:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Истински звезди ще участват

Снимка: Борислав Николов
в сериал на НТВ. Те са реални лица от света на шоуто, политиката и бизнеса. Сериалът се казва "Хотел България" и ще е от 250 епизода. Сериалът ще се завърти на екрана от 13 септември, обясни програмната шефка на НТВ Олга Лозанова. В реализацията му участва екип от над 100 души. Сценарият е на ректора на НАТФИЗ Станислав Семерджиев и журналистката Светослава Тадаръкова. Режисьор е Петър Одаджиев, а музиката е на композитора и член на СЕМ Стефан Димитров.

В главните роли на сапунката участват Веселин Калановски, Аня Пенчева, Борис Луканов, Росица Данаилова, Гинка Станчева, Катерина Евро, Стефка Берова, Ангел Георгиев, Мартин Герасков и др.



Набират берачи на маслини за Испания,



които ще получават чисто около 500 евро на месец. Офертата е на Агенцията по заетостта. Бройките са 36. Кандидатите трябва да подадат документи в бюрата по труда по местоживеене до края на следващата седмица. Основните изисквания са възраст от 20 до 35 г., поне основно образование, добро физическо състояние и опит в селскостопанския труд. Предимство са владеене на испански или английски. Кандидатите не трябва да са семейна двойка.

Одобрените българи ще работят в Алмерия от 5 до 9 м. в зависимост от нуждите на работодателя им. Възнаграждението е 4,51 евро на час при 40-часова работна седмица, което са 721,6 евро на месец. От тях се удържат 65 евро за лична социална и здравна осигуровка, 2% за данък общ доход и по 20% за квартирата. Работниците поемат за своя сметка връщането си до България.

За всяко работно място ще бъдат избрани по трима кандидати. Окончателният подбор ще извърши смесена българо-испанска комисия.



Задържаният за терористични заплахи



по телефона Илиян Малчев от петричкото село Гега е освободен, съобщиха от РДВР-Благоевград. Малчев бе задържан при операция на РЗБОП след засечка на мобилния му телефон, от който е заплашил с атентати граничните пунктове на Кулата и Златарево. От Окръжна прокуратура в Благоевград вчера не е постъпило искане за удължаване на ареста и полицията няма основание да го задържа повече, мотивират от РДВР освобождаването на 22-годишният мъж. Той не е криминално проявен. По случая е образувано следствено дело, най-вероятно ще му бъде назначена психиатрична експертиза.



Дете и възпитателка в приют в Нареченски бани



са се разболели от хепатит, съобщиха от ХЕИ - Пловдив. 6-годишно момиче и 47-годишна възпитателка са приети в инфекциозното отделение в Пловдив. Всички останали деца и контактни от дома са инжектирани с гамаглобулин за предотвратяване разпространяването на опасната инфекция. Взети са проби за изследване и за изясняване на вида хепатит. Заведението е затворено, няма опасност от епидемия, твърдят от ХЕИ.
5
979
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
06 Август 2004 23:41
Мале каква сапунка! Да бяха пуснали 10 серии да видят какъв е интереса първо, после да хвърлят тези пари! Ако е заради рекорда да бяха направили 2500 серии! Направо ме боли за похарчените пари. 250 серии значи 3 години излъчване при нормална плътност! Хващам се на бас че ще падне още на 6тият месец!
07 Август 2004 17:10
Нема да падне, за какво е сателита.
07 Август 2004 21:07
Пенчо666,
Не се кахъри. Това са внесени и доста изтъркани холивудски трикове, за привличане на богати (понякога балами) рекламодатели. Телевизията вероятно разполага с пари за 20 серии, надявайки се през това време чрез известните артисти да привлече повече рекламодатели. Затуй в Америка филмите по ТВ канали с най известните артисти са накъсани като афганистански палатки и понякога героите от рекламите стават по симпатични и популярни от колкото филмовите герои.
Като пример, през това лято един танцуващ артист с маската на старец, който рекламира увеселителните паркове от веригата Сикс Фклагс е толкова известен, че телевизиите организират конкурси за най добър танцуващ дядо.
Та нашите могат и да докарат до 250 серии. Не знам само дали българският зрител е свикнал вече да гледа сериaли тип "авганистански палатки".
08 Август 2004 23:56
TOWA NQMA DA ME UTESHI OT MOITE DUSHWENI TERZANIQ
Болкта е вечна
09 Август 2004 00:17
Като гледам, що народ се е уредил в сапунката! Младо, старо, пенсионирано,
да има бе, да има, да има за пустото папо....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД