:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) урежда контрола срещу "Ботев"

Контрола между пловдивските "Локомотив" и "Ботев" се урежда за 9 октомври, когато има пауза в шампионата заради световната квалификация срещу Хърватия. Треньорите Едуард Ераносян и Ясен Петров са се договорили принципно за мача, който ще се играе, ако шампионите не си осигурят съперник от Турция, Гърция или Македония. Предвижда се на контролата да се влиза с билети, понеже ще има доста разходи по организацията. Набраните средства обаче ще бъдат използвани за благотворителни цели.

В същото време се разбра, че вратарят на "Локо" от миналия сезон Васил Камбуров отново ще е извън групата за мач от първенството - срещу "Черно море". Освен него аут за гостуването във Варна са още Сечков, Ценовски, Харлов и Велев. Ще пътуват 19 души.
8
676
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
17 Септември 2004 10:46
В последната среща "Ботев" -"Л"Пд., Коце Видолов им вкара едва 3 гола.
17 Септември 2004 10:46
Даниел Боримиров: Надявам се да постигнем успях в реванша. На нас ни липсва малко повече самочувствие, трябва да сме по-уверени във възможностите си и да ги разкрием в реванша и ще победим. Беверен нямаше много чисти положения пред нашата врата, дано в Белгия ги изнендаме и да покажем на какво са способни. Публиката можеше да ни окуражава в по-големи периоди от мача, вместо да ни освирква.

Елин Топузаков: Има и втори мач, не трябва да се отчайваме. Лошото е, че публиката е разочарована, ние също. Имахме доста положения за гол, които не успяхме да ги оползотворим и да победим. Дано втория мач имаме повече шанс. Не мога да коментирам гола на Беверен, в момента са силни емоциите. И в предни мачове имах възможности да отбележа с глава, но нямах шанс, дано другия път отново имаме такива положения. Когато играем със сърце и публиката ни подкрепя, но накрая силите ни понапуснаха и феновете бяха по-унили. Ние не се притесняваме да гостуваме и имаме шансове да продължим напред. Все пак шансовете засега са 60-40 за Беверен, защото постигнаха равенство 1:1 тук и трябва да се стремим да ги победим в Белгия.

Георги Чиликов: И на мен ми се иска всеки мач да вкарвам голове, но това е футболът. Неприятен резултат, но не е фатален, както те ни вкараха гол, така и ние можем да вкараме. Ако публиката е очаквала да ги бием с 5:0, това е нереално. Беверен са добър отбор, а това, че не ги победихме не е фатално. Левски ще успее да елиминира Беверен.

Наско Сираков: Не сме доволни от резултата, особено след като поведохме и допуснахме толкова леко попадение. На практика Беверен успя да изравни без чисто голово положение и то една минута, след като открихме. Убеден съм, че можем да играем значително по-добре и се надявам да го покажем във втория мач. В началото бяхме малко притеснени и от прибързаните ни действия се получи много брак. Не смятам обаче, че сме загубили своите шансове. Има още едно полувреме. Смятахме, че сме по-рутинирания отбор, но допуснахме груба грешка и позволихме да ни вкарат. Първо Ангелов, а след това и Илиян Стоянов направиха сгрешиха при един 40-метров пас и това ни коства скъпо. Мисля, че Илиян трябваше да извърши нарушение и всичко щеше да свърши. В Белгия трябва да се хвърлим здраво. Сигурен съм, че реваншът няма да се различава особено от този мач днес. Не може обаче да правиш пропуски на празна врата от два места и да очакваш да биеш в Европа. Искахме победата, но на някои постове ни липсваше класа, която се надявам да осигурим с нови попълнения през зимата. През второто полувреме имахме 3-4 чисти положения. Мисля, че и в Белгия ще имаме шансове и дано ги вкараме. Нападателите ни да доказали, че могат да бележат. Лошото е, че понякога им липсва майсторство в решителните моменти. Все пак мисля, че нищо лошо не е станало. Във втория мач отиваме, за да вкараме поне един гол. Беверен не е непреодолим отбор. Видя се, че белгийците не са Модрича. Те не дойдоха тук със свалени гащи, за да им вкараме без проблеми 2-3 гола. Едно евентуално отпадане няма да бъде трагедия за клуба. Ще продължаваме по пътя, който сме поели.
17 Септември 2004 11:17
След като си уредиха титлата, почнаха да си уреждат и контролите.
17 Септември 2004 13:32
BatJoro, да те питам дали някой от таз тодишните първокласници е бил роден при последната победа на Ботяв над Локо Пд
17 Септември 2004 14:36
лоКн.,
да не забравяме , че дълги години единственият представител на Пловдив в А група бе "Ботев"Пд. до спасителното преместване на ВИС-2 в Лаутън парк.
17 Септември 2004 15:11
BatJoro, за периода за който те питам отсъствията от А група са точно 2:2 в общ план признавам има много да наваксвате, но като гледам как са при вас нещата докъм 2010 ще изравните и общия баланс - пожелавам ви най-искрено успех в догонването
17 Септември 2004 15:56
Грешката е моя:
15.09.2004г.
"Ботев"Пд - "ЛоКн.
5:0
Наско Пашев - 3 бр.
Ясен Петров - само един
Г.Георгиев и той -един


-
Ед О. изтърва дузпа
17 Септември 2004 16:02
BatJoro, трябва да призная че формацията ви от 80г която сега е при ветераните винаги е била по-силна, мужду другото нямам нищо против победите ви на този фронт и юношите а пък ние ще бием в срещите на първите отбори лошото е че май само контроли ще играем в близките 5-6 г

П.С. не Едо изпуска дузпата а Вальо Вълчев
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД