:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Националите глобени с $30 000

Стефка Костадинова предложена за член на волейболната управа, но отказва
Колективна глоба от $30 000 е наложена на волейболистите, треньорите и техническите лица от националния отбор заради некласирането на Евро`05. Това съобщи Ивайло Гаврилов, син на бившия селекционер Брунко Илиев. Самият наставник, който изведе тима до 4-о място в Световната лига, е получил премия от 8000 лв. Той също е сред глобените, макар че пое отбора след изиграването на 4 мача от лигата и когато националите вече се бяха провалили в първата квалификация за европейското.

Премията за успеха в Световната лига преди облагане с глоби и данъци трябваше да бъде $150 000 според подписания между състезатели и БФВ договор. Сега от $120 000 ще бъде отнет 20% авансов данък общ доход.

Цялата сума от световната федерация - $197 493, е пристигнала на 22 септември в сметка в Банка ДСК. На 4 октомври тази сметка е закрита, след като парите са преведени на друго място. Едва през януари щабът на тима е започнал разпределянето на сумите.

Състезателките от националния отбор пък получили по 100 евро премия за класирането на европейското, заяви вече бившият треньор на женския състав Димитър Каров.

Опозицията разкри част от предложенията си за нови членове на управителния съвет на предстоящото редовно общо събрание. Сред тях е и това на зам.-министъра на спорта Стефка Костадинова. "С мен никой не е говорил. Не желая името ми и това на спортното министерство да се забъркват в подобни предизборни намерения", заяви тя.

"Смятаме, че от сегашния УС трябва да останат само Верка Николова и доц. Митко Михайлов. Мястото на сегашния президент Данчо Лазаров е при останалите собственици на клубове в една бъдеща Национална волейболна лига", заяви шефът на "Марек Юнион Ивкони" Ивайло Константинов. Той самият няма да се кандидатира за член на УС.

Днес или най-късно в понеделник опозицията ще внесе подписите на 38 клуба в съда за свикване на извънредно общо събрание независимо от резултатите от редовната сбирка на 29 март.
601
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД