:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Федерацията "забравила" тима ни за купа "Дейвис"

Федерацията по тенис е загърбила мъжките национали за сметка на женския ни тим, оплака се капитанът на състава ни за купа "Дейвис" Орлин Станойчев. Отборът заминава днес за Хелзинки (Фин), където в петък и събота е мачът с домакините от II кръг на Група 2 на Евро-африканската зона на купа "Дейвис".

"Женският тим в момента е по-добър като колектив от нас, но ние също представяме България. Всичко около мача на жените за "Фед Къп" в Япония бе организирано перфектно, а сега дори не знаем дали някой от федерацията ще пътува с нас", сподели Станойчев.

Единствената разлика в нашия състав в сравнение с предния мач - срещу Грузия (4:1), е отсъствието на контузения Ивайло Трайков. Той е заменен от Радослав Лукаев (N515 в света), а другите са Тодор Енев (343), Илия Кушев (436) и Йордан Кънев (595).

Лидер на финландския тим е Ярко Ниеминен (N67 в света), а втора ракета - Томас Кетола (N185). Другите двама - Лаури Кийски и Томи Лено, са извън Топ 600.

"Финландия е фаворит, но само на книга - каза Станойчев. - С малко шанс и с най-добрия тенис, на който сме способни, можем да бием".

Ако спечелят мача, нашите ще се изправят в III кръг срещу победителя от срещата Унгария - Украйна.
489
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД