:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 171
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Балъков пак на ниво за "Щутгарт" срещу "Хамбургер"

Боримиров най-добър за "Мюнхен 1860"

Съотборник на Мариян Христов в "Кайзерслаутерн" недоволен от тима
Халфът на "Мюнхен 1860" Даниел Боримиров бе похвален от немското списание "Кикер" въпреки неуспеха на тима му с 2:3 срещу "Кайзерслаутерн" в мач от 25-ия кръг на бундеслигата. Боримиров дори бе посочен като играч N1 в своя отбор заедно с плеймейкъра Томас Хеслер. Българинът имаше участие при първото попадение за "лъвовете" в 58-ата минута, когато неговото центриране бе засечено от Шонберг в собствената врата.

Мариян Христов, който отбеляза победния гол за своя тим в тази среща, пък влезе в конфликт през I част с бившия германски национал Марио Баслер. След срещата Баслер нападна предишния си клуб "Херта", който е пряк съперник на "Кайзерслаутерн" в борбата за титлата. "Нещо става с нашето първенство, щом "Херта" с този отвратителен стил на игра е един от претендентите за спечелване на шампионата", изцепи се скандалният халф. Той дори е убеден, че берлинският отбор скоро ще спре възхода си и дори ще тръгне надолу.

Красимир Балъков отново организира добрата игра на "Щутгарт" при равенството 2:2 навън на "Хамбургер" в другия неделен мач в бундеслигата. Немската преса отбелязва, че треньорът на "швабите" Феликс Магат е дал отново пълна свобода на действие на българския национал. Датчанинът Стиг Тьофтинг, който имаше задачата да пази Балъков, е изнемогвал през цялото време, твърди "Кикер". И тримата българи играха по 90 минути за своите състави.

Стойчо Стоилов пък бе предвиден за титуляр в тима на "Нюрнберг" при снощното гостуване на "Борусия" (М) в последна среща от 25-ия кръг във II бундеслига. Димчо Беляков бе оставен сред резервите от треньора на "франките" Клаус Аугенталер, а съотборникът им на вратата Андреас Кьопке отпразнува вчера 39-ия си рожден ден.
905
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД