:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Секскандал в националния по щанги

Дамян Дамянов прави разкрития, след като го обявиха за изнасилвач
Снимка: Борислав Николов
Нови скандали тресат националния отбор по вдигане на тежести преди Атина`04. Те бяха предизвикани от предаване на "Канал 3", в което треньорът Пламен Аспарухов и свръхтежкият щангист Дамян Дамянов извадиха кирливите си ризи.

Всичко започна от думите на селекционера, който каза: "Дамян е неблагодарник, след като многократно са прикривани опитите му за изнасилвания". Щангистът не му остана длъжен: "Аз съм семеен, с 2 деца. Аспарухов ли ще ми говори за морал. Той спи със състезателките. Връзката му с Изабела Рифатова не е тайна за никого".

Скандалът Дамянов - Аспарухов продължава вече няколко дни. Както "Сега" написа още в сряда, световният вицешампион е подал оплакване в РДВР-Шумен срещу треньора, който го заплашил с килъри. Това става, след като спортистът праща писмо до Министерството на спорта, в което съобщава, че не му дават шанс да участва в контролните преди олимпиадата и е спряна неправомерно неговата заплаха. Онзи ден пък УС спря доживот състезателните права на Дамянов.

"Ще ги съдя", каза щангистът. Той твърди, че е бил нарочен за главатар на бунта през зимата, когато щангистите поискаха повече пари и това е причината за саморазправата с него.

"Нека обжалва, всеки има право да го прави", бе коментарът на президента Антон Коджабашев. Самият той е убеден, че Гълъбин Боевски няма никакви шансове да го махне от поста на общото събрание на 8 ноември. "Още е много млад и зелен и не е готов да ръководи", добави шефът.
1
2589
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Август 2004 21:43
imam useshtaneto, 4e neftohim losho obla4va sportnite upravnici ot bs, parvo zapo4na porKo4anov, sled tova drazev, a sega i kadebashev
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД