:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Малеева пак бие в Монреал

На 1/4-финал ще играе с шампионката от "Ролан Гарос"
Снимка: АП/БТА
Магдалена Малеева се класира за 1/4-финалите на тенистурнира в Монреал (Кан, $1,3 млн). Първата ни ракета разби с 6:4, 6:3 Паола Суарес (Арж) в III кръг. Следващата съперничка на Маги обаче е шампионката от "Ролан Гарос" Анастасия Мискина. Рускинята нямаше проблеми с Чанда Рубин (САЩ) - 6:4, 6:0.

Голямата изненада бе отпадането на новата звезда в женския тенис Мария Шарапова. Шампионката от "Уимбълдън" отстъпи пред друга рускиня - Вера Звонарьова, с 6:4, 4:6, 4:6. Двубоят бе съпроводен от куриозен инцидент. 18-годишен руснак опита да покани по нестандартен начин на вечеря секссимвола Шарапова. След мача той хукна към пейката на тенисистката, но охраната го закопча набързо. Оказа се, че той не носи опасни предмети, а само лист, на който е написан телефонният му номер.

В Австралия Гевин Максуел Хопър, който бе треньор на Марк Филипусис, Томи Хаас и Моника Селеш, влезе в затвора за 3,5 г. Той бе признат за виновен за сексуално насилие над австралийска ученичка преди 20 г. Жертвата е имала връзка с треньора, въпреки че е била на 14. В момента Хопър ръководи тенисакадемия в щата Куинсленд заедно с бившия шампион от "Уимбълдън" Пат Кеш.
387
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД