:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НОВА ЛИНИЯ

Чувствен шик вместо класически прически

На преден план излизат съблазнителното оформяне, бретоните и меките нюанси
Естетика в съблазънта е мотото, на което ще се подчиняват прическите през най-топлия месец на годината - август. Актуална е както екстремната модернистичност, така и изисканата автентичност, казва стилистът Митко Дамов, официален представител на Jean-Claude Biguine за Балканския полуостров.

Модата в косите се обръща към нови материи и невероятни комбинации от форми. Този сезон всяка дама сама персонифицира своята визия. Идеята е да създаде без чужда помощ новата си идентичност и в същото време да подчертае креативността. Модернизмът, сексапилът и елегантността се съчетават в чувствен шик, който е водеща линия за целия сезон пролет-лято 2004 г.

Тази тенденция в косите анонсира креативността и интерпретацията. В края на лятото се налага да се откажем от прекалено класическите и овални форми на косата. Ако е необходимо филиране, то се прави единствено и само към върха на косъма. Прическите са уплътнени по дължина, а към краищата леко изтъняват. Начупените и къдрави коси ще са тенденция и достойна конкуренция на класическите и неостаряващи изправени коси. Трябва да се подчертае и навлизането на небрежните и/или строго прибрани коси. Бретоните запазват присъствието си, като дължините им варират от нивото на клепачите до брадичката.

Цветовете са естествени и натурални. Кичурите продължават да присъстват, но по-скоро като дискретно допълнение, хармонизиращо цвета на косите със загорелия тен на кожата. Култът на сезона са неконтрастиращите тонове и меките нюанси.

Всеки цвят е прецизно подбран - много светло до тъмнорусо с дискретно прокрадващи се за различните коси кафеникави оттенъци. Русият цвят е силно подчертан, но в много нежни тонове - студено бежово и розово. Нюансите са старателно подбрани, за да бъде завършена тази хармония от цветове - от блестящи, перлени, светлоруси кичури до розови и махагонови тонове. Русите коси не само приковават погледа, но и категорично заявяват диктата на женствеността и сексапила.

Като цяло косите трябва да изглеждат витални и блестящи, закачливо целунати от слънцето.
 
Бретоните са модерни и в края на лятото.
 
Къдравите коси отново ще конкурират правите.
 
Небрежните прически са особено актуални в най-горещия месец.
4595
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД