:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 259
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фенове на ЦСКА възмутиха Румъния

Полицията маха плакат със свастика от тренировката на "армейците"
Феновете на ЦСКА предизвикаха шумен скандал в Румъния, който придоби и европейски отглас преди първия мач със "Стяуа" от турнира на УЕФА. Част от агитката, легитимираща се като фракция "Легиони", разпъна транспарант със свастика на официалната тренировка на "червените" на ст."Генча" в сряда вечер. Полицията се намеси и ги принуди да свият плаката. Нацистките символи са забранени в Румъния.

Инцидентът стана основна тема за в."Газета Спортурилор". Той му отдели значително място във вчерашния си брой. Агенция "Ройтерс" също съобщи за скандала, а електронното издание на руския "Спорт експрес" обяви: "В Румъния пристигнаха 2500 нацисти".

Фракцията "Легиони" не е от структурите на централния фенклуб, уточни ръководството на ЦСКА. Според шефа на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето "легионерите" са група от Монтана. "ЦСКА категорично са разграничава от тези хора и не толерира по никакъв начин използването на нацистки символи", е официалното становище на клуба.

Ако подобна ситуация се получи по време на мач, клубът рискува наказание от УЕФА. Членът на УС на ЦСКА Венцислав Михайлов и Дучето се разбраха всички плакати на феновете да бъдат щателно прегледани, за де не се повтаря конфузията.

Повече от 2500 привърженици на ЦСКА се очакваха на снощния двубой. Някои от тях пристигнаха още в сряда, но повечето пренощуваха в крайдунавските градове и са на румънска територия от вчера. По пладне центърът на Букурещ почервеня, а нашествието бе съпоставимо с това в Истанбул за мача с "Галатасарай" преди година.
797
841
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
797
 Видими 
16 Септември 2004 22:55
32' - Нова възможност за ЦСКА! Амиран Муджири шутира силно, но топката се отбива в тялото на защитник на Стяуа и излиза в аут.



16 Септември 2004 22:57
Гъци,


решил си да омажеш и новия брой.


САМО ЦСКА
16 Септември 2004 22:58
Баджанак, коментирай
32` - Нова възможност за ЦСКА! Амиран Муджири шутира силно, но топката се отбива в тялото на защитник на Стяуа и излиза в аут.

16 Септември 2004 22:59
Само ти ли искаш да ги мажеш
16 Септември 2004 23:00
Ситуацията е следната:


Муджири получава пас на точката на дузпата, следва силен удар, но топката се отбива в гърба на защитник на Стяуа и излиза в корнер.
16 Септември 2004 23:00
Луко, наистина сте невероятни боклуци, хем паднахте хем джафкате
16 Септември 2004 23:01
hi, ot rumanieshte. da mu eba maikata, jad meeeeeee e. pri tazi nasha igra i zaguba. nekoi ako iska info da kaje.
kat gledam i drugite otbori sa gi napravili edni.....
16 Септември 2004 23:02
Луко, ситуацията брадчет е плачевна
16 Септември 2004 23:05
от 22.30 по евроспорт ще дават репортажи
16 Септември 2004 23:05
Както каза някой преди мен 2-1 като гост е добър турнирен резултат и може би по-добре от 1-1.На реванша ще играем нашта си игра а тя е "Червените в Атака, а Еврошампион като Стяуа едва ли ще тръгне да брани с всички средства крехката преднина от 1 гол.
Според мен ни очаква зрелищен мач на "Армията" а там фактори като публика и Армейски дух ще бъдат на наша страна.
От този момент процентите са 75-25.



.......................................... ...........

От Чикаго та до Невски:
(снимка: натиснете тук)
16 Септември 2004 23:06
Ред,


братче, както загубихме, така и съвсем спокойно можехме да си заминем с равен. Нашите също пропуснаха някои изгодни положения. При среща на два отбора, които залагат на офанзивната игра, слаб мач не може да се получи. Виж, на геренка, семкаджиите са направили голям удар, разпродали са що има пакетчета за продажба, а по- неътралните зрители удариха по една дрямка. Нямаше и шоу с одеяла, а бе, ялова работа.

Редактирано от - Luke Skywalker на 16/9/2004 г/ 23:07:54

16 Септември 2004 23:06
пардон от23.30
16 Септември 2004 23:10
behme jestoki. beshe dosta jakoo, no i rumanieshte vikat mnogo. tija sa tolko gramoglasni kolkoto i malakite. ako go davat po Eurosport, zjapaite. ima kvo da se vidi. ama u BG ne go li predavaha toja mach? ebati neshtastieto ako ne.
16 Септември 2004 23:12
Кажете за мача в "Сухата река" понеже нямах възможност да слушам дори и радио.Имаше ли "нов лик" както обешаваше Мъри или отново ритаха напред и чакаха топката да удари проектонационала Чипиков по главата?

.......................................... ...........

От Чикаго та до Невски:
(снимка: натиснете тук)
16 Септември 2004 23:13
Ред, Люк кат ви чета оставам с впечатлението, че е първия е бил на стадиона, а втория е зяпал по телевизора? Ако е така, дайте некви мнения за играта. Според Бонг, второто полувреме комай никви положения, малко паника, абе такива работи насаждаха ...
16 Септември 2004 23:16
Ето какво съм казал до момента, че не ми се пише повторно.


Нашите можеха повече. Все пак на изключително негостропиемната "Генча", да не се бърка с "Геренча" и това не е зле. Равностойни отбори на нашия обикновено са си тръгвали с наведени глави след реванш в София.
В този резултат виждам и един плюс и той е, че нашите задължително трябва да играят за победа на "Армията", а не да се разхождат като балерини до 70та-та минута за 0:0. Все пак не може да не ме е яд, че отново губим в мач на края. Докога?!? Преди време имаше идея за психолог. Ами да го викат. Не искам това да се повтаря, че се потретя. Може би този с Омония беше изключение. Защо не нещо такова да се случи след две седмици?!? Добре ще е сега нашите да започнат да мислят само за мача срещу Берое. От изключително значение ще бъде да продължим с победната серия във вътрешния шампионат. В никакъв случай не трябва да се допуска срив в самочувствието и духа и нещата ще си дойдат на мястото след две седмици.


Един отбор що-годе с футболни качества да гостува на Геренка и те показаха нещо като боза. А лампичката мигаше в последните няколко кръга, но те летяха въодушевени след европобедите на Мъдурица. Аз все още смятам, че подуенци са с по- големи шансове да продължат, най- малкото заради опита, който имат и съставът, който градят с години. След тазвечершните мачове само едно нещо може да се каже със сигурност и то е, че Литекс отпадат.

16 Септември 2004 23:16
Red or Dead Как играхме? Като прочетох, че вторият гол е паднал при опит за искуствена засада много ме хвана яд. Според мен такива неща в дерби мачовете на бива да се правят освен ако не водиш поне с 2 гола разлика...
16 Септември 2004 23:19
БЕРБАТОВ, нашия мач ще дават ли?
16 Септември 2004 23:19
оооп Red or Death, а не Red or Dead.... пардон...
16 Септември 2004 23:20
kapka panika ne e imalo i za tova me e jaaaaaad. igrahme moga da kaja mnogooo dobre. strahotno dvijenie i razcakvane. spechelihme 98% ot parvite topki. prez parvoto i Velizar i Sakaliev igraha dobre. prez vtoroto VD se zagubi. razbira se nai-dobrija pak beshe jujeto. toja pravi strahoten sezon. mamka mu mnogo e toplo tuk. i v BG li e tolkova goreshto?
16 Септември 2004 23:21
Рипър, по принцип по евроспорт дават почти всички мачове, така че има голяма вероятност да го дават
16 Септември 2004 23:23
Съвсем случайно като се прибирах, в едно барче видях насядали доста фенове. Даваха мача по румънската Антенна1. Хванах го след гола на нашите и тук последваха може би най- силните ни минути, когато реално изнесохме играта в половината на румънците и имахме нещо повече от стихиен натиск. Второто полувреме също не започна зле, ето защо твърдя, ако изключим може би едно чисто положение на румънците, че мачът трябваше да завърши наравно. Глупав гол. Вратарски. За кой ли път вратарят и защитниците ни провалят в наглед безобидни ситуации. Трябва да се гледа повторение, за да се види, дали все пак румънец не бе в засада. Пак казвам нелош мач на нашите, но съм изненадан от физическото им отпадане в последните двайсетина минути. Не го очаквах, може би това се дължи на пресата, която прилагахме поне в частта от мача, която гледах. Феро много закъсня със смените- слаб Вили и той и Гъргоров, Янев, Муджири едвам ходеха накрая. Трябваше, длъжен бе Феро да избърза със свежи сили.

Редактирано от - Luke Skywalker на 16/9/2004 г/ 23:27:05

16 Септември 2004 23:26
mdaa, sega shte se zapo4nat tipi4nite zaqzdaniq koi bil po malko slab ot dvata otbora, istinata e, 4e i dvata sa dosta slabi, za litex prosto nqma nuzda da komentiram
16 Септември 2004 23:26
Ред
от теб чета добри отзиви за нашия мач и се надявам наистина да е било така.
Много ме е яд че не гледах мача (на тия дебили от БНТ за пореден път ще им кажа да се е... майката)
Най малкото заради препълнения стадион!
Нова телевизия май ще дава репортаж тази вечер
16 Септември 2004 23:26
Хубу, начи, щот от говедарик останах с впечатление, че играта е била слабичка ...
16 Септември 2004 23:27
steh da zabravja da otbelejim svireneto na sadiite. ne znam ot kade sa, no sviriha dobre i dadoha mnogo polojenija na nas, kakvito v drugi machve i darjavi ne sa ni svirili.
16 Септември 2004 23:29
Дине, едва ли тая вечер, дори да са с чартъра журналята, няма да имат време да си монтират материала, май е утре вечер репортажа им.
16 Септември 2004 23:30
Рипър,


слушал съм десетки коментари на Ники Александров, това момче ме кефи, но в по- напечени мачове човек остава с впечатлението, че ЦСКА винаги е на ръба да му отбележат гол, а повечето ситуации са почти безобидни. Много хъс хвърля и подскача при всяка атака на противника. Мачът беше равностоен отвсякъде. Малко ни трябва да ги отстраним. Да му мисли Феро...
16 Септември 2004 23:31
tova mom4e petor4o po4vam da go sazelqvam ve4e, kakvi li ne sramni rezultati ne otnese i taka i ne proumq, 4e ne stava za trener, ama e vinoven, shtoto mu kupi nqkolko i petor4o si pomisli, 4e toi spe4eli titlata za cska
16 Септември 2004 23:32
Рипър,
така казаха вчера
Иначе верно е рано ...
16 Септември 2004 23:33
pichove, az otivam da se veselim s rumanskite mi prijateli i utre kat se naspim she vi informiram podrobno. pojelavam vi leka nosht i povervaite, che hubavoto beshe mnogo poveche ot loshoto. varvim pravilno i jelanieto e na-dobro. da naistina na kraja imashe umora, no nemashe kak da e. tuk e strashno toplo. chao do utre.
16 Септември 2004 23:34
почнаха репортажите по евроспорт
16 Септември 2004 23:34
Оттеглям се замалко, смятам да погледам Евроспорт или нещо за
16 Септември 2004 23:36
Люк
това за Ники Александров.
Пич от всякъде!!! Преди като коментираше ШЛ с олигофрена Русев, такива забивки му правеше, с глас съм се смял!!!
Обаче откакто слушах коментара му за Шахтьор - ЦСКА ....
Бяхме една компания в едно заведение - една бира едва изпих

Редактирано от - Dinko на 16/9/2004 г/ 23:39:39

16 Септември 2004 23:53
ей говедата и след равния се изпокриха
що така бе нали за тях това е успех
17 Септември 2004 00:10
ХАДЕ СТЕ, БЕ, МУШМОРОЦИ?
17 Септември 2004 01:20


Вчера се изигра първият мач от първия кръг за Купата на УЕФА между отборите на Стяуа и ЦСКА. За повече подробности за двубоя, както и за всички досегашни мачове на най- успелия Бг тим


Натиснете тук
17 Септември 2004 02:20
Само Левски!
17 Септември 2004 09:54
КАДЕ СГРЕШИХМЕ

_
copyright 2 Kapitanot:
"Който отива за мечки в гората, отива майна и тва е"
17 Септември 2004 09:56
Всички резултати от втория кръг:

Аталанта - Реджина - 4:1
Фиорентина - Бреша - 1:1
Ливорно - Лече - 2:1
Месина - Сиена - 0:1
Тернана - Болоня - 1:3
Триестина - Каляри - 1:3
Салернитана - Палермо - 2:1
Торино - Киево - 1:0


17 Септември 2004 09:57
ми в РЕЗИЛТАТИТЕ от вчера нема нищо нелогичну се пак ЛИТЕКС са с най големи шансуве да продължат водени от най добрия евроинкасатор Н.В. Трой 5 Пражки

САМО ЧЕРНО МОРЕ 1913!!!
17 Септември 2004 09:58
празно, празнооооо...
а за Литекс или добро, или нищо...

_
copyright 2 Kapitanot:
"Който отива за мечки в гората, отива майна и тва е"
17 Септември 2004 09:59
Бивши наставници на Левски се провалят в Европа, фаворитите взимат своето

Павлин Неновски, 2004-09-17 00:13:08

Бившите наставници на Левски Люпко Петрович и Славолюб Муслин претърпяха тежки поражения с отборите си в първите мачове от I кръг на турнира за Купата на УЕФА.

Цървена звезда на Петрович загуби катастрофално като гост с 0:4 от руския Зенит. Головете за домакините в този мач отбелязаха Аршавин в 23-та и 45-та минута, Горшков в 32-та и Кержаков в 53-та минута.

Отборът на Муслин, Металург (Донецк) от Украйна загуби на своя стадион от римския Лацио с 0:3 като попаденията в този двубой паднаха след 73-та минута. Точни за "орлите" бяха Одо, Цезар в 75-та и Пандев в 85-та минута.

В един от най-интересните мачове в този кръг турският Трабзонспор победи испанския Атлетик (Билбао) с 3:2, но може само да съжалява за този резултат, след като до 73-та минута водеше с 3:0.

Първо Гонзалез от гостите си отбеляза автогол в 20-та минута, а 7 минути по-късно Илмаз удвои. В 69-та минута Карадениз направи резултата класически, но само 4 минути след това Гурпеги намали. Крайното 3:2 оформи Хорно в 80-та минута.

Съставът на Брюж, елиминирал нашия шампион Локомотив (Пд) във втория предварителен кръг от турнира за Шампионската лига, разгроми като домакин френския Шатору с 4:0.

Точни за белгийците бяха Клемент в 17-та, Симонс в 43-та, Верхеен в 80-та и Стойка в 88-та минута. Червен картон от гостите в този мач получи Ферейра в 41-та минута.
17 Септември 2004 10:00
Резултати от турнира за Купата на УЕФА:

Вентспилс (Латвия) - Амика Вронки (Полша) 1:1
Терек (Русия) - Базел (Швейцария) 1:1
Макаби Хайфа (Израел) - Днипро (Украйна) 1:0
Висла (Полша) - Динамо Тбилиси (Грузия) 4:3
Зенит (Русия) - Цървена звезда (Сърбия и Черна гора) 4:0
Шалке 04 (Германия) - Металург (Латвия) 5:1
Горица (Словения) - АЕК (Гърция) 1:1
Трабзонспор (Турция) - Атлетик Билбао (Испания) 3:2
Металург Донецк (Украйна) - Лацио (Италия) 0:3
Аалборг (Дания) - Оксер (Франция) 1:1
Одд Гренланд (Норвегия) - Фейенорд (Холандия) 0:1
Егалео (Гърция) - Генчлербирлиги (Турция) 1:0
Утрехт (Холандия) - Дюргарден (Швеция) 4:0
Партизан (Сърбия и Черна гора) - Динамо Букуреш (Румъния) 3:1
Шелбърн (Ейре) - Лил (Франция) 2:2
Паниониос (Гърция) - Удинезе (Италия) 3:1
Динамо Загреб (Хърватия) - Елфсборг (Швеция) 2:0
Хамарби (Швеция) - Виляреал 1:2
Банска (Словакия) - Бенфика (Португалия) 0:3
Стандарт (Белгия) - Бохум (Германия) 0:0
Уйпещ (Унгария) - Щутгарт (Германия) 1:3
Сошо (Франция) - Стабек (Унгария) 4:0
Брюж (Белгия) - Шатору (Франция) 4:0
Парма (Италия) - Марибор (Словения) 3:2
Хартс (Шотландия) - Брага (Португалия) 3:1
Нюкасъл (Англия) - Апоел Бней Сакнин (Израел) 2:0
Милуол (Англия) - Ференцварош (Унгария) 1:1
Аустрия (Австрия) - Легия (Полша) 1:0
Маритимо (Португалия) - Глазгоу Рейнджърс (Шотландия) 1:0
Мидълзбро (Англия) - Острава (Чехия) 3:0
Бодо Глимт (Норвегия) - Бешикташ (Турция) 1:1
Сарагоса (Испания) - Сигма Оломуц (Чехия) 1:0
Севиля (Испания) - Национал (Румъния) 2:0
ПАОК (Гърция) - АЗ Алкмаар (Холандия) 2:3
Хафнарфьордур (Исландия) - Алемания Аахен (Германия) 1:5
Спортинг (Португалия) - Рапид Виена (Австрия) 2:0
17 Септември 2004 10:00
Кво стааа, бе, баш днес ли намери да се бъгне форума, та не се виждат мненията?
17 Септември 2004 10:01
Грийни,
КАДЕ МИ Е ИРЛАНДСКОТО
от мен едно Мухи2 ; ) няма се излагаме, я? днес е петък

_
copyright 2 Kapitanot:
"Който отива за мечки в гората, отива майна и тва е"
17 Септември 2004 10:02
Малее още щом пуснах компютъра и.... квичене.
Бре кво е станало?
17 Септември 2004 10:03
Здравейте момчета. Да направя и аз кратък анализ на вчерашния ден. За нашия мач мога да кажа, че постигнахме добър турнирен резултат. Освен това трябва да вкарваме на Армията, така, че Феродото няма да може да подреди отбора за 0:0. Коментара по радиото беше безумен и освен това не се чуваше почти нищо така, че нищо не мота да кажа по играта на отбора.
Латекса се орезили жестоко и вече е крайно време Гришата да разбере, че си дава залудо парите в онова село. Та там и на дерби мачовете ходят по-малко хора отколкото беше агитката на ЦСКА в Румъния.
Говедата, се представиха горе долу според моите очаквания. Просто целия мач се смях, като гледах неистовите опити на рогатите да надбягат някое от десетте малки негърчета а освен това ги развинтиха от финтове. Смях. За пореден път се питам до къде стига наглостта на Чепиков да се оплаква, че не е Национал. Та той не може да вкара гол на никакъв отбор освен на онези автобусните туристи от Босна. Звездата телето се провали в пореден мач а за Киловати всичко отдавна е казано.
17 Септември 2004 10:04
MeВеРен = Беверен 1=1
.
и
10 МАЛКИ НЕГЪРЧЕТА ОГРАБИХА ТРУДА НА МОМЧЕТАТА

_
copyright 2 Kapitanot:
"Който отива за мечки в гората, отива майна и тва е"
17 Септември 2004 10:05
Съвсем логичен развой на трите мача.
ЛЕВСКИ - С ТЕЗИ ИГРАЧИ ТОЛКОВА. Повече няма как. С Пелето, Генчев, Любенов, Чиликов, неопитни юноши и т.н . толкоз.
Ето едно мнение за ЛЕВСКИ от фолума на Топспорт. Напълно съм съгласен с него и не виждам какво повече може да се каже :
Пълна трагедия. Да, Левски може и да продължи, но се вижда че кадровия потенциал на отбора е ужасяващо малък.
КОЙ ДА ПРАВИ ИГРАТА И ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ?!?!?
Лайното Чиликов, който се крие във всеки по-напечен мач? Пелето?!?! Симонович, дето две години няма силен мач за Левски? Недоразуменията Любенов и Генчев? Отдавна приключилият с истинския футбол Боримиров? Или може би някой гипсиран и неопитен юноша?!? Резерви?!?! 0.
АМИ ТАКА ЩЕ Е КАТО 4 ГОДИНИ ЛЕВСКИ НЯМА СЕЛЕКЦИЯ. И по-зле ще става. Взимат се САМО играчи с изтекъл договор и без пари.
ЗАЩО ИЗГОНИХА НАЙ-ДОБРИЯ НИ ИГРАЧ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА - ТЕМИЛЕ?!? Защото няма пари. А добрите играчи искат пари. Пелето няма да поиска пари колкото искаше Темиле - но ще играе и 10 пъти по-слабо от него.
ЛИТЕКС И ЦС*КА ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 ГОДИНИ ХВЪРЛИХА ПОНЕ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ЛЕВСКИ ЗА СЕЛЕКЦИЯ. ТОВА, КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НИ СПАСЯВА Е ЧЕ ТЕ СА ВОДЕНИ ОТ СМЕШНИ ТРЕНЬОРИ.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД