на ден да те разтриват пак ще си същия боклук
10 Юли 2004 13:03
ти кво сега, не искаш да живееш екологично ли?


трима души - А, Б и В.

две цели числа - x и y, за които 2=<х=<у и х+у=<100 /=< естествено значи "по-малко или равно"/

на А казват произведението на числата - х*у.
на Б казват сбора им - х+у.
на В нищо не казват

Питат ги кои са числата.
А казва: Не мога да ги позная.
Б казва: Аз знаех, че няма да можеш, но аз също не мога.
А: Вече знам кои са числата.
Б: Аз също.
В: Аз също.

Представете си, че сте В - кои са тези числа
10 Юли 2004 13:12
Божилов,
ГЪЧО е 2-ра смена след малко. Не го занимавай...
.
Как сте бе, пичове? Що не ви боли главата?


Орли
КУР ЗА ЛЕСКИ
10 Юли 2004 13:14
Здрасти.Смятам утре да ме боли малко главата.Снощи пропуснахме.
И кой сега е номер едно?
10 Юли 2004 13:14
Защото нямаме съседи във входа гърци?
Виж по-напред обеснявам на vlade защо ме боли кратуната.
10 Юли 2004 13:16
Аз ходя, вкарвам ви голове онзи ден , намирам статийки, картинки, задачки

и насреща ... - вечно втора смяна

Орли, мене ме боли - то си личи


трима души - А, Б и В.

две цели числа - x и y, за които 2=<х=<у и х+у=<100 /=< естествено значи "по-малко или равно"/

на А казват произведението на числата - х*у.
на Б казват сбора им - х+у.
на В нищо не казват

Питат ги кои са числата.
А казва: Не мога да ги позная.
Б казва: Аз знаех, че няма да можеш, но аз също не мога.
А: Вече знам кои са числата.
Б: Аз също.
В: Аз също.

Представете си, че сте В - кои са тези числа
10 Юли 2004 13:16
значи да се похваля ..снощи първо пих водка с доматен сок , после пих мастика с мента и сметана , минах през две леденики и се довърших на спирката на оряховския мост за люлин с чиста мастика ..сегa ми се разказва играта в жегата ..боже повече никога нямa дa пия !!никога!!кими е номер едни 1.18 230 супер ее !!!!
10 Юли 2004 13:16
Днес е спокойно гледам.Абе много от Айтоз се навъдиха насам.
10 Юли 2004 13:17
viking, bookmark-нах те, момче
10 Юли 2004 13:17
Никога повече Викинг, ама не и по-малко нали?
10 Юли 2004 13:18
Мерцедесчо,
дека си се запилял? Тоя твоя мноо пъргав днеска


Орли
КУР ЗА ЛЕСКИ
10 Юли 2004 13:19
поздрав с второто парче от SIRIUS B -THERIONNNNNNNNNN!!
10 Юли 2004 13:21
айде и аз да плесна...
aion - holies unholies
10 Юли 2004 13:21
халфорд бог один ми е свидетел че никога по малко няма да пия божилов кво знач този термин дето си написъл?
10 Юли 2004 13:22
Като сянка на орел всевластен,
крила във времето разперил,
ти дишаш и живееш на малка земна шир,
където лесовете се разливат в тучни равнини
и Хемус гони в своя бяг понта стар Евксинос.
От векове ти, град, си с име на орел - Аетос !

Г. Връбчев


Град Айтос е център на мюфтийство. Джамията тук е обявена за исторически паметник. Етнически проблеми не съществуват.ГЪЧО е от там
10 Юли 2004 13:23
запазих си статията следващия пък кат кажеш, че неа'д'пиеш повече д'с'видиш на кво си мязал днес
10 Юли 2004 13:24
Орли, Янков ще си сменя подписа довечера да знаеш.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД