:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за петък

Блясъкът на славата

Джеф и Джил са се специализирали в банковите обири. Джил е мозъкът на операциите, а Джеф прилага уменията си на бивш полицай. Двойката обирджии действа безотказно до момента, в който със случая се заема агентът от "БР Том Ласал.

КАНАЛ 1, 0.30





премиерeн сериал, 7 еп.

Майкъл Хейс

Ранди, настроен против правителството мъж, убива федерален агент и Майкъл започва разследване. Той научава за опасното влияние на озлобен радио-водещ на име Паркър и иска да обвини и него в убийството. За целта трябва да докаже, че двамата мъже са се познавали, което Паркър категорично отрича. Приятелката на Ранди може би крие някаква тайна, но Майкъл няма много време за проучване - Паркър отново е в ефир и убеждава слушателите си, че главният прокурор също трябва да умре.

AXN, 22.00



Трилър



Под наблюдение

След осемгодишно преследване на убийци в Лос Анджелис, Джоел Кембъл напуска ФБР и се премества в Чикаго, за да търси спокойствие, но в жилищната сграда, в която живее, е убита жена и бившият агент от ФБР е връхлетян отново от спомените за психопата Дейвид Алън Грифин, който е преследвал в Ел Ей. Осъзнавайки, че убиецът иска да го въвлече отново в опасната си игра, Кембъл се впуска в преследването на един от неуловимите серийни убийци. В този момент агентът може да се окаже последната цел на убиеца.

ДИЕМА 2, 23.40



Комедия

Агнес Браун

Останала вдовица със седем деца, Агнес има безброй проблеми. Животът непрекъснато й поднася неприятни изненади, но тя ги посреща с неизтощимо чувство за хумор и оптимизъм. Смешни и трагични ситуации се редуват, но пък няма място за скука. И когато отчаянието заплашва да я победи, на сцената се появява голямата й любов - певецът Том Джонс, за да й върне вярата в чудесата.

ДЕН, 21.00



Драма

Любовни песни

"Любовни песни" се състои от три отделни, но свързани помежду си драми. "Любовна песен за шампиона" е историята на Отис Бърнс - "Шампиона", изгряваща боксова звезда. Той свързва двата края, работейки на бензиностанция, докато изгражда своята боксова кариера. "Любовна песен за Джейн и Елис" е историята на мъж, който търси жената на своите мечти и се опитва да я убеди, че неговата любов е за нея. Елис е търговец на плодове и зеленчуци, а тя е прекрасна жена, високо образована и стилна. В "Любовна песен за татко" Рубен е работохолик с любяща жена и син тийнейджар. Изведнъж техният живот е смутен, когато Рубен трябва да защити снаха си Дела от мъжа й.

АЛЕКСАНДРА, 20.00
358
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД