:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" лицензиран по правилата на УЕФА

ПФК "Левски" получи своя лиценз от БФС вчера. "Сините" са изпълнили всички изисквания и отговарят на спортните, административни, правни и финансови критерии на УЕФА за новия шампионат. Лиценз получи и ст."Георги Аспарухов", на който "Левски" снощи прие "Славия" в мач от I кръг на "А" група.

В същото време в офиса на клуба бе получено писмо относно изискванията на МВнР на Босна и Херцеговина за пътуването на запалянковците на "Левски" за мача-реванш от II предварителен кръг на турнира за купата на УЕФА срещу "Модрица". Двубоят е на 26 август. От външното министерство на Босна препоръчват на българските запалянковци да не пътуват с частни автомобили. Домакините на реванша също така ще изискват от всяка организирана група обявяване на списък с хората, които ще заминат. Той трябва да бъде представен в посолството на Босна в София, откъдето запалянковците ще получат своите визи.

Също така се препоръчва групите да минат през ГКПП "Босански Шамац" и ГКПП "Орашье" (на границата между Хърватия и Босна). Изискванията важат и за двубоя на "Литекс" с "Железничар" на 12 август.
144
917
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
144
 Видими 
06 Август 2004 21:42
ииии САМО ЛЕВСКИ
Честита победа на всички левскари!
06 Август 2004 21:51
mda, interesno na4alo na parvenstvoto, leski biqt (m)uuuubeditelno, zabavnik zabavlqva(osramqva) ceceta sled neubeditelna igra
06 Август 2004 21:55
1. Левски 3 т. 3-0
2. цецка 3. 1-0
..........
06 Август 2004 22:33
Браво Армейци, много важна победа на старта като гост на корав отбор
За другия мач:
Сините обаче браха срам с терена на стадион "Георги Аспарухов", който приличаше на мочурище. Цял следобед работници попиваха водата с одеяла, за да може все пак мачът да бъде игран. Така и не стана ясно за какво са отишли 40-те хиляди лева за ремонт през лятото.


.......................................... ...........

От Чикаго та до Невски:
06 Август 2004 22:57

София. Под личното ръководство на изпълнителните директори на Левски Наско Сираков и Константин Баждеков техническият персонал на стадион "Георги Аспарухов" изгребва повече от 30 минути водата, наводнила терена след поройния дъжд, излял се над София. Дъждът спря и много от феновете на двата отбора. Засега трибуните са празни. Не повече от 500 души са заели места по тях.
НА ТОВА БЛАТО САМО В БГ МОЖЕ ДА МУУУУУ ДАДАТ ЛИЦЕНЗ ЗА СТАДИОН
06 Август 2004 22:57
Има още прецеденти в елитната ни група. За първи път от години насам ЦСКА извади жълти стотинки за лятната си селекция. "Червените" обаче изглеждат като Реал (Мадрид) в трансферно отношение в сравнение с Левски. На Герена не купиха нито един нов футболист, а заложиха на продукти от собствената си школа.
06 Август 2004 23:31
Хубава и категорична победа на Левски! Най-радващото беше че имаше интересни хрумвания в нападение - Любенов и най-вече Бабангида радваха с играта си. Телкийски беше разкрепостен и показа добро ниво. Чиликов изработи дузпа и фал с червен картон и игра доста добре. Добри думи и за останалите които излязоха на терена. Победиха Славия най-вече със самочувствие и желание за победа. Технически също седяха по-добре на ново ремонтирания с отводнителни инсталации терен. Победата е радваща и показателна. Дано продължат момчетата със същия висок спортен дух! Честита победа на левскарите и
САМО ЛЕВСКИ
06 Август 2004 23:44
ква техника - на плуване в блато
07 Август 2004 01:00
Здравейте, форумци! Това мнение е за Атлети най-вече който помоли да разкажем за мача на Герена. Атлети, много лош терен. След порой имаше локви и често ставаха разминавания на играчи с топката. Това което направи най-силно впечатление е, че Мъри е издал заповед да не се изсипва топката. Толкова ниска игра при Левски не съм видял от маса години. Играта не беше бог знае какво, но за мене де, сините са на прав път. В отбора личеше балансираност, стремеж топката да не се задържа и опити за далечни шутове. Колкото по-черен беше играчът, толкова по-силно играеше. Имам предвид Ричард, Емил Ангелов и Мечо Телкийски. А Коловати гали брада и е същински муджахидин. За съжаление Славия игра направо слабо и за това не мога да бъда категоричен, че сме в оптимална форма. Толкова от мене. Надявам се и други да споделят впечатления. Приятна събота и неделя на всички!
07 Август 2004 05:18
ЛЕВСКИ ШАМПИОН !
А прасетата....... да го духат на Батето!!!!!!!
07 Август 2004 05:26
Борко!
Как разбра, че този от Смолян е корав?
Като те "гледам", маи си падаш по твърдия!
07 Август 2004 07:38
GIANNI, ти не знаеш ли Борко колко помашки пишки е строшил

__________________________________________
Обикаляхме селата като циркова трупа
07 Август 2004 08:09
Най-важното е , че вече сме пред тях

__________________________________________
Обикаляхме селата като циркова трупа
07 Август 2004 09:15
ай дубрютру. от мен :
4Lyn - ...Deadnekk
07 Август 2004 09:22
Баджанак, добро утро

__________________________________________
Обикаляхме селата като циркова трупа
07 Август 2004 09:30
Цял следобед работници попиваха водата с одеяла, за да може все пак мачът да бъде игран.

попивали водата с одеала... за да бъде пресушено това блато за една година не одеала, ами всички шуби от квартала да съберете пак няма да стигнат...
07 Август 2004 09:41
Здравейте, форумци! Това мнение е за Атлети най-вече който помоли да разкажем за мача на Герена. Атлети, много лош терен. След порой имаше локви и често ставаха разминавания на играчи с топката. Получи се малка конфузия, когато запитаха изпълнителния директор за какво са похарчени 400 000 като терена е по-лош. Той започна да гледа виновно, както когато Илиана го хване " на калъп" и отклони разговора за ония , които са най-често и в твоята уста.Това което направи най-силно впечатление е, че Мъри е издал заповед да не се изсипва топката, може би защото мократа и тежка топка трудно се изсипва, но затова пак питай Карата№9. Мъри доказа че е голят треньор и веднага прозря истината , че не Люпко, Муслин и Аврамчик а Мъри е бил истинския треньор на обора , както и помощника му също играл в Хасково.Командировката МУ във Валенсия още повече го е "очукала" в досега му с велики треньори. Скоро лески ще стане тесен за неговия ръст и той ще поведе някой европейски гранд.Иванков е поизтрезнял , макар че често посягаше към шишето до гредата, още е капитан.А Коловати гали брада и е същински муджахидин и се държеше като такъв, но Осама бен Врайков кой знае защо го пожали. Станчо Ангелов не каза нищо за публиката, макар че всички знаем неговото мнение за нея. Като казах нея -Топузаков никого не контузи а и той доигра мача без скандал. Юношата Ричард се държа като истински футболист или поне добре го имитираше.Живко Миланов е по-бял и по-блед от него.Бате Боре изтърва дузпа, но можеше и повече - например две, стига ония "шеф на агитката на ЦСКА в Белене" да му даде. Телкийски доказа , че е от по-добрата школа - "Ботев"Пд. Саша Симонович не успя да се контузи защото го пуснаха на края. Любчо Любенов игра като играч на отбор играещ в "Интертото" а там не играят кой знае какви отбори. По-добре игра Тошко Колев- младата само 25 год.надежда на BG футбол. Баба Гнида игра като представител на африканската школа на този воднист терен. Изглежда в Бургас играят често в морето с вода до коляно, защото и другият представител от там Чиликов игра така стабилно. За съжаление гостите от София играха направо слабо и за това не мога да бъда категоричен, че сте в оптимална форма. Толкова от мене. Надявам се и други да споделят впечатления. Приятна събота и неделя на всички!
07 Август 2004 10:20
добър мач на лавината на фона на скапания терен, уж го оправиха ногу ми аресаха юношите Миланов и Ричард Еро.......мбе

Само ЛЕВСКИ
07 Август 2004 10:49
Двама тъмнокожи футболисти ще дебютират за младежкия национален отбор до месец, твърди в-к "24 часа", позовавайки се на източник, запознат с плановете на селекционера Петър Миладинов.

Според информацията, става въпрос за 20-годишния полузащитник на Литекс Пол Ададо и низвергнатия в Левски Омониго Темиле.

Нигериецът бе замразен от ръководството на "сините" заради отказа си да подпише нов договор, но процедурата за издаването на българския му паспорт е пред финализиране.

Ададо пък вече е гражданин на Република България от няколко дни и след кратки формалности може да играе за младежкия ни тим. Ададо и Темиле със сигурност пропускат контролата с Ейре на 17 август.
07 Август 2004 10:50

Бат Жоре,
ти си изрод

Редактирано от - Rage Against The Decoders на 07/8/2004 г/ 10:54:25

07 Август 2004 11:00
БЖ, той Атлети от вас мнение за мачовете на Левски не иска, но аз ти благодаря, че си си направил труда да ме "допълниш" и "разгърнеш" в твоите си посоки. Па, ако Атлети сака може и да те прочете. Лошо няма. Жив и здрав и приятен път до Никозия.
07 Август 2004 11:03
Добър ви ден момци. Честито на Левски, Баждеков да рекламира ремонта
Много кофти терен. Но пък Левски беше с две класи над Славия и белите можеха да си тръгнат с 5-ца.
Колкото до другия мач, никой нищо не казва за 4-те греди на Родопа. Айде найсе.... Нов идол се ражда в градниката...

Но... САМО ЛЕВСКИ

Ники
САМО ЛЕВСКИ
07 Август 2004 11:07
имаше 4 греди за Родопа...
аз мисля за 2 греди да отсъждат един цял гол напред... това не е честно
07 Август 2004 11:12
Ники4,
как бе, Грънчаров и Ромислав Тусев когато можеха казваха по нещо и за другия мач. макар, че беше привършил отдавна...
изказваха съжаления за победата, проклинаха късмета за 4-те греди, но гневът им беше насочен най-вече към Момчил Врайков... защо ли ? да се научи да свири както трябва?
постоянно говорят за лошо съдийство (макар Лецки да не са ощетявани от много време), постоянно настройват хората срешу съдиите, а премълчават изцепките на Буки, Киловатко, Иванков, Топузаков, Гондзьо, и т.н. и т.н.
не може в ефира на такова радио да вземат толкова явно пристрастие.
.
а къде се изгуби Ники Александров
07 Август 2004 11:13
Мивката: "Славия са тактически най-грамотният отбор"




****************
CSKA, fa freddo!
07 Август 2004 11:15
Поздравявам Л-С с класирането им в шампионата към момента

Имате още няколко часа да се радвате
През това време ще усещате:
bathory - dragon''s breath.mp3


****************
CSKA, fa freddo!
07 Август 2004 11:17
Знам че информацията е конфеденциална ( дано това да е думичката за строго секретно сведение за агенти ) ама какво е общото между Karata, Карата, Кара и Karata9, защото изпитвам натрапчивото чувство че говоря с един и същ человек, страшно приличащ на един дето беше на концерт на Пол Массартни преди време.
Ония беше готин пич не като някои още не изрекли дорър ден и започват да си измислят греди, стълбове1 диреци явно не усещащи сламката в
В тоя дъжд продавачите на слънчеви очила сигурно са фалирали.
07 Август 2004 11:22
RATD,
имам КОНструктивно предложение:
да харижем нашето на Гонг а те да върнат в ефир тяхното Ники Александров + 12 часова програма "Директно от Панчарево" , макар че пак сме на загуба ...
07 Август 2004 11:29
Бат Жоре,
ама Ники Александров да не се е скарал с Ромето ?
на Ники А. му харесвах това, че много, ама много рядко е излъчвал агресия против съперниците на ЦСКА, или съдията. доста по-умерен е от Ромето и Валю Грънджаров... а бе пич е. ако не е в Бонг тия губят само...
а нашето Ники кво ше води там? Анти Името, или Про Линукс? ако е за второто съм за. аз там в същия отбор
.
4 греди ли е имало в Смолян ? как ги броим? на едната врата има 3 греди - вечно-2 странични и 1 напречна. т.е. общо 6 греди е имало на стадиона според моите изчисления... освен ако не са играли само със странични гредички...
аре, аз излазям за т.е. след малко ше се върна, че и кайве тряа си праа. то не е една беда...
.
бе кво стана с ЦД-то на Ахат ? не ти ли направи впечатление, че Еду и Накув си тананикаха нещо за "вечната черно-бяла овца". крадцииии !!! върнете диска
07 Август 2004 11:31
Шахтьор вдига нов стадион за $ 150 млн.
Президентът на Шахтьор Ринат Ахметов разкри, че ще финансира построяването на нов стадион за 150 милиона долара.
Той трябва да бъде готов до края на 2006 г. "Стадионът ще е уникален - каза Ахметов в интервю по телевизията. - Строителството започва още тази година. Стадионът ще получи петзвезден лиценз от УЕФА."
ТЕЯ ГИ ОТСТРАНИХМЕ - ПА ГОВЕДАТА НЕКА ДА МУУУУУУУЧАТ ЗА ПО-НИСКИЯ БЮДЖЕТ
07 Август 2004 11:35
Английските футболни рефери ще бъдат спонсорирани през следващите 3 години от компанията от ОАЕ "Емеретс Еърлайн", съобщи агенция "Ананова". Договорът гарантира на професионалните английски съдии няколко милиона паунда, които ще бъдат инвестирани за тренировки и подготовка на рефери. Това е първият спонсорски договор, сключен от английските съдии. "Инвестицията от емирствата ще осигури възможно най-добрите условия за тренировка и подготовка на всички нива на съдийството", коментира Кийт Хакет, генерален мениджър на сдружението на реферите.
БЕ ТЕЯ СА СПОНСОР И НА ЧУКЦЕЛСИ

СИНИ ШПИОНИ
07 Август 2004 11:36
по ГиГонг май казаха:
"еди-кой си удари напречната странична греда"

значи има и четвърта... тия от гереня вместо да спрат да си подстригват терена и да го стегнат малко, само се чудят как да си го върнат на Родопа за онзи мач.
взеха си юношите, сложиха им бат Геле за треньор, ся и греди са взели да слагат...
а бе гледайте си собствения отбор, бе... само сателити търсите.
юпитата дали са им фенове?
Юпитер има ли сателити?
ПФК "Юпи-тер & Со" found in 1914


****************
CSKA, fa freddo!
07 Август 2004 11:44
ааааа, значи това означава "четвъртата гредъ в родопа"...

Редактирано от - Rage Against The Decoders на 07/8/2004 г/ 11:46:53

07 Август 2004 11:45
Баджанак, много си наясно по въпроса за гредите Ти си бил тоя, който отряза гредите в градинката

__________________________________________
Обикаляхме селата като циркова трупа
07 Август 2004 11:50
А п р е з с т р а ш н а т а к у м у н и з к а 1986г . с а п р а з н у в а л и 75 г А д и н и н а н я к о е д р у г о Л(
(снимка: натиснете тук)
07 Август 2004 11:51
Бат Жоре,
молбата ми е да започнеш да се радваш все повече на Малкия Мишок - Мърквичка...
все пак стажант на Батман е, мамка му
.
Faith No More - Last Cup For Lecki Of Sorrow (Rammstein Remix)

.
wesel ви уикенд на вас...
07 Август 2004 11:52
Няма скука при Дражев и Христолов
Пет отбора се сборват за елита, Конелиано и Поморие ще обиграват юноши на ЦСКА и Нафтекс


Този сезон нивото на мачовете в "Б" група ще е по-високо. Така поне твърдят специалистите. По-сигурното е обаче, че скуката най-накрая ще бъде прогонена. Заслугата е на президентите на Черноморец и Ботев - Ивайло Дражев и Димитър Христолов. Шоумените бяха главни герои в театъра, наречен "А" група през миналия сезон. Затова няма никакво съмнение, че пак ще бъдат №1 на сцената. Още повече че отборите им са основните кандидати за завръщане в елита.
През лятото Ивайло Дражев извади всичките си футболисти на сергията, но не можа да направи нито един добър трансфер. Той не успя да продаде дори най-качествения си играч - Петър Колев. Няма спор, че младежкият национал е отличен футболист. Исканите за него 200 000 евро обаче отказаха и платежоспособни клубове като руските. Сега Колев ще показва техника по терените в Търговище, Шумен и Силистра, но истината е, че там просто няма кой да я забележи.
Още повече че мачовете от "А" и "Б" група се играят в един и същи ден. Голяма загадка е подготовката на Черноморец. Отборът изкара лятото в път и контроли, стигна чак до Русия.
Докато обикаляше света обаче, общината в Бургас взе клубния стадион. Сигурно е, че скандалите край морето тепърва предстоят.
На Димитър Христолов също се разчита да прогони скуката от миналата година. Президентът на Ботев винаги намира начин да завърти някой скандал около себе си - дали с фенове, играчи или БФС, няма значение. Голямата звезда не само на Ботев, но и на "Б" група е Костадин Видолов. 34-годишният халф игра в Левски през миналия сезон с променлив успех. В Пловдив обаче вярват, че именно той ще върне Ботев в елита.
Спартак и Добруджа също не крият мераците си за "А" група. Плевенчани са с ново ръководство, нов треньор и куп нови играчи. Бившият десен бек на Левски и националния отбор Пламен Николов бе избран за президент на клуба и това веднага раздвижи страстите в града. За треньор бе поканен Димитър Соколов, който доведе в отбора опитни футболисти, няколко Даниел Островски, Георги Георгиев, Иван Гемеджиев, Росен Емилов, Михаил Ролев и Светлин Симеонов.
Малко не достигна на Добруджа да стигне до промоция през пролетта. Няколко месеца продължиха караниците между клубното ръководство и общината в Добрич. Единственият резултат от това бе преместването на отбора в Албена. Това едва ли ще се отрази на посещаемостта, като се има предвид, че Добрич е на 36 км от черноморския ни курорт.
Изненадата в челото може да дойде от Македонска слава, който се преименува в Пирин 1922, и Светкавица. В последните години обаче тимът от Търговище оставя впечатление, че не иска да влиза в "А" група. Всяка есен отборът е сред първите, но след Нова година намалява газта.
В нашия футбол сателитите винаги са били актуална тема. В повечето случаи обаче всичко е било в сферата на предположенията. Сега обаче Конелиано и Поморие официално започват сезона като сателити. Тимът от село Герман, който играе домакинските си мачове на столичния стадион "Академик", ще обиграва юноши на ЦСКА. Треньорът Емил Димитров има за задача да даде път на 9 юноши на армейците. Между тях са синовете на Стойчо Младенов и Стефан Орманджиев. Младоците ще бъдат наблюдавани от родния си клуб във всички мачове.
Горе-долу подобна е ситуацията и в новака Поморие, където със задачата е натоварен Диян Петков.
Останалите отбори започват първенството с единствената мисъл да не изпаднат. И няма как да бъде иначе, след като клубните бюджети се връзват в движение, селекцията също.
07 Август 2004 11:54
zilot посбърканото ти е подзаглавието

Конелиано и левски ще обиграват юноши на ЦСКА и Нафтекс





БОТЕВ се ЗАВРЪЩА!!!

Редактирано от - BatJoro на 07/8/2004 г/ 11:59:55

07 Август 2004 11:58
Сашо Диков: Готови сме за преки излъчвания
Програмният директор на Канал 3 Сашо Диков сподели, че телевизията има желание да предава пряко срещи от първенството на "А" група.
- Основното желание на Канал 3 е да получи сигурен достъп до всички стадиони, на които се играят мачове. Така ще може да излъчваме репортажи, както досега. Естествено, имаме амбиция да даваме и пряко по един мач. Трябва обаче да изчакаме първо БНТ и НТВ да се разберат кой да избира първи. След това ще проведем допълнителни преговори за трети двубой от програмата - каза Сашо Диков.

07 Август 2004 12:05
онова говедо АлБънди докатало инфаркт и смърт на новия си шеф за повече информация Натиснете тук
07 Август 2004 12:10
Rage Against The Cheese

__________________________________________
Обикаляхме селата като циркова трупа
07 Август 2004 12:22
Москва. Халфът Марчо Дафчев замина на проби в Торпедо (Москва) . Бившият младежки национал на България ще тренира една седмица със столичани. Треньорското ръководство на тима иска да се убеди в качествата на Дафчев. Преди 2 месеца Марчо направи неуспешен опит да си уреди трансфер в Сатурн (Раменское) и дори взе участие в 2 контроли. През последния сезон той игра в Ботев (Пловдив), а иначе в кариерата си той е защитавал цветовете още на Сокол (Коматево), Локомотив (София), ЦСКА и Патрайкос (Гърция).

Редактирано от - zilot на 07/8/2004 г/ 12:23:59

07 Август 2004 12:23

Мелитопол. Българският халф Георги Пеев се превърна в герой за Динамо (Киев) в мача от първия кръг в турнира за купата на Украйна срещу Олком (Мелитопол). Столичани биха лесно с 4:0, а нашият национал игра блестящо и отбеляза два гола. По този начин Пеев на практика класира своите за следващата фаза. В 55-ата минута Жоро се разписа за 2:0 със силен шут от 25 метра, а в 73-ата оформи крайното 4:0. При гола Пеев преодоля технично играч на съперника, нахлу в пеналта и простреля вратаря. Останалите попадения за Динамо бяха дело на румънеца Гиоане и бразилеца Рудолфо.
07 Август 2004 12:42
В 55-ата минута Жоро се разписа за 2:0...

От кал да си, Георги да си!
07 Август 2004 12:46
БатЖоре



Остават само 29 победи до 30
--------------------
Цял следобед работници попиваха водата с одеяла, за да може все пак мачът да бъде игран.
07 Август 2004 12:51
Левски удари 3:0 Славия в първото дерби от новото първенство пред 4000 зрители на Герена.



6000 зрители, от които 5000 червени фенове, препълниха стадион "Септември" в Смолян.



Тепсине, хаде е публиката?
07 Август 2004 12:56
Сините обаче браха срам с терена на стадион "Георги Аспарухов", който приличаше на мочурище.



Тепсине, кой отрови почвата?
07 Август 2004 12:57
тез 4000 са в сънищата на адвокатко патко баждеков посраско и жоро дантелата
бяха не повече от 2000-2500
07 Август 2004 13:01
умопомрачените прасета са се разигрАли, шо стаа бре чиляци, за вас нема ли алкохол, жени и кръчми ами седите пред П.К., оно и яз сум пред п.к.-ту, ама сум дежурен и за туй, иначе не пристъпвам в свободното си време, до п.к.
Само ЛЕВСКИ


п.п.Имали и други работещи у СуботатЪ
07 Август 2004 13:01
атанасофф, там некАде беха ората на стадиона, от се праиш
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД