:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВИТРИНА

Авторката Тина Харисън преподава в Школата по мениджмънт към Университета на Единбург (изд. "Класика и стил"). Рядко изчерпателното, но и достъпно изложение е привлекателно и с последните новости: маркетинг на взаимоотношенията и клиентската лоялност, телефонно и интернет банкиране и т.н.



"Императриците на Русия"

Началото в разказа на Владимир Федоровски е за Анастасия Романова, първата царица - съпругът й Иван Грозни е първият цар. Следват другите негови жени, жените на Петър Първи, после самите императрици и се свършва с женското присъствие във властта на съветските лидери (изд. "Изток-Запад", "Факел").



"Двойниците"

Иван Тересов е събрал всички знания за феномена: легендите от древността и историческите факти, раздвоението на личността, медицинското измерение на явлението, куриозите, знаменитите двойници, до индустрията с двойници на "звезди" и последния проблем по темата - клонирането (изд. "Персей").



"Ъгъл на атаката"

е шестият роман на Виктор Левашов от поредицата му "Код на честта" (изд. "Атика"). Властта пак се е сетила за несправедливо изгонените от армията елитни бойци и командира им Сергей Пастухов - призовани са в запас и са отправени на опасна операция. И пак някой се опитва да ги изпързаля.



"Дневникът на една нова рускиня"

Петербургската писателка Елена Колина ни ощастливява с руската версия на актуалния жанр "чиклит" роман (изд. "Прозорец"). Схемата е уплътнена: героинята е високообразована, психолог, с буйна дъщеря тийнейджърка, с куче и котка, с джип от бившия, с мераци за нов мъж и за пари.



"Не я дразни"

Тя е горе-долу на същата възраст, няма проблеми с парите, но с мъжете положението е драматично, тя е нимфоманка, вдовица - в криминалето на Джеймс Хадли Чейс (изд. "Унискорп"). Дебел американец посяга към част от парите й, ползва за целта неин бивш любовник и служител, той пък - луксозно жиголо...
609
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД