:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,255
Активни 236
Страници 2,157
За един ден 1,302,066

Илиан Илиев записва две асистенции за "Маритимо"

Националът Илиан Илиев подаде и за двата гола при победата на "Маритимо" над "Униао Лейрия" с 2:1 в 24-ия кръг на португалския шампионат. Още в 10-ата минута варненецът се вряза в защитата на гостите и изведе в коридор на чиста позиция Роналдо, който откри резултата. След 16 минути обаче "Униао Лейрия" изравни чрез Нуно Валенте и 1:1 свети на таблото до 88-ата минута. Тогава Илиев центрира и намери точно Пауло Сержо, който с глава донесе победата за радост на 3000 зрители на трибуните. Така "Маритимо" събра 30 точки и е на 13-о място, но с мач по-малко - отложен двубой с "Бенфика" от миналата седмица.

"Спортинг", в който твърда резерва е Ивайло Йорданов, успя да победи с 2:0 "Авеш" с голове на Спехар в 22-ата и Барбоса в 72-ата минути и запази интригата за титлата. "Лъвовете" имат 48 т., с 4 по-малко от лидера "Ещрела Амадора". С по 44 са "Порто", който снощи гостува на "Витория Гимараиш", "Брага" и "Бенфика".
1137
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД