:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов под въпрос до последно

Арестуван бе бивш защитник на "Локо" (Сф) заради скандала с уредени мачове в Германия
Националът Димитър Бербатов е под въпрос до последно за днешното домакинство на "Байер" срещу "Херта" в мач от I бундеслига. Голаджията има натъртени ребра от силен удар в гърдите на мача с "Ливърпул" от 1/8-финалите на Шампионската лига и до снощи не бе ясно кога ще бъде готов за игра. Треньорът на "аспирините" Клаус Аугенталер обяви, че българинът все още изпитва силни болки в гърдите и се чуди дали да го пусне на терена.

В същото време скандалът с уредени мачове в Германия продължи да набира сила. Вчера бе арестуван бившият играч на "Локо" (Сф) Щефан Карл. Защитникът на "Кемницер" е разследван от прокуратурата в Берлин за участието в мача срещу "Падерборн" (0:4). Тогава Карл прави дузпа, свирена от скандалния рефер Хойцер, който също прекара няколко дни в ареста. Германецът игра за столичните "железничари" през 2001 г.

Друг български национал - Владимир Манчев, пък ще бъде титуляр за "Леванте", който утре приема "Осасуна" в мач от първенството на Испания. Нападателят не се е разписвал вече в 20 мача и смята, че е време да прекъсне тази серия.

"В отбора ни има достатъчно качествени футболисти, с които можем да завършим сезона на добро място в класирането - заяви Владо в интервю за сайта на "Леванте". - Нуждата да печелим точки на всяка цена ни кара да сме притеснени. Лично аз трябва да съм по-спокоен пред гола и ще започна пак да вкарвам. Успяваме да създаваме много положения, но в самия край нещата не се получават. Длъжни сме вече да започнем да материализираме шансовете си и да натрупаме още точки, за да не треперим до края на първенството. "Леванте" е по-силен отбор от доста други в първенството."

Преди 28-ия кръг в Испания "Леванте" заема 14-о място с 31 точки в актива си. Тимът на Манчев има аванс от 7 т. пред първия отбор, който е под чертата на изпадащите - "Албасете".
1
628
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Март 2005 13:49
Давайте момчета!!! Свас съм!!!Пожелавам успех и на двамата!!!!И дано моят любимец:Бербатов да играе за Леверкузен и да отбележи гол, а на Манчев пожелавам да направи хертрик за Леванте!!!

futbolnata fenka
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД