:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,250
Активни 236
Страници 2,152
За един ден 1,302,066

Простреляха мъж в центъра на София

Снимка: Борислав Николов
25-годишен мъж бе прострелян вчера около 16,15 ч. на бул. "Витоша" 86. Стрелбата е станала пред чейнчбюрото на мястото на бившето заведение "Магура".

Нападателите изстреляли само 1 куршум от пистолет "Макаров". Той продупчил долната част на крака на мъжа. Според непотвърдена информация простреляният е криминално проявеният Владимир Стоянов. Веднага след инцидента Стоянов се качил на собствената си кола, паркирана наблизо, и отишъл в института "Пирогов", каза шефът на IV РПУ Чакъров. До 18 ч. той и оперативната група стояха на местопрестъплението, отцепено и оградено с червени въжета.

Със сигурност знам, че в IV районно са задържани 2-ма заподозрени, каза пред "Сега" полицай, пожелал анонимност. Чакъров отрече информацията.

Нападателите най-вероятно са стреляли от движеща се кола, понеже никой от околните заведения и от близкия офис на "Мобилтел" не е видял нищо освен превиващия се младеж. Стоянов нито е искал да влиза, нито да излиза от чейнчбюрото, а просто минавал край него. В сградата, пред която е станал инцидентът, се намира фирма "Поли", но тя се занимава с реклама и няма нищо общо със застреляния преди дни в Аруба бос на СИК Поли Пантев.

Добре, че нападателите не са стреляли с автоматично оръжие - щеше да стане кървава баня, каза униформен. По това време на деня бул. "Витоша" е особено оживен.
747
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД