:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 321
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арестувани чеченци, ремонтирали училища

Край московското летище "Шереметиево" вчера бе арестувана група от около 20 чеченци, които през лятото извършвали ремонти в училища в Подмосковието, съобщи РИА "Новости". Според висш представител на Управлението на на Федералната служба за сигурност за Москва и Московска област арестът е извършен, защото чеченците нямали задължителната за немосковски жители регистрация. Групата била задържана при рейд на органите на реда в рамките на засилените проверки и други мерки за сигурност след терористичното нападение в Беслан.

Според заложници от трагедията в североосетинското училище терористите извадили изпод дъските на пода във физкултурния салон скрито там оръжие. Сред нападателите били разпознати "строители", които през лятото ремонтирали много евтино училището в Беслан.
8
358
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
14 Септември 2004 22:49
Антитероризъм " a la russe"!
Арестуваи ги!Изселваи ги!Разстреляи ги!
На човек!На Дузина!...Целият народ
Убии хиляда невинни за да не избегне нито един виновен!
14 Септември 2004 23:16
А би ли разяснил какво представлява антитероризмът “a les etats-unis”? Бомби в Афганистан, престрелки в Ирак... Е, добре, че там не загина никой невинен, а?
15 Септември 2004 00:44
Боже, боже, регистрация за "московски жител"! Руснаците продължават с феодалната система на регистрации, жителства, путъоовки и всичките му там такъми на крепостничеството.
15 Септември 2004 02:08
Каквото и да направят срещу терора ше е малко
Мамка му невинните деца не могат да са залог за каквото и да било. Беспорен факт е дори че терористите са се изпокарали помежду си за това.
15 Септември 2004 03:08
Краино време е да се осигурият на всички резани, БЕСПЛАТНИ "билети" до Алаха alah akbar-fucking muslim!
15 Септември 2004 03:19
Да се проверат вси4ки строителни обекти кадето са работили 4е4енци за скрито оражие и изоб6то да не се вземат на работа след като поставят оражие за убиства на невими.
15 Септември 2004 06:07
Хванали са бримката руснаците, остава да разплетат чорапа. А такива като Fl нека си злобеят - в крайна сметка е важно да се даде отпор на теророризма...
15 Септември 2004 10:33
Мдам, сега всеки чеченец ще бъде третиран като терорист, както американците скоро ще почнат да третират арабите. Пък дали е така, няма значение, важното е да има борба с тероризма. И скоро ще почнат пак да затриват хората без съд и присъда - добре дошло славно и незабравено тоталитарно минало.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД