:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

4 април и 9 май влизат



в празничния календар по предложение на правителството. 4 април е денят на подписването на Вашингтонския договор, а 9 май - Денят на Европа. От 1985 г. 9 май е празник във всички страни-членки на ЕС. И двата празника обаче няма да бъдат официални и на тях няма да се почива, обясниха от кабинета на Пламен Панайотов.

МС ще определи и използването на официалните флагове на НАТО и ЕС редом с българския национален флаг.



Синдикатите настояха



пред енергийния министър Мирослав Севлиевски след приватизацията на ТЕЦ "Бобов дол" новият собственик да продължи да купува български въглища. Според Желязко Христов и Константин Тренчев това може да бъде постигнато, ако Севлиевски постави такова изискване пред АП. В момента тече процедура за избор на купувачи на три ТЕЦ-а - "Бобов дол", "Варна" и "Русе". От тях единствено ТЕЦ "Бобов дол" гори български въглища и е най-големият им купувач. Севлиевски обаче смята, че трябва да се търси баланс на претенциите.



1000 евро ще получават



наши домашни помощнички в Германия. Българи и румънци вече могат да работят легално там, тъй като промяната в законодателството е в сила от януари 2005 г., съобщи радио "Дойче веле". Минималната заплата за помощничките е между 967 и 1177 евро месечно. Още от 2002 г. България и Германия имат подписано споразумение за заетост за помощ в домакинството. Но до този момент тя не е действала.
3
869
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Март 2005 09:56
Абе някой да ми пропомни на коя дата целокупно празнувахме основаването на Варшавския договор и на коя дата празника на СИВ??
12 Март 2005 10:47
Браво Komar1. Добре го каза.
12 Март 2005 10:49
Как се казваше филмчето... "Стъпка по стъпка". След време ще върнат и 9 септември, но първо трябва да забравят какви глупости са дрънкали и какви са ги вършили дядовците им преди тази дата, че чак Рузвлет ги е нарекал фашисти
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД