:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Марек" остава в "А" група

Дупничани ще имат нов собственик и треньор до дни
Снимка: архив "Сега"
Йордан Андреев ще е новият президент на "Марек". Той ще ръководи клуба след оттеглянето на досегашния собственик Стефан Милушев.

Ако сделката бъде финализирана, дупничани ще продължат да играят в "А" група. След края на миналия шампионат Милушев обяви, че спира финансирането, а наскоро БФС постави ултиматум на клуба да обяви какви са намеренията му за следващия сезон.

Милушев отрече смяната на собствеността, но потвърди, че вероятността това да стане е много голяма. "Тази сутрин разговаряхме по телефона с Йордан Андреев, но все още нищо не е факт. Имаме уговорка утре (б. р. - днес) да се срещнем и да уточним последните детайли. Сигурно нещата ще се уредят, но колегата малко рано е разгласил информацията, че става президент на Марек", обяви Милушев.

Андреев е получил картбалнш да разговаря с новия треньор Румен Стоянов и футболистите за уточняване на условията им. Самият той е оптимист за бъдещето на клуба, тъй като е родом от Дупница. "Целият град ще застане зад мен. Имам добри отношения и с кмета Дангов, сега започваме преговори за взаимодействие с общината", заяви Андреев, чийто бизнес е в София. Досега той бе президент на македонския първодивизионен клуб "Брегалница" (Щип).

Новият шеф на Марек определи като първа задача събирането на стабилен отбор. "Ще съберем млади момчета, които да се обиграват. Дано ни стигне времето до започване на първенството", допълни той.
630
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД