:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,651
Активни 168
Страници 24,285
За един ден 1,302,066
МОМЧЕТО СИ ОТИВА

"Блу" си изпяха песента

снимка: ройтерс
Момчешката група "Блу" не съществува от 25 февруари. Квартетът щеше да се раздели с феновете (или по-скоро с фенките си) с прощално турне из 12 града на Острова, но заболяване на Лий Райън ги принуди да ускорят раздялата.

Ето защо DVD-то "Best of Blue", което излиза и в България, се явява лебедова песен на бой-бандата. Макар да просъществува някакви си три години и половина, "Блу" успя да оглави чартовете и с трите си албума, да качи на 1-о място три сингъла, да вземе 2 британски музикални награди и да продаде над 11 милиона копия от дисковете и синглите си.

На неизкушения слушател Дънкан Джеймс, Лий Райън, Саймън Уеб и Антъни Коста са познати предимно със "Sorry Seems To Be The Hardest Word" - едновременно кавър и дует с Елтън Джон.

Парчето естествено е намерило място в DVD-то редом с "All Rise", "Fly By II", "Guilty", "Breathe Easy" и "One Love". Съдържанието на видеокомпилацията повтаря това на излезлия в края на 2004-а "best of" на "Блу". Не липсва и последното им парче "Curtain Calls", кавър по класиката на "Куул енд дъ Генг" "Get Down On It".

Разликата е, че тук са включени всичките видеоклипове от кратката им кариера, неиздавани кадри, ремикси и интервюта. Общо взето, подарък за 13-годишни.
1
1526
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Март 2005 10:45
Приятна новина!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД