:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Национал от "Левски" отново получи контузия

Илиян Стоянов остава резерва в дербито срещу шампиона
Снимка: Борислав Николов
Националът Илиян Стоянов вероятно ще остане извън стартовия състав на "Левски" за днешното гостуване на "Локо" (Пд) в дербито от 7-ия кръг на "А" група. Причината е, че на вчерашната тренировка бранителят получи нова контузия. Бранителят пропусна последния двубой на "Левски" - срещу "Пирин", заради травма на дясното бедро. Той се готви няколко дни на облекчен режим, а от четвъртък тренираше наравно с останалите. Новата травма обаче е на другия крак на Стоянов.

Известният с прякора си Коловати защитник все пак попадна в групата за мача с шампионите, но вероятно ще е резерва, тъй като треньорът на "Левски" Станимир Стоилов смята да го съхрани за предстоящия на 30 септември мач-реванш от I кръг на турнира за купата на УЕФА срещу белгийския "Беверен".

"Дори ако има минимален шанс за здравето на който и да е от моите футболисти, не бих го пуснал в игра", категоричен бе Стоилов. Илиян Стоянов е основен футболист и в националния отбор и на него селекционерът Христо Стоичков ще разчита за предстоящата световна квалификация срещу Хърватия на 9 октомври в Загреб.

Мястото на Коловати в титулярния състав на "Левски" днес ще бъде заето от друг национал - Георги Марков, който бе на резервната скамейка в първия мач с "Беверен". Марков ще играе в центъра на защитата заедно с Елин Топузаков. Вдясно ще бъде младежкият национал Живко Миланов, а отляво Станислав Ангелов, който в последните мачове замени контузения бразилец Лусио Вагнер.

Заради травмата на Стоянов, треньорът на "сините" направи и една промяна в групата, която отпътува вчера за Пловдив. От нея отпадна нападателят и юношески национал Николай Димитров. Вместо него бе привикан друг юноша - защитникът Мартин Димов. Димитров ще бъде запазен и по още една причина. Той е сред най-добрите футболисти на отбора на "Левски" (юноши старша възраст), на който утре предстои дерби срещу ЦСКА на Герена.

Само една въпросителна има пред Станимир Стоилов за днешния двубой. Треньорът ще реши едва в последния момент на кого от двамата халфове - Саша Симонович или Асен Букарев, да гласува доверие срещу "Локо" (Пд). Сърбинът постепенно навлиза във форма, след като се възстанови от операция на коляното, докато Букарев не е играл в последните 2 срещи заради травма на глезена. Другите двама в халфовата линия са ясни - Димитър Телкийски и Ричард Еромоигбе. В атака пък Стоилов ще заложи на Георги Чиликов и Емил Ангелов.

Една тренировка - сутринта, проведоха вчера левскарите, след което заминаха за Пловдив. Те отседнаха в новотел "Пловдив", а не както обичайно в хотел "Марица", където този път на лагер е техният съперник.
5
422
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
24 Септември 2004 22:42
Няма значение - важното е да бием.

Ники
САМО ЛЕВСКИ
25 Септември 2004 09:59
Само ЛЕВСКИ!!!
25 Септември 2004 10:44
Ще го пазят за Беверен значи, този контузения.
25 Септември 2004 10:45
Пирин:
Сираков ще вие като полицейска кола
25 Септември 2004 18:33
ами не бихте
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД