:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 437,415,107
Активни 71
Страници 5,974
За един ден 1,302,066
Реконтра

Професионалистите

- Ддраги читатели, добре дошли в нашето импровизирано студио. Тук сме се събрали да отбележим десетдневка от последния руски позор в борбата срещу чеченските бунтовници - отвоюването на бесланския форпост. Наши гости са господата Симон Хишпански, Мони Спасиев, Фил Кинжалов, Петър Коняров и Пламен Хошиминчев, видни специалисти по проблемите на Кавказ и международното положение в Русия. Първо думата на дон Симон.

- Ола, уважаеми сънарядници. Ние, Симон 2 и цялата ни многоуважаема рода сме дълбоко потресени. Сърцето ни се облива в синя кръв и искам да ви кажа, че просто няма какво да ви кажа. Ние смятаме, че не бихме могли да дадем коментар по тази тема в настоящия момент и бихме предпочели да изчакаме 800 дни, докато се разсее мъглата над тези ужасяващи за нашето семейство събития. Съветваме ви най-настоятелно в такива моменти, когато ние ви кажем, че не можем нещо да кажем, да се обръщате към компетентното мнение към г-н Спасиев, който е виден специалист по всички идеологически, икономически и политически въпроси на съвременния свят.

- Благодаря ви от името на нашите читатели и лично от мое име за изчерпателния ви обзор по тези актуални събития. Нека дадем думата на г-н Спасиев.

- Мерси, и да не ми я бяхте давали, щях да си я взема. Това, с което се сблъскахме, е резултат от откровено неинтелигентната позиция на руското правителство по отношение на независимостта на гордия чеченски народ. Великоруската асимилаторска политика доведе до това, че разположи в центъра на Кавказ осетините - православен народ, на когото сега логично му теглят майната. Загърбвайки умиротворяващи институции като неслучайно съветваните от мен Оссе, Пасе и Моше, руската държава отхвърли мирните съглашения, които би могла да постигне с наше съдействие, а именно абсолютна независимост на чеченците и други поробени кавказки народи. Специално по този важен повод освен моя представител в Надднестровието, г-н Коняров, назначих за спецпратеник в Нанагорни Карабах г-н Кинжалов. Той ще поясни мисията си по-подробно.

- Благодаря, г-н Спасов, нека да прочетем г-н Кинжалов, уважаеми читатели.

- Хау ду ю ду, мистър водещ, бих искал да се спра върху юридическия аспект на моята мисия в Горен Манхат.., пардон, Горен Карабах. След приключването де факто на статута ми като извънреден и пълномощен посланик в Съединените Американски Щати, де юре аз се оттеглих за изработване на стратегическите алинеи, визиращи бъдещата Кавказка конституция. Произволът на некадърните Алфи и Бети в съществуващите там независими републики не трябва да продължава повече! Колегата Коняров, отговарящ за Приднестровието, ще приложи същите строги мерки спрямо незаконното анексиране на една румънска провинция от руския комунистически империализъм...

- Да, уверявам ви, че ще покажа на всички там как кон яде боб!

- Непланиран демараж на г-н Коняров, драги читатели, но времето ни наистина напредна. За съжаление, уважаемият политолог г-н Хошиминчев с извинение напусна читателското студио, тъй като му се налагало да обядва, но всички знаем колко дълго би могъл да обсъжда темата. Съжалявам най-вече за безценните съвети, които би дал той на руските спецчасти в областта на безшумното промъкване в обсадено училище или университет, но се надявам, че ще успее да ги изложи в някое от следващите ни издания. Пожелавам на всички приятен ден и до нови срещи с песента на Енио Мориконе "Chi Mai".
82
542
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
82
 Видими 
16 Септември 2004 22:49Ола, уважаеми сънарядници
17 Септември 2004 00:40
Думите "искам да ви кажа, че просто няма какво да ви кажа" са плагиатствани от моя постинг през нощта на 30 август: "Единственото, което може да се каже за Бога е, че за Него не може да се каже нищо." Ще Ви съдя за 1 лев, докато фалира вестникът!
17 Септември 2004 01:43
Опа я!
17 Септември 2004 02:09
Фък...!
...смешнО...
17 Септември 2004 02:49
Е, кимам де, кимам ! На ти и пръстче даже
Къф суетен народ се навъди наоколо, се искат да им се кланяш.
17 Септември 2004 03:31
Латина, не показвай пръстче, че ще ти отхапят ръката до лакътя, че и над него

(принцип при реконтрите )

А иначе - даже 2 пръстчета от мен
17 Септември 2004 10:00
И къде изчезна остатъка до 14 мнения?
17 Септември 2004 10:09
По Коледа ще го раздадат на социалнослабите
17 Септември 2004 10:19
И къде изчезна остатъка до 14 мнения?


Сигурно arhiman е завел вече делото срещу вестника и прикриват следите. Тоя шуменски университет е опасен, кой знае от коя аудитория ще скокне и Тодор Колев.
Иначе, аз също ще съдя вестника, но за лев и пеесе! Тези знаменателни думи ги бях публикувал още на 24 януари 2002 година и прилагам веществено доказателство №1.

Сериозно погледнато този лаф сигурно е стар колкото света. Спомням си, че в училище имахме една даскалица по биология, Стамболийска се казваше. Та тя беше строга, но справедлива. Извикваше жертвата пред дъската, наместваше си очилата и започваше да чете "Жената днес" или нещо подобно. Важното в случая бе да не се млъква, нямаше никакво значение какво точно се казва, тя определяше оценката съобразно количеството произведен словесен талаш. Млъкването на ученика прекъсваше четенето й със съответните последици в дневника.
Само че ние знаехме методите и за определяне на оценката и за да не се морим излишно си бяхме наизустили "Искам да ви кажа, че няма какво да ви кажа". След 30 минути непрекъснато повтаряне на тази фраза тя си дочиташе статията, сваляше очилата, поглеждаше строго и казваше: "Ученикът, седнете. Пиша ви 5".
А аз дори имах 6-ца!
17 Септември 2004 10:25
Сашо,
зад хумора много прозира позицията ти. А тя, струва ми се, е доста пристрастна. Надявам се да ме разбереш.
17 Септември 2004 10:28
Все пак е добре, че хуморът не прозира зад позицията ми
17 Септември 2004 10:30
Да бе, нещо мненията днес потъват вдън земя ... Нещо (някой) ги засмуква като куцо пиле развален домат!


Ако това мое мнение не се покаже, не го четете - и без това не се вижда.
17 Септември 2004 10:30
Тази позиция само хумороиди може да ти докара Требва да я смениш
17 Септември 2004 10:31
Аз па мразя дя се повтарям... дори да е с по-малко думи и от сасс...

*


Перемянка, по мне, по-добре на умствено слабите да ги раздадат...
17 Септември 2004 10:38
Сашо,
зад хумора много прозира позицията ти. А тя, струва ми се, е доста пристрастна.
Нима има непристрастна позиция? Ако има такава, тя ще да е нещо като малеби. Анадън му или йок?
17 Септември 2004 10:40
Ако тоз братчед на Ники Василев не беше ни дарил тъй щедро днес с това ювелирно, хумористично и дори смешно четиво, нямаше с удоволствие да се досетя за самоукия поет-монархист Луи Стаматов VІ и неговия паметен стих:
У вените ми синя кръв се блъска,
разхлопа ли се нещо мойта дъска
или това е истина неумолима -
изпил съм кюрасо за трима.


17 Септември 2004 10:43
Митни, смяташ, че у Парламента трябва да ги носят Да не ги прилапа охраната, преди да са стигнали до местоназначението си
17 Септември 2004 10:55
Тя и охраната...таквоз...не бди особено много. А кюрасото следва да е било поне за петима, ако питаш мен...
17 Септември 2004 10:56
Е, па... Тя авторовата пиздиция прозира, ама май единственият по-остроумен момент е, че Хошиминчев напуснал за обяд...
17 Септември 2004 10:57
за петимен най-вече
17 Септември 2004 11:05
Добро е.
Даже повечето форумци го пресгъщат и без имало едно време в началото.
17 Септември 2004 11:07
Според мен мястото тук не е много подходящо за сериозно обсъждане на партери и стойки, все пак После си е едно оазисче на обременената с 3 бири гражданска съвест
Ако на някого му се дискутират стойки и партери, вместо да сподели обяда на Хошиминчев, то моята позиция е изложена ТУК
17 Септември 2004 11:35
Откровение на деня:
"Партиите рядко работят толкова бързо, педантично и секретно колкото, когато се стигне до тяхното финансиране"
Зюддойче цайтунг

17 Септември 2004 11:35
Тц. Бая безвкусен е хуморецът, а позицията няма какво да я коментираме.
Пока! Спестете си откосите ; )
17 Септември 2004 11:48
За откосите е нужна цел, а не бягащ в розовото бъдеще гордо навирен непозициониран задник. Колкото по-малко ми се мяркаш, толкова повече шансове имаш да не те уцеля.
Forza и по-бързо
17 Септември 2004 11:59
Не нра'ится, ах, как не нра'ится...
17 Септември 2004 12:03
За роден писач като теб текстът е направо безпомощен.
17 Септември 2004 12:12
Прав си. Ама или ще наблегне на хумора или на позицията си. А така се чудиш да се смееш ли или да стреляш.
17 Септември 2004 12:25
Не се хабете всуе : ) Моето си е направо комплимент. От всички капути в този форум Фльорцата е единственият, който успява да ме издразни истински. Но наистина e по-добре да не ми се мярка. Симпатията ни е взаимна, и двамата не харесваме това, което пише другият, така че по-добре да не си раздаваме публично шамари на плаца. Имам предвид тъпи заяждания, а не дискусии, разбира се.
Критика приемам всякаква и ще си направя изводите, както и г-н Спасиев, надявам се. Иначе идеята ми е била точно такава, sasoss. Да се смееш или да стреляш, а не да плачеш. Подобни мисли от седящи по домашни пантофи в "читателското студио" професионалисти се чуват постоянно. Не че някой ги слуша, но се набиват в главите ни до втръсване. Всички много разбират и ако бяха те на мястото на събитията винаги биха реагирали най-правилно с пура в уста.
Та, честно казано, не съм се мъчил много-много, за художествената част. Просто съм преписал "мъдри мисли".
17 Септември 2004 12:30
"...г-н Спасиев, който е виден специалист по всички идеологически, икономически и политически въпроси на съвременния свят. "
17 Септември 2004 13:06
Най-хубав беше, разбира се, поздравът:
"One staff a day, keeps the doctor away"

Натиснете тук

Редактирано от - Doctora на 17/9/2004 г/ 13:08:10

17 Септември 2004 13:08
Та, честно казано, не съм се мъчил много-много, за художествената част.


Съгласен!
17 Септември 2004 13:12
Под "капути" презервативи ли имате предвид, уважаеми "творецо", или пораженци няк`ви, щото виждам русофил сте Ако е презервативи, за да не ви дразнят преди употреба пробвайте със следната смес: вазелин 20 гр., мас 15, 5 гр. и зехтин 20 мл; смесват се и се оставят да престоят на светло два-три дни; маже се с пълни шепи преди вдяване на презерватива, три-четири пъти дневно, или месечно, според възможностите
17 Септември 2004 13:13
"Конкуренцията" и тя наизлезе с подновени никчета.... ; )

Кво па те дразни Натото, безобиден е.

Редактирано от - steppenwolf на 18/9/2004 г/ 16:32:00

17 Септември 2004 13:16
Не, бе, презервативите го дразнят, защото ги ползва с тиранти - поради физиологични причини и най-малкия му е прекомерно голям и му се изхлузва
17 Септември 2004 13:18
Не бе, предстои бал и той щял да се маскира като уй.


Но всички знаем какво отговорил диригентът на оплакването на първата цигулка...

Редактирано от - Артиста на 17/9/2004 г/ 13:20:10

17 Септември 2004 13:19
Га се изхлузи, тръчи да го фанеш и да го върнеш а мястото му.
17 Септември 2004 13:22
Хм, интересна метафора се явява тоз ваш презерватив с тиранти Още когато са били кожени, предимно от ярешка кожа, поетите трубадури са ги ползвали редовно, обезпокоени от ръста на венерическите заболявания в Средновековна Европа. Та, Кондомий от Толедо, в този смисъл е избухнал поетически:
Да оседлавам с кожа таз ламя,
не е ли некъв грех това?
Наместо да я мушна волна,
на мойта дама тъй фриволна.

Толедо, 1524
17 Септември 2004 13:24
Музикалното оформление поне съм уцелил

Под капути имам предвид капути. Ще станат презервативи само ако ги туря у нЕкое печатно слово, за да не предизвиквам юридическите таланти на Данчето Соколов.

Епа дразни ме. Нямам ли и аз право да се дразня? Кво като е безобиден? Евгени Минчев и той дразни понякога
17 Септември 2004 13:26
В коя телесна част Ви дразни Евгени Минчев "понякога"
17 Септември 2004 13:27
Поступили в продажу многофункциональные кондомы


В США запатентован презерватив, симулирующий секс с девственницей. Американец арабского происхождения Шахрам Шавн Оирани изобрел многофункциональный кондом, который кроме своих обычных функций, будет играть еще и психологическую роль.


Конструкция презерватива примитивна до гениальности и напоминает ящик с двойным дном. Первое, ближайшее к пенису дно расположено под углом и служит для доставления мужчине определенных неудобств. При коитусе член как бы загоняется в угол. По задумке Шахрама, эта перепонка символизирует девственную плеву.


Дальше идет небольшая пустая камера из очень тонкого, разрывающегося при нескольких сильных движениях латекса, в которую будет спрятана губка, пропитанная консервированной кровью, пишет "Экспресс-газета".


Механизм действия презерватива очень прост. Мужчина, чувствуя неудобства, создаваемые стенкой А, будет стараться проникнуть во влагалище еще глубже, от этого тонкие латексные стенки В порвутся, и из резервуара С вытечет кровь.


Шахрам считает, что такой презерватив - просто палочка-выручалочка в первую брачную ночь. Тем более что любая «опытная девственница» найдет способ надеть презерватив так, чтоб мужчина не заподозрил подвоха.
17 Септември 2004 13:30
Музыкальный презерватив"Свадебный марш".


Этот презерватив отличается от всех предыдуших тем, что по время полового акта он издает свадебный марш. Что придает незабываемую новизну половому акту.
Цена: 5, 70 у.е.
купить товар в интернет-магазине Sex-Shop.com.ua
17 Септември 2004 13:31
Ех, Кержун, кво разбираш ти от маджун? Как па разбра кой текст колко помощен е? Джон Брейн беше казал, че да накараш един автор да направи анализ на собственото си произведение е като да накараш една крава да направи същото по отношение на качествения състав на млякото си. Аз пък бих го допълнил, че пък читател да му направи анализ на един писател - все едно да накараш дояча да допълни гюма със собствено мляко. Той може, да, той може, убеден съм, и ти можеш! Ма му се променя маслеността, драги ми Кержун. Маслеността, бате, при дояч като теб, ще скочи на тази на узрялото сирене. Повече хигиена, за повечко читателска хигиена пледирам, бате!
17 Септември 2004 13:32
Мужчина в аптеке что-то шепчет на ухо женщине за прилавком.
- Что-что? - раздраженно переспрашивает она на весь зал.
- Какие еще "защитные средства"?
У нас тут аптека, а не Министерство обороны!

17 Септември 2004 13:33
Кехлибарий, не се мъчи Като казах, че Фльорцата е единственият, значи е така. А ти имаш на разположение още 5-6 страници да изкажеш всичките си възможни предположения
17 Септември 2004 13:37
Не буду мучиться - т.е. спирам с мучането
17 Септември 2004 13:39
Ей, другарю, гледам Ви в устата, но не мога да схвана какво се опитвате да ми кажете, сигурна съм обаче, че е нещо мило
17 Септември 2004 13:45
Абе, адаш, много си докачлив, бе, дейба. Фани зЕми хонорара и го изхарчи в кварталния трафопост, като купиш една лимонада на дамата на сърцето си. Днес вече няма такива жени. Ех, колко лимонада е отишла, ма навремето друго нямаше. Нямаше и хонорари. Имаше само гонорари, ако гепиш некоя гонорея на аванта в тъмното на последната спирка на тройката у Бакърена фабрика. Днес и тройката не върви, въртеше от другата страна на "Подуене". Там па трипер с гарнитура вървеше. Сега съм здрав - тройката вече не върви. Са некви емпетройки вървят. Туриш си го на ушите и хванеш теч. Нема спасение.
17 Септември 2004 13:46
Събра най-накрая едно каре никове. Ами репетирай ги взаимно, марсилезата и каката в едната ръка, Перемянов и Кехлибарий у другата
17 Септември 2004 13:48
Ми, как' Пепо, не си мие оная работа, мамка му, и като пише с нея ми понамирисва на маджун.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД