:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,168
Активни 239
Страници 2,070
За един ден 1,302,066

Примамват с подаръци феновете

Целта е пълна зала за срещите на националните баскетболни тимове
Много подаръци ще се разиграват в днешната томбола, която федерацията по баскетбол организира с билетите от мачовете на двата национални тима в зала "Универсиада". Мъжете играят с Латвия от 17,30 в III кръг от евроквалификациите, а жените - от 19,30 ч. със Сърбия и Черна гора. Билетите са по 2 лв., за ученици и пенсионери - 1.

"Досега не сме раздавали толкова много подаръци", похвали се изпълнителният директор Иван Ценов и поясни, че артикулите са от телефони, през часовници, до гащета и фланелки.

"Нека оставим критиките за след мача. Нуждаем се от публика, която да подкрепя истински баскетболистите. Всички играчи имат огромно желание най-сетне да се класираме за европейско и съм сигурен, че ще дадат всичко от себе си", каза треньорът на мъжете Росен Барчовски. Според него и капитана Тодор Стойков Латвия е силен тим, но може да бъде победен.

"Загубата с 20 т. от Израел тежи, но националният тим е преживявал и по-тежки поражения", каза Стойков. Той отрече в отбора да има конфликти и обяви, че отношенията между играчите са отлични.

Треньорът на жените Георги Божков също е оптимист. Според него съставът му може да бие Сърбия и Черна гора и да оглави еднолично класирането в групата. При дамите само първото място гарантира участие на Евро'05. За другите 2 вакантни места се борят двата най-добри тима от 4-те групи.

"Квалификацията почна добре - с 2 победи, и това ни дава надежда. Готвихме се много упорито и се надявам да победим сръбкините, за да дишаме по-спокойно", каза националката Елена Йоловска.
5
673
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
15 Септември 2004 10:47
Да получиш подаръче си е работа приятна , безспорно, но ако това се оказва единствено начин да увеличиш и мотивираш публиката в залата - много жалко за играчите и за играта, която правят
Иначе довечера съм пред телевизора с всички пожелания зауспех
15 Септември 2004 10:51
А през това време Португалия победи Израел като гост.
15 Септември 2004 11:22
М-да, ето и подробностите от "Фокус" по инфото на Бау:
Израел. Националният отбор на Португалия по баскетбол при мъжете изненадващо надви Израел като гост в първата среща от трети кръг на надпреварата в група “В” от европейските квалификации за Евро 2005. Португалците спечелиха с 101:96 след продължение. След края на редовното време резултатът бе 87:87. Днес от 17.30 часа в София е вторият двубой от тази група – България – Латвия. В първия си двубой възпитаниците на Росен Барчовски се наложиха точно над Португалия, а след това загубиха от Израел.
Класиране: Латвия 4 т, Португалия, 4 т, Израел 3 т, България 4 т.

Фокус има печатна грешка, разбира се, нашите точки са 3.
А победата на Португалия иде да покаже, че наистина в нашата група няма фаворити и аутсайдери и че са възможни какви ли не въртележки. Но засега най-важното е латвийците да си тръгнат с пълен-препълнен basket
15 Септември 2004 15:22
Хайде баскетболни юнаци!
Днес вече се надявам да ги гледам, и с моя "помощ" нека победим! ; )
Португалия хвърлиха бомбата, другата ще е днес.
15 Септември 2004 15:33
Я! То мачът в "Универсиада", то това отсреща . Значи сме тамо, а подаръците..., победата е достатъчен подарък.
Поздрави
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД