:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

Дони празнува 15 години кариера

с новия си сингъл и клип "Бърбън с лед и вода". Видеото, в което рапира актрисата Ася Ингилизова, ще има премиера в тв ефира днес. За 15 години на сцената бившият вокал на "Атлас" е издал 14 албума, създал 20 хита, направил над 2000 концерта у нас и по света. В момента Дони се готви усилено за премиерата на новата постановка на театър "Сълза и смях" "Абсолвенти", в която под режисурата на Ивайло Христов той играе заедно със съпругата си Нети, Нона Йотова и Бойка Велкова.



Най-младата българска звукозаписна

компания "Фреш рекърдс" стартира с песента "Затворена врата". Пилотното парче на лейбъла се изпълнява от "TSP" (True Sound Project). Нейни членове са Огнян Иванов, Дарина Иванова и Александър Корабов - син на прочутия български режисьор Никола Корабов ("Тютюн", "Иван Кондарев").

Еминем дебютира като режисьор

на видеоклипа към пилотния сингъл от новия си албум "Encore". "Just Lose It" ще се завърти в ефира в първите дни на октомври. Дългоочакваният диск на белия рапър излиза на 15 ноември. "Бомбата със закъснител", която Маршъл Метърс III е подготвил, е вторият сингъл "Mosh". Той ще излезе точно две седмици преди 2 ноември, когато са президентските избори в САЩ. В песента е заложено много силно послание към правителството на Америка и в частност - към президента.



Колекция с ремикси на "Депеш Мод"

ще се появи на 25 октомври от "Мют рекърдс/Анимато мюзик". "Remixes 81-04" съдържа уникални преработки на групата, която винаги е имала специално отношение към авангарда на ремикс културата - още от самото й начало. Колекцията съдържа прочутите преработки на "Barrel Of A Gun" ("Ъндъруърлд"), "Halo" ("Голдфрап"), "Home" ("Еър") и т. н. Издаването на албума ще бъде предизвестено от сингъла "Enjoy The Silence", ремиксиран в три различни версии от Майк Шинода (от "Линкин Парк"), Тимо Маас и Еун Пиърсън.
1
410
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Септември 2004 10:07
Малииииииииииииииий, шок и ужасссссссс
Имах неудоволствито да чуя въпросната песен на Мони и тая другата кукумявка и направо пометнах. Явно в отчаяни опити да се премине в друг по-печеливш жанр "bg изпълнителите" са готови на всичко
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД