:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

6 варианта

за нов вратар има ЦСКА - Свилен Симеонов ("Нафтекс"), нигериецът Винсент Ениема ("Ениинба", Ниг), Николай Годжев ("Септември", Сф), Костадин Георгиев ("Черноморец", Бс), Красен Димитров ("Чумерна") и Христо Митов ("Конелиано"). Един от тях ще заеме мястото на Христо Бахтарлиев, който има травма в кръста. ЦСКА ще играе на игрището в Албена контролите си с аматьорските "Черноморец" (Балчик) и "Черноморец" (Бяла), като и 2-та мача ще са в един ден - на 22 януари.



"Левски"

ще участва на турнир в памет на бившия си президент Владимир Грашнов в началото на февруари в курорта Албена. Участие са потвърдили "Черно море", "Ботев" (Пд) и румънският "Фарул" (Констанца).



Зоран Янкович

напусна китайския "Далиан Шъдъ", макар договорът му да бе до юли 2005 г. Сръбският нападател с наш паспорт ще опита да си намери отбор в Европа през зимната пауза. Той засега отрича, че ще се връща в българското първенство.

Роналдиньо

бе избран за футболист N1 в света за 2004 г. от читателите на сп. "Уърлд сокър". Той изпревари Тиери Анри, а 3-и е Андрей Шевченко. Треньор на годината е Жозе Моуриньо, следват Ото Рехагел и Арсен Венгер. Най-добър тим стана еврошампионът Гърция, пред "Арсенал".
359
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД