:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

МВФ одобри социалните идеи на царистите



стана ясно след среща на ръководителя на мисията за България Ханс Фликеншийлд със социалния министър Христина Христова. Представителят на МВФ е определил като добра идеята да се дават бонуси на безработни, които сами си намерят работа. Бонусът към заплатата да е 20% от социалната помощ или от субсидираната заплата и да се получава 1 г., предлага Христова. Фликеншийлд е определил като приложима и идеята за изплащане на детски надбавки на всички деца, независимо от доходите на родителите им. Ръководителят на мисията е заявил още, че след нужните разчети може да се осъществи и идеята хората в пенсионна възраст да имат право да се пенсионират по-рано, ако не им достига малко трудов стаж.



Говорителят на БСП Ангел Найденов подаде оставка



като председател на областния съвет на партията в Хасково. Решението е взето, след като в събота червеният пленум го номинира за водач на депутатската листа в Перник. Найденов заяви пред БГНЕС, че след като е водач на листата в Перник не е възможно да председателства заседанието на областния съвет в Хасково, нито да оглавява областния предизборен щаб. В същото време социалистите в Добрич поискаха соцлидерът Сергей Станишев или заместникът му Румен Петков да обяснят на място защо смениха Стефан Данаилов с Николай Камов в депутатската листа.



НДСВ ще има конгрес, но след 6 април



каза в Благоевград зам.-председателят на партията Даниел Вълчев. Както "Сега" писа на 6 април изтича 3-годишният срок, в който по устав трябва да се проведе конгресът. Според Вълчев обаче срокът изтича на 14 юни, защото на тази дата е обнародвано в Държавен вестник решението за учредяване на НДСВ. Политическият съвет на НДСВ не е обсъждал въпроса с листите на партията, каза още Вълчев. Като управляващи, ние трябва да мислим преди всичко за успешното завършване на мандата, добави той.





Две трети от унгарците подкрепят влизането ни в ЕС



сочи проучване на общественото мнение, цитирано от Асошейтед прес. Шестдесет и осем процента от унгарците подкрепят присъединямането ни. От потенциалните бъдещи членки на ЕС с най-висока подкрепа там се ползва Хърватия - 84 на сто я искат, а с най-ниска е Румъния с 58 %. Подкрепата за Турция е 62 процента. Допитването е извършено сред 1800 пълнолетни унгарци между 4 и 8 февруари. Унгарски политици многократно са подчертавали, че дълг за страната им е да помогне на Румъния да влезе в ЕС. В Румъния живеят 1,4 милиона етнически унгарци.
2
457
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
15 Март 2005 00:51
И това е новина - изпреварихме съседите - явно унгарците и унгарките ни обичат...
15 Март 2005 09:11
Бе датата 1 април според мен е по-подходяща за конгрес на НДСВ
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД