:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Футболен бос плащал на лидери на БСП

Президентът на ПФК "Черноморец" Ивайло Дражев заяви, че е разочарован от "определени лидери" на БСП, които бил подпомагал финансово. Дражев посочи поименно само депутата Стойко Танков, който е и председател на общинската организация на БСП в Бургас. "Не крия, че симпатизирам на БСП и бих им помагал и в бъдеще, ако лично не се занимавам с политика, но има едни недорасли политически джуджета, които от години се опитват да доведат БСП до изборен резултат, какъвто получават партиите еднодневки", каза футболният бос.

Вчера той даде извънредна пресконференция, вбесен от решението на бургаския парламент, взето преди броени дни, с което се ревизира концесията му върху стадион "Черноморец". Спортното съоръжение бе отдадено навремето на Дражев за 35 години.

"Помагал е с дарения на БСП, но не лично на мен", контрира депутатът Танков. Ставало въпрос за "незначителни суми".

Шефът на ПФК "Черноморец" нападна наред всички, гласували срещу него в съвета. Той бе най-гневен към съветниците от БСП, кмета Йоан Костадинов и президентът на Федерацията по вдигане на тежести Антон Коджабашев. Дражев се извини на бургазлии, задето подкрепил на последните избори сегашния кмет Йоан Костадинов и се закани да разкрие, по примера на Надежда Михайлова, свои горещи телефони. На тях щял да събира сигнали за корупция срещу градоначалника. Коджабашев пък разхищавал пари на федерацията. Наскоро бил купил за 60 000 лева служебен двуместен "Мерцедес", който се водел "за представителни нужди". "Коджабашев мисли само за себе си, кого ще представлява с този автомобил, ако му дойдат трима души на гости, след като повече от двама в него не могат да се качат?", попита Дражев. "Той говори лъжи и е несериозен човек. Когато прави изявления, винаги е в сила приказката за сестрата", коментира г-н Коджабашев.
19
930
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
06 Август 2004 22:16
На прост български език тук плаче за прокурор, защото въпросното лице признава , че

".....Ивайло Дражев заяви, че е разочарован от "определени лидери" на БСП, които бил подпомагал финансово. Дражев посочи поименно само депутата Стойко Танков, който е и председател на общинската организация на БСП в Бургас."

Той им е плащал за да го защитатват и гласуват ЗА НЕГО! Това как се наричеше???? Вие какво мислите?

06 Август 2004 22:18
епа нищо не мислиме - ние ако можехме да мислиме, тиа немаше да са депутати и шефове
06 Август 2004 23:31
Едва ли Бургазлии са си мечтали за такъв Общински съвет- Дражев, Порточанов, Бенчев двама собственици на дискотеки, пияни и пропаднали адвокати, Найден Милков и пр. певци, мутри, боклуци в съчетание с кмет също комбинация от всичко по- малко. Сами си ги избраха, сега да им търпят дивотийте и да ги правят на малоумни.
07 Август 2004 00:02
СЪЖАЛЯВАМ ГО ЧОВЕКА, ПОДЛЪГАЛ СЕ Е И СИ Е ДАЛ ПАРИТЕ. И НАИСТИНА ПЛАЧЕ ЗА ПРОКУРОР.
СИГУРЕН СЪМ ЧЕ Е ВЯРНО ЗАЩОТО ЗНАМ КАК В ДОБРИЧ БСП СИ ИЗЛЪЧИ КАНДИДАТА ЗА КМЕТ - МИНАХА ДРУГАРИТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО - РУМЕН ОВЧАРОВ, ПИРИНСКИ И ДАНАИЛОВ ПРЕЗ НАЙ-ГОЛЯМОТО ШИВАШКО ПРЕДПРИЯТИЕ ТАМ И ДИРЕКТОРА ИМ ПОДАРИ ПО ЕДИН КОСТЮМ С ПАРИ ВЪВ ЛЕВИЯ ВЪТРЕШЕН ДЖОБ. И ПОСЛЕ ДИРЕКТОРА СТАНА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ. БИВШЕ ЧЕНГЕ. НО ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ - БИХА МУ ШУТА И НЕ ГО ИЗБРАХА! СЕГА СЕ ГОТВИ ЗА ДЕПУТАТ - ПАК С КОСТЮМИТЕ НАПРЕД...
07 Август 2004 00:10
Групата на БСП НЯМА мнозинство в Общ. Съвет на Бургас !!!
Ако Дражев е плащал на съветниците от БСП, , за да бъде гласувано нещо в негова полза в бургаския Общ. Съвет, то той трябва да е плащал и на други съветници, за да му стане работата?! Кои са тези други съветници- от кои партии?!? Да коже КОНКРЕТНО : на кого, колко и ЗАЩО е плащал!!! Или да МЪЛЧИ ! Защо чак сега се сеща, че е плащал /ако е плащал?!/ ?! Имал "на Сърце"- дал! Какво толкоз, щом НЕ е забранено?! АЕ ака е ЗАРАНЕНО, то той е ЕДНАКВО и НАРАВНО ВИНОВЕН с тези, на които е дал и от които Е /или НЕ е?!/ получил каквото "НЕ МУ СЕ СЛЕДВА" /Корупция!/!!!
И, въобще, докато българският Избирателен закон разрешава на юридически лица/включително чуждестранни!/ да подпомагат финансово българските партии- винаги ще се случват и ще изкачат случаи като този с Дражев и БСП, или като този с Майкъл Чорни и СДС, например!!!
07 Август 2004 00:21
параграфе така е , но защо все се получава че един обикновен човек , селянин , работник или там какъвто и да е по професия не е корумпиран , а са винаги хора които имат повече от другите пък и службата им е на Х-нива по-висока ? Там е проблема !
07 Август 2004 04:27
Малеееее.. с години чекам некой да ме корумпира, ама не става. Много искам да следвам " Корумпиране" в некой университет....
07 Август 2004 06:02
Параграфе, на теб ще обясня, защото ти мислиш като пишеш, за разлика от останалите. Заглавието е подвеждащо - не става въпрос за пари за подкупи, Дражев има предвид пари във вид на дарение за мероприятия на БСП. Решението на Общинския съвет да ревизира концесията му на стадиона навярно е справедливо и инициативата за ревизията идва точно от съветниците на БСП. Предния Общински съвет, в който БСП съветниците имаха мнозинство даде стадиона на Дражев като на свой човек (той тогава не беше в Общинския съвет), защото иначе Порточанов щеше да глътне апетитната хапка. Не е ясно защо Ивайло е бесен и на кмета, след като влезе в Общинския съвет като съветник от неговата група, може би е междуличностен конфликт.
Ако трябва да обобщя - ядосал се някой си и наплещил някакви дивотии, а журналистите направили от това новина и си спечелили хонорарче, халал да им е , и те трябва да ядат
07 Август 2004 06:53
Ивайло Дражев си е типичен представител на мутренския "бизнес" - моля Maxima да не го представя като божа кравичка. Един класически селяндур, който докопа стадиончето и сега му е крив Общ. съвет. От десетилетия за спорта нищо не се прави в Бургас (а и в другите градове) а само се краде , краде и приватизира. 35 год. концесия - хайде да видим какво има срещу това.? И Порточанов е същия боклук. Пладнешки разбойници
07 Август 2004 09:12
hrani ku4e da te lae, neshto takova se polu4ava mezdu BSP i drugarq Drazev, bil daval pari na partiqta, ami kak nqma da dava, sled kato partiqta mu podari sgradata na finna mehanika v bs, a toi posle q prodade na dosta zavishena cena na zdravnata kasa, ili moze bi e zabravil aman ot komunisti4eski mekereta, kato nego, porKo4anov i t.n., koito se tupat po gardite, 4e pravqt neshto za bs.kmeta sashto ne e cvete za mirisane i e kraino vreme i toi da si hodi
07 Август 2004 10:30
Поредния самозабравил се нагляр-лапач, мамка им!
07 Август 2004 11:18
MAXIMA,
Аз съм бургазлия, но с общинските ДЕЛА и ДОКУМЕНТИ, и , най-вече, с общинските ПОТАЙНОСТИ в Бургас, НЕ съм добре запознат! Просто се опитвам да разсъждавам ЛОГИЧНО - на базата на информацията от статията!
При това, върл ПРОТИВНИК съм на всякаква ПРИВАТИЗАЦИЯ на общинска Собственост! За мен БОГАТА е онази община, която има Собственост и може да печели от нея- вместо да дере кожите на хората с данъци, такси, глоби, цени на В и К и прочие! Същото мисля и за приватизацията на държавната Собственост!
В днешно време НЕ Собствеността и Собственикът -РЕНТИЕР са решаващи за икономическата ефективност или неефективност на една Произвеждаща стоки или услуги Собственост, а... МЕНИДЖМЪНТА !!!
Така че, СПОРЕД МЕН, по-добре е Общината или Държавата да договарят ЕФЕКТИВЕН Мениджмънт, а НЕ да продават Произвеждащата си Собственост- при това, създадена от други, преди тях!!! Щом са големи ГЯВОЛИ- да създадат Собственост, пък после нека си я продават!!! Или, като продават, парите да влагат ВЕДНАГА в нова Общинска или Държавна ПЕЧЕЛИВША Собственост!! Или, в краен случай, да продават САМО 51 %- за да имат 49% от БЪДЕЩАТА сигурна / уж, де, заради Частника-Стопанин!/ ПЕЧАЛБА !!!
07 Август 2004 12:29
paragrafe, kak iskash da uveli4avat obshtinska sobstvenost kato te gledat da si napalnqt gushite, q pogledni koi darzi zavedeniqta na plaznata ivica horata nqma kade da si opanat havliite
07 Август 2004 13:05
717,
ВСЕ ПАК, Плажната ивица ВСЕ ОЩЕ НЕ е продадена! Допускам, даже, че влизат някакви пари в Общината от ползвателите на плажната ивица!
Думата ми беше за нещо, което е изградено от предните общинари, а е продавано от следващите! На това му казват: "С чужда пита-помен прави!"...
07 Август 2004 13:19
Позиция и подход к народным массам



Самое дорогое на свете не деньги, а человек.
Народные массы – учитель во всем.
Реальная жизнь – лучшая школа, народные массы – лучший учитель.Чудо – не случайность, свалившаяся с неба, а необходимость, осуществленная народом.
Всякое дело свершится человеком, революция делается массами.
Глаза масс все видят.
Таланты – в гуще масс.
И дремучий лес состоит из отдельных деревьев.
Вера в народ придает силы, а отчуждение от него отравляет.
При рассмотрении вопроса о политической судьбе человека неприменимо математическое округление.


07 Август 2004 15:59
Бохемът на републиката

Президентът на БОК и БФС бе замесен в скандал с купуване на гласове на членове на МОК

Роден на: 11 май 1940 г. в София
Образование: завършил е Техническия университет, специалност "Двигатели с вътрешно горене"
Семейно положение: женен, с две деца

Проф. Иван Славков, или Батето, както мнозина приятелски го наричат, бе замесен в корупционен скандал, свързан с кандидатурата на Лондон за домакинство на летните игри през 2012 г. В средата на миналата седмица бе обявено, че член на МОК е уличен от телевизия Би Би Си в корупция. Репортери на телевизията се представили за бизнесмени и предложили пари на олимпийски шеф, за да гласува за Лондон. Няколко дни по-късно английският вестник "Ивнинг стандарт" гръмна, че членът на Международния олимпийски комитет, който се е съгласил да приеме подкуп, за да подкрепи олимпийската кандидатура на английската столица за 2012 г., е Иван Славков. Ако това е вярно, президентът Георги Първанов трябва да преразгледа указа си за ордена на Славков "Стара планина" и да му го замени със значка, коментира Екатерина Михайлова, зам.-председател на ДСБ.
Батето, или бившият зет на бившия първи в държавата Тодор Живков, е известен в спортните и журналистическите среди като човек бохем, любител на пурите, трапезите и чашките. Арогантното му поведение пред телевизионните камери напоследък все повече и повече се набиваше в публичното пространство. Цветистият език, който той използваше спрямо представители на институции и публични личности, предизвикваше смях и отвращение сред българите. Славков минава може би за един от малцината недосегаеми в държавата. Човек, на когото всичко му е позволено. Окупирал спортните организации, той стои несменяем начело, независимо дали българските спортисти бележат успехи или търпят загуби.
Дори Стефан Софиянски в най-добрите си години на политик не успя да се справи с Батето и загуби надпреварата за шефското място в БФС.
Славков се пробва и в политиката. Създаде политическата партия "Напред, България", която в началото на 39-ото народно събрание бе в "Коалиция за България", но по-късно изелезе от нея.
Професионалната кариера на Славков започва като журналист. Бил е редактор във в. "Труд" и "Работническо дело". През периода 1971 ­ 1982 г. е генерален директор на Българската национална телевизия. От 1982 г. до сега е председател на Българския олимпийски комитет. От 1995 г. оглавявя и Българския футболен съюз. Член е на Международния олимпийски комитет от 1987 г
08 Август 2004 00:48
"Помагал е с дарения на БСП, но не лично на мен и за това го преебах", контрира депутатът Танков (Не Пешо, само Танков). Ставало въпрос за "незначителни суми" - има, нема по 10-на хиляди $ на калпак. Комсомолците (си о)станаха мутри, а за мафията и преди, и сега знаем отдавна.
08 Август 2004 01:06
"ОМЕРТА"- или "КОЙТО НЕ МЪЛЧИ- ЩЕ УМРЕ!" /законът на Мафията/
"мОкМЕРТА"- или"КОЙТО НЕ МЪЛЧИ- ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ОТ МОК!"/законът на "феодалите" от МОК/
08 Август 2004 21:07
Вие нормални ли сте-човекът дава-човекът взема-за какво тук става въпрос?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД