:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 206
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дейвид Култард се разбра с "Ред бул"

Пицония и Хайдфелд ще се надбягват за място в "Уилямс"
Последните свободни места в отборите от Формула 1 за следващата година почти се запълниха, след като стана ясно, че Дейвид Култард се е договорил с "Ред бул". Доскорошният пилот на "Макларън" правеше тестове за австрийския тим и е бил одобрен от собственика Дитрих Матешиц.

"Говорих с него и чух много впечатляващи неща за плановете на тима", заяви Култард. Сделката по привличането му все още не е обявена официално, но сп. "F1 рейсинг" смята, че договорът ще бъде подписан до Нова година. Шотландецът даде по-добри времена от своите конкуренти във всички тестове на "Херес" - австриеца Кристиан Клийн и италианеца Витантонио Люци.

Култард се смяташе за кандидат за другото останало вакантно място във Формула 1 - в "БМВ Уилямс". Там обаче собственикът Франк Уилямс организира надбягване между останалите двама претенденти - Антонио Пицония и Ник Хадфелд. Те ще мерят възможностите си в директно състезание на пистата "Херес". Пицония и Хадфелд участваха в зимната програма на тима, но шефовете така и не можаха да преценят кого да вземат. Италианецът беше тест-пилот на "Уилямс", но германецът е по-опитен и е подкрепян от БМВ. "Ние познаваме по-добре възможностите на Антонио, но въпреки това двамата ще получат еднакви коли и шанс да се докажат", заяви говорител на тима.

Победителят в директната надпревара най-вероятно ще бъде обявен за партньор на австралиеца Марк Уебър за догодина. Загубилият ще остане тест-пилот. Този опит не е пръв в практиката "Уилямс" - през 1999 г. така бе избран Дженсън Бътън.

В същото време "Рено" обяви, че ще представи болида за следващия сезон на 1 февруари в Монако. Заради спонсора си - цигарената компания "Майлд севън", и забраната за реклами на тютюневи изделия във Франция отборът предпочита да показва колите си в извън страната. Тази година това бе направено на о-в Сицилия. "Рено" завърши на трето място при конструкторите, но президентът на тима Патрик Фауре обяви, че целта вече е шампионската титла.
8
426
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
10 Декември 2004 23:01
DC в Red Bull. Всъщност по-добър вариант и за двете страни надали има. Но официална информация все още няма.


Другият слух е, че все пак Ник Хайфелд ще партнира Марк Уебър в Уилямс
11 Декември 2004 00:35
DC
11 Декември 2004 12:26
Пицония и Хайдфелд ще се надбягват за място в "Уилямс"


Сър Франк пести от гориво

Този спорт вече не същия
11 Декември 2004 12:29
Там обаче собственикът Франк Уилямс организира надбягване между останалите двама претенденти


Стипълчейз
11 Декември 2004 15:49
Williams уже подписал контракт с Хайдфельдом?
По сообщениям немецкой прессы



Возможно, Ник Хайдфельд уже подписал контракт второго гонщика команды Формулы-1 Williams на 2005 год, сообщает немецкая газета. В "Bild" говорится, что 27-летний уроженец Мюнхенгладбаха, в прошлом вполне успешно выступавший в Jordan и Sauber, заручился крепкой поддержкой поставщика двигателей команды немецкой компании BMW, хотя сам Фрэнк Уильямс, судя по всему, предпочел бы Пиццонию. Газета также сообщает, что даже если на выступления Хайдфельда в гонках будет наложено вето менеджментом из Гроув, "предварительный" контракт гарантирует ему место тест-пилота, которое освободит Пиццония. Ник остался очень впечатлен масштабами сотрудничества Оксфордшира и Мюнхена: "На трассе", - сказал он в Хересе, - "чем больше количество специалистов, тем лучше распределение ответственности".


Къде се губиш Жоро?
12 Декември 2004 03:23
Бач, фишъре

Последни напъни преди прасешките празници
12 Декември 2004 11:45
Вярно е това, последни две седмици, при нас поне. После 3 седмици само ядене и пиене
12 Декември 2004 14:01
Скукааааа! Няма даже нищо като хората за пействане

Дали да не пробваме стимулиране на фурумния интерес към темите за F1 така:


(снимка: натиснете тук)

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД