:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,222
Активни 232
Страници 2,124
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият

национал Зоран Янкович отбеляза първия гол за "Далиен" при победата като гост на "Пекин" с 4:3 в китайското първенство. Второто попадение бе дело на бившия нападател на "Левски" Миодраг Пантелич. "Далиен" се откъсна на 6 т. от 2-ия "Вуан", а 31-годишният Янкович има вече 9 гола в шампионата. "Шандон Люнен", където играе Предраг Пажин, пък направи 2:2 като гост на "Ляонин" и е на 6-о място след 13-ия кръг.



42-ма футболисти

започнаха подготовка в новосъздадения "Черноморец 919" (Бургас). Треньорът Диян Петков обеща до края на месеца да бъдат отсети 25-26 души, които да останат в тима. Петков уточни, че клубът все още няма уговорени контроли и засега ще се подготвя само с тренировки. На първото занимание присъстваха вицепрезидентът на клуба Димитър Димитров-Херо и изп. директор Златко Янков.



Преговорите

между "Волфсбург" и "Атлетико" (М) за трансфера на Мартин Петров са в напреднала фаза, твърди президентът на "дюшекчиите" Енрике Серезо. Според него покупката на национала ни ще бъде факт до края на седмицата, макар че двата клуба все още не могат да се разберат за начина на плащане.



Уругваецът

от български произход Фабиан Естояноф напусна "Феникс" (Ур) и подписа 5-годишен договор с "Валенсия" (Исп). 22-годишният национал обаче ще играе 1 г. под наем в новака в Примера дивисион "Кадис".



Гърция

ще се кандидатира за домакин на Евро`12, съобщи в. "Навтемборики". Южната ни съседка предлага шампионатът да се проведе на 11 стадиона, а кандидатурата ще бъде внесена в УЕФА на 21 юли. През декември евроцентралата ще избере 3 държави, кандидатстващи за домакинство, а окончателният избор ще е през декември 2006 г.
493
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД