:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,167
Активни 239
Страници 2,069
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият рефер Недялко Недялков

е новият член на Съдийската комисия към БФС. Той ще замени Димо Стоев. Официалният мотив е, че варненската съдийска колегия трябва да има само 1 представител - Димо Момиров. След махането на Стоев, Любен Ангелов става единствен зам.-председател на комисията. Наряд за "Славия" - "Нафтекс" в събота пък получи Костадин Костадинов, а за "Черно море" - "Локо" (Пд) същия ден - Момчил Врайков.



Срещата от 7-ия кръг

на "Б" група "Миньор" (Бобов дол) - "Етър 1924" бе изместена от 26 за 29 септември от спортно техническата комисия. СТК не разгледа иск за преиграване на ЦСКА - "Спартак" (Вн), тъй като варненци се отказаха да пускат жалба за формално нарушение.



Двама от "Видима-Раковски"

са обект на интерес на новака в гръцкия елит "Ерготелис" (Атина). Това са младежкият национал Анатоли Тодоров, който е собственост на "Литекс" и бившият играч на "Левски" Костадин Башов. Пратеникът на гръцкия тим ще гледа двамата и при гостуването на "Пирин" на 25 септември. В "Ерготелис" през лятото бе привлечен защитникът Галин Иванов, който игра цял мач при победата навън с 2:0 над "Визас" (Мегарон) в I кръг за купата на Гърция.



Аржентинският национал Карлос Тевес

бе обвинен в нападение от фотограф в родината си. Карлос Гонсалес се оплакал, че играчът на "Бока Хуниорс" го хванал за врата, ударил му юмрук и го проснал на земята. Тевес празнувал с приятели победата с 2:1 над "Химнасия" (Ла Плата), когато бил сгащен от папарака с манекенка.



Диего Марадона играл дрогиран

с кокаин в бенефиса на мексиканеца Карлос Ермосильо през март 2002 г. Това разкри бившият футболист, а сега тв коментатор Даниел Браиловски пред в."Рекорд" (Мекс). Той добави, че посетил Дон Диего в хотелската му стая в Ищапан де ла Сал и го заварил в неадекватно състояние, а покрай него били пръснати окървавени чорапи от кръвоизливите, причинени от наркотика.



Братът на Кристиян Виери

Масимилиано бе повикан в националния отбор на Австралия за квалификацията със Соломоновите о-ви. Той е играч на "Наполи" и има двойно гражданство. Брат му е звезда на тима на Италия.



Датският нападател Петер Мадсен

ще пропусне световните квалификации с Турция и Албания идния месец. Нападателят на "Бохум" е с травма в глезена, получена на мача с "Борусия" (Д) в събота.



20 796,88 лв. спечели

участник от 72-ия тираж на "Еврофутбол" със залог само от 10 лв. Той улучи победа за гостите през I полувреме и краен успех за домакините в 5 мача. Друг късметлия пък сложи 20 лв. на 6 срещи, срещу което получи 8624,07 лв.
470
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД