:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,646
Активни 166
Страници 24,280
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ДСБ покани Теди Москов за депутат



в добричката листа, съобщи регионалният координатор на партията Венцеслав Тодоров. "Теди Москов създаде в добричкия театър едни от най-добрите спектакли, които спечелиха национални и международни награди през 80-те години", обясни номинацията директорът на театъра и общински лидер на ДСБ Петър Петков. Засега се водели само разговори с режисьора и се очаквал отговора му. От вчера местната структура на ДСБ стартира кампанията си по набиране на кандидат-депутати.



Протестиращите от Черноморец плашат със съд



за решението на кабинета да обяви одържавените им земи от публична в частна държавна собственост. Това каза на пресконференция в парламента вчера кметицата на Черноморец Зорка Хрусанова. Тя и представители на инициативния комитет на собствениците се срещна с депутати от БЗНС-НС. Втори ден вчера протестиращите в Черноморец блокираха пътя Бургас - Созопол.



СДС бистри на тайна среща предизборните



си послания вчера и днес в Кюстендил. Сините депутати и членовете на НИС се събраха в областния град, за да направят предизборната си програма конкретна и разбираема за хората. Утре Областният съвет на СДС-София ще номинира водачи на листите в 23, 24 и 25 избирателни райони в столицата. Ще бъдат изработени и критериите за подреждане на кандидат-депутатите.
3
539
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Март 2005 11:19
Хм, много добър избор и ход на добричлии!
12 Март 2005 18:02
Поздравления за чудесния избор!!!
13 Март 2005 13:11
Лош избор.Този човек нещо не му е в ред с биографията, защото ДСБ се крепи на досиетата, които Йордан Соколов задигна, когато службите го избраха за министър на МВР.От тогава, девиза на Соколов е :"Всяко зло за добро".Злото е това, че е бил доносник на ДС докато е работил в ЦК.на ДКМС като завеждащт анонимните писма и информацията от доносите ги е предавал на ДС и е разбил по доноси много съдби."Доброто" е че тази му тъмна дейност го доведе до министър и той си прибра досието, а и досиетата на доста други пласирани в политиката, което осигури гласовете им за да стане и председател на народното събрание и т.н. Та Москов какво търси в тази компания, която привиква превърженици по досиета?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД