:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник

Лес

Филм по едноименната пиеса на Александър Островски. В едно имение живее самотна вдовица. Тя е много богата и не може да реши на кого да остави своето имане. Постепенно в нея изкристализира идеята да ощастливи племенника си, но внезапно се влюбва в млад мъж. Междувременно племенникът, който е актьор в пътуваща трупа, пристига в имението...

КАНАЛ 1, 22.15



Драма



Моят мъж, моят живот и ти



Теса притежава всичко, за което мечтае една жена. Справя се с лекота, както със семейните, така и със служебните задължения. Това не се оказва чак толкова трудно, защото синът й Мануел почти не се прибира вкъщи, а през последните месеци Теса много рядко се е засичала у дома със съпруга си. Въпреки това Теса живее с убеждението, че всичко в живота й е наред. Нещата се променят, когато на семейно тържество заварва мъжа си в обятията на собствената си братовчедка.

Би Ти Ви, 13.30





Трилър

Опасно докосване

Аманда Грейс е красива водеща на радиопредаване. Случайно тя се среща с мистериозния Мик Ларсън - чаровен мошеник, който успява да съблазни младата жена. Скоро тя разбира, че Мик има криминално минало и води таен дневник за връзката им. Но страстта на Аманда е неконтролируема и ненаситна. Без да съзнава, тя постепенно е въвлечена в жестокия свят на Мик - свят на престъпност, измама и убийства.

ДИЕМА+, 22.20



Трилър



Паднали ангели

Бруно, момче на мафията, който умира от мозъчен тумор, има по-малко от 24 часа, за да направи съдбовен избор: да отмъсти за смъртта на баща си, като извърши още едно убийство или да потърси опрощение и да отиде в Рая. 19-годишната Корина пък е извършила безразсъдно убийство докато пътува на автостоп през пустинята. Случайно тя намира спасител в лицето на Бруно, който я качва в лимузината си. Вежливият шофьор Чарли разказва тяхната опасна одисея на път за последното изпитание срещу мафията.

ДИЕМА 2, 23.00



Трилър

Подозрителни мисли

Частният детектив е нает да следи съпругата на милионер, която се среща с друг мъж. Любовникът е намерен убит. След сериозно разследване, детективът се замесва в любовна афера със съпругата и се превръща в изкупителна жертва.

АЛЕКСАНДРА, 21.45
519
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД