:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НДСВ само с културен афиш през лятото

НДСВ няма политически, а само културен календар за лятото, съобщиха от жълтата партийна централа. Никакви партийни събития не се организират. Причината е, че повечето от членовете на ръководство са в отпуск и царистите дори не са предвидили дежурен по централа, каквато е лятната практика в другите партии. Управляващите обаче са поели инициативата за няколко културни програми по морския бряг.

От 29 юли стартират празниците на морето "Каварна 2004", които ще продължат до 13 август, съобщават от "Врабча" 23 и подчертават, че кметът на Каварна бе избран с подкрепата на НДСВ. В града ще има състезания по бойни изкуства, пленер и фолклорен фестивал.

Либералната младежка асамблея пък организира Панорама на българския исторически филм от 19 до 20 август в Ахелой. Идеята била с кино да се отбележи годишнината от битката на Симеон Велики край Ахелой.

В края на юли депутатката Анелия Атанасова председателства конкурса по художествена гимнастика във Варна, който е на името на премиерската съпруга. Колежката й Даринка Станчева се готви да събере в Рибарица на семинар жените-политици. Тя ще ги обучава как хем да градят кариера, хем да са перфектни у дома.
2
496
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
06 Август 2004 22:50
Ми при толкова маникенки в парламентарната група и такива заслужили артисти, като К. Цонев, то си остава само Културно-масовата дейност!
08 Август 2004 10:07
Да бе.Точно в Рибарица ще се обучават.
На това безплатна почивка му се казваше май.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД