:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Спартак Евроинс" срещу румънци на 1/4-финалите

Баскетболистите на Георги Младенов завършиха втори в групата
Баскетболистите на "Спартак Евроинс" ще играят срещу румънския "Аесофт Плоещ" в четвъртфиналите от Южната конференция на турнира за купата на ФИБА-Европа. Двубоите са на 13 и 20 януари. В общото класиране на конференцията отборът на треньора Георги Младенов завърши на 6-а позиция, а румънците са трети.

Онзи ден в Кипър "Спартак Евроинс" записа второ поражение от "Керавнос" - 75:90, и завърши втори в група "А" с две победи и две загуби. Силен мач направи Николай Господинов (16 т.), който е и на пето място в класирането за борби под кошовете. Резервата Бойко Миленков също се включи силно и наниза 15 т. От "Керавнос" се отличи Крос с 22 т.

Турнирните коефициенти изиграха шега на двата ни тима, които стигнаха до 1/4-финалите в женския турнир за купата на ФИБА-Европа. И "Левски-Спартак", и "ЛУКойл Нефтохимик" ще срещнат познати съперници. "Сините" срещат "Динамо" (Новосибирск, Рус), а "ЛУКойл Нефтохимик" - "Аполон Птолемайда" (Гър).

"Сините" завършиха втори в група "С", след като загубиха последната си среща в Русия, точно от "Динамо" - 73:82. В този двубой центърът Наталия Топалова бе най-резултатна за "Левски Спартак" със 17 т., Агнеса Дойчинова спечели 11 борби, а Теодора Петрова завърши с 9 асистенции. За рускините най-резултатна бе Наталия Силянова с 24 т. Мачът в София пък завърши с победа на "сините".

"ЛУКойл Нефтохимик" пък ще срещне "Аполон Птолемайда", който победи два пъти в групата, след като онази вечер в последен мач прегази "Кимико Струга" (Мак) с 81:60. Светла Жечева и Росица Каролева се отличиха съответно с 15 и 14 т. Този успех направи селекцията на треньора Пеко Моринов втора, след "Фенербахче" (Тур), а "Аполон" е трети.
373
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД