:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,648
Активни 167
Страници 24,282
За един ден 1,302,066

Популярна тв реклама на живо в дом за сираци

Снимка: Юлиян Савчев
Децата от дома за сираци в Горна баня наблюдаваха и дори взеха активно участие в инсценировка на една от най-нашумелите телевизионни реклами - на сухия шпек "Перелик". За целта в дома бе построен декор, повтарящ в детайли истинския магазин, където е снимано видеото. А актьорите Вълчо Камарашев и Максим Генчев се вживяха в ролите на купувач и продавач. Задачата на децата бе чрез водни пистолети и помпи да пресъздадат истинския дъжд, който мокри Бай Вълчо на фона на песента от клипа "Събота, късен след обед". Тя звуча на СD-плеър, закупен специално за дома.

Инициативата е на "Белла-България" АД, която дари над 2000 лв. под формата на храни, дрехи и техника на сираците. Тя осигури и 3 стипендии за професионална квалификация и 7 работни места на завършващите.
6
2487
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
12 Март 2005 02:18
Що за подигравка с децата - пред сираци реклама за салам... само преди няколко месеца писаха за издевателствата в дома...
12 Март 2005 09:26
Редник,
От БЕЛЛА са им дали и от продуктите си - "хвала на таквиз фирми" - може да са 2000 лева, но пак е по-добре от нищо!
***
Между другото - котката ми не ги яде тези кренвирши - явно е по-умна от мен... ама пък кренвирши за 4 лева - не ще да са от месо както и да е - по-вкусни са от Тандем, дето били 100% от месо - явно добри ароматизатори използват...
Все пак - браво на БЕЛЛА - внесли са капка веселие и малко щастие в живота на децата - рекламите им са весели
12 Март 2005 10:03
Драги ми +-, не знам какви кренвирши ядеш, но сигурно ти е известно че БЕЛЛА са производителите на тестени изделия! Е, яж им кренвиршите, аз пък от години си купувам всичко местно от "Тандем", защото знам, че няма как да правиш нещо евтино и качествено - то като им видиш цените на КЕН, ЛЕКИ и тн. ти става ясна работата.
А иначе ми е интересно срещу какво заплащане "СЕГА" е публикувал тази информация. Страхотна благотворителност, няма що!
12 Март 2005 10:03
Възстановили са си парите чрез медийното отразяване. Обикновено фирмите, свързани с ХВП, даряват продуктите си няколко дена преди да им изтече срока на годност. По-добре редовно да ги зареждат с продукти /няма да им излезе толкоз скъпо/ и да обвържат дейността си с договори за бъдеща работа на децата в завода си.
12 Март 2005 10:04
"Инициативата е на "Белла-България" АД, която дари над 2000 лв. под формата на храни, дрехи и техника на сираците. Тя осигури и 3 стипендии за професионална квалификация и 7 работни места на завършващи."

не чете до край -най-важното от цялата работа е че фирмата е осигурила 7 раб.места на завършавщи дома деца и 3 стипендии за професия-това най-голямата помощ , щото като завършат училището и няма кой да помогне на децата.така те сами се научават да ловят риба-вместо да им я носят.
13 Март 2005 15:42
рекламата е разведрила децата, спонсорството е жест само на сърдечните хора, а осигуряването на работа е живия пример, к. трябва и други да последват, но ние соя и сланина не ядем...исках да кажа кренвирши, все пак има и животни почти във всеки дом, но начинанието е добро.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД